Sunshine6
Fanka BB :)
klusia coś te Kubusie nie pchały się na ten świat
Mój to samo, wywoływanie na Niego nie działało w ogóle, tylko ja się namęczyłam kolezanka ma Kubę i tak samo twierdzi
My nie mamy żadnego wesela w tym roku, chyba, ze ktoś z czymś wystrzeli do Polski polecimy pewnie najwczesniej w sierpniu/wrześniu jak Mały będzie miał paszport ciekawe kto do tej pory mnie odwiedzi.
Wiadomo, mama w czerwcu, teściowa się zapowiedziala na marzec no ale jakoś może przetrwam:-)
Ale mi się dzisiaj Mały wyjatkowo wierci i rzeczywiście bardzo wysoko Go czuję. Starszy gada coś do siebie bo właśnie zasypia.
Mąż w pracy a ja znowu sama przed kompem
My do PL najwczesniej na swieta BN sie wybierzemy to bedzie rok jak nie bede w domku... Przed porodem siosrta ma przyjechac a moze w lipcu tesciowa bo ja bede miala operacje jakosc tak lipiec/sierpien bo mi sie cysto na kolanie zrobilo i trzeba ciac :-baffled: tak wiec nie dosc, ze ciaza utrudnia chodzenie i zchylanie to jeszcze kolano ehhhh:-( a potem nie wiem chetni sa zeby przyleciec ale nic konkretnego.
I kurcze dobrze zes mnie uswiadomila o paszporcie dla malej- dopiero to do mnie dotarlo......
My wesela w tym roku nie mamy ostatnie na jakim bylismy bylo mojej siostry i juz byla w 3 m-cu i sie wybawilam ze hoho.
Ostatnia edycja: