reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam was blond gratuluje ...nianiulka super ja dziś zaczyna 100 dni do mety i Tobie też życzę dotrwania:-):-):-)rośnij kochanie zdrowo
Miał być upał jest ulewa .....samopoczucie kiepskie dziecie kręci sie wygina .......już 3 razy czułam główkę pod brzuchem :-):-):-):-)
Wczoraj zakupiłam spodenki pierwsze tutaj rozmiar 40-stka ...ufff jeszcze bez streczu wchodzę zobaczymy jak długo bo mnie tu pilnują czy lunch zjadłam każdego dnia bo to u nich norma.......jak dla Mnie za dużo tego jedzenia bo ten lunch to oni jedzą na ciepło....:baffled:..........a potem jeszcze objado_kolacja :baffled:.....więc mój lunch to miska owoców:-)

reklama
Hej...zaraz zbieram się do gina...i dobrze bo od wczoraj strasznie boli mnie brzuch...jadę na nospie...niech gin oceni co i jak and why...poza tym dziękuję bardzo za wyjaśnienia z cukrem...bo niestety mi na wynikach wymieniono 3 razy te same normy zaznaczając wyraźnie, że N (w normie) mam tylko cukier na czczo i H po godzinie , H po dwóch (dwa razy zaznaczono wysoki - poza normą)...nieładnie tak straszyć ciężarówkę, oj nie ładnie...życzę wszystkim miłego weekendu :)

i mam ostatnie zaliczenie przed sobą a dziś mnie gość nastraszył że nam nie popuści więc proszę trzymać kciuki

powodzenia!!!!! zdasz na 5!!! ;-)

Dziewczyny, a jak jest z Waszym wzrokiem? Ja zauważyłam,zę mam oczy bardziej wrażliwe na światło, ciut gorzej widzę i czsem taki dziwny mam obraz.....
zta wodą to jednym picie większej ilosci pomaga, innym niestety sprawę pogarsza:( A zwróciłaś uwagę czy puchną CI ot tak, czy po jakiś czynnościach?Jakie msz ciśneinie. Zbdaj sobie też mocz.
Buziak a u Ciebie w ktorym tygodniu zaczeła sie gestoza?

pogorszenia wzroku nie zauwazyłam. Z ta woda to zalezy czy ktos ja prawidłowo wydala czy nie.
U mnie gestoza zaczęła sie ok 24/25tyg - własnie puchłam dziwnie bo z rana budziłam sie z opuchnieta twarza, dłonie miałam popuchniete, i nogi ale jeszcze nie duuuzo. Do szpitala trafiłam w 26tyg ciazy i zaczela sie jazda!!! Draaaamat!!!

/ale gestoza jest wczesna i pozna..

ciśnienie kontroluje bo mam nadciśnienie i biore tabletki

a wysokie masz??? A białko w moczu sprawdzałas???

Mi mówiono, że trzeba pić jak najwięcej, wtedy wypłukuje się toksyny z organizmu i opuchlizna lepiej schodzi. To mi powiedziała ginka tak na wszelki wypadek.
wierzcie mi ze jak to porzadna opuchlizna to nic nie pomoze:baffled:

Zauwazyluscie, ze mniej tu pisujemy?
Jak myslicie, to przed energie II trymestru, przez nadchodzaca wiosne, czy dlatego, ze nam sie powoli czas konczy i zaczynamy latac jak kot z pecherzem? :baffled:

Bo z łóżka wstałam :-D:-D

Alez mam katar:-(

Dzień dobry w ten słoneczny poranek!:-)

ja już po spacerku z psami, więc naładowałam się pozytywnie na dalszą część dnia :-) dzisiaj odwiedza mnie moja ukochana ciocia, więc się trochę ucywilizuję, bo odkąd jestem w ciąży, to nikt mnie nie odwiedza :( mieszkam tu dopiero rok i jedyne znajomości to były takie piwkowo-rozrywkowe, no i teraz to umarło, ale pocieszam się, że jak wyjdę z wózkiem na ulice, to zaraz się spyknę z jakimiś mamusiami ;)

tialana powodzenia na zaliczeniu!

carla trzymam kciuki za wizytę!

edit:
na Pudelki piszą o naszej ukochanej eko-mamie ;-)
http://www.pudelek.pl/artykul/38648/nazwala_corke_gaja/

Witam i ja, u mnie tez słonko od rana okna w całym mieszkanku pootwierane i dziś chyba trzeba ruszyc d... z domu i chociaż do sklepu iść, bo w lodowce tylko resztka jogurtu naturalnego.

reklama
Do góry