reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

macku - dzieci sa inne, ciaze.. Jak sie jest w 2 ciazy to sie nie powinno porownywac "bo Filipek to kopał jak szalony" - inny temperament i tyle. Mnie mały tez nigdy nie obudził, ale zeby mnie obudzic to chyba musiałby mnie P kopnąc a nie malutki;-) :-D
Za to strasznie sie dziwie jak wysoko i po bokach-daleko czuje juz gluta. Na jakiej wysokosci /dokad my mamy teraz macice?

reklama
mój mały jak siedzę dotyka już żeber... a nieprzyjemne jest wtedy jak kopie mnie w biodra - booooli . hheheh. a niewiem dokąd nam macica teraz sięga hmm .

ale wyczytałam że w 27 tygodniu trzeba już liczyć ruchy .. ups chyba muszę zacząć.

Za to strasznie sie dziwie jak wysoko i po bokach-daleko czuje juz gluta. Na jakiej wysokosci /dokad my mamy teraz macice?
Ja małą rzadko czuję na wysokośći/powyżej pępka, ale jednak...
ale wyczytałam że w 27 tygodniu trzeba już liczyć ruchy .. ups chyba muszę zacząć.

Z tego co wiem, to od III trymestru. A jesteś już w trzecim?

Na czympolega to liczenie???

macku - Ty chyba tez spac nie mozesz bo o tej godzinie to raczej rzadko z nami pisałas ?? ;-)

Tez juz czuje m/w z zebrami, jak siedze:tak: nie za szybko???;-)

Bry!

Buziaku niestety nie mam fot..P. dr stwierdzil ze nie bedzie wyciagal kasy od nas skoro maly sie nie uklada... zaproponowal za jakis czas powtorke ale zrezygnowalam bo po dzisiejszym duszeniu juz mnie brzuch bolal.... a ta buzia nie jest znowu tak wazna:)

Mam co prawda pare fot 2d . ale wiecie jak to teraz jest zdjecia przedstawiaja pojedyncze organy.. bo nic wiecej sie nie miesci :pP:))

Ja dzisiaj znowu na wieczor wpadne bo mam roboty a roboty!:/

Na czympolega to liczenie???

macku - Ty chyba tez spac nie mozesz bo o tej godzinie to raczej rzadko z nami pisałas ?? ;-)
Bo dzisiaj moja chwila prawdy ;-)

Z tego co wiem, to są różne sposoby. Albo w ciągu godz. musisz naliczyć ileś tam ruchów, albo liczysz od rana i notujesz sobie o które godz. naliczyłaś 10.:tak:

dorota - no ja zrezygnowałam z 4d;-) Stwierdziłam, ze to bez sensu, starszych chłopcow tez nie mam to i małego miec nie bede. A kase wole wydac dzieciom na cos z czego bedzie frajda:tak:

macku - to Ty niezle zorientowana jestes widze ;))

ja do wyjscia a spac mi sie chce ;/// teraz w cholere ;/

Witajcie
Ja dziś późno się ogarniam. Poszłam spać chyba po 2ej, w ciągu dnia ciągle coś sprzątałam, potem szukanie rzeczy najróżniejszych w necie, a dziś Kuba mnie budził, a ja podnieść się nie mogłam. Do tego jeszcze katar. Popołudniu do endokrynologa.
Miłego dnia!

oj ja porodu i powrotu do domu to sie tak nie obawiam, byle tylko zdarzyc i byle bylo miejsce w tym szpitalu co rodzilam, tam maja znieczulenia za free

reklama
Do góry