reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam się słonecznie, bo za oknem pięknie!:-D
To słoneczko zdradza wszystko...moje okna wyglądają tragicznie i najchętniej wzięłabym się za ich mycie, ale mężulek jakby to zobaczył, to by mnie chyba ukatrupił!!

Ja ostatnio pisałam o mojej kreseczce na brzuchu, która jest już od bardzo dawna, bo mam ciemną karnację, ale jest krzywa :-D:-D nie biegnie pionowo z dołu do pępka tylko w pewnym momencie wygląda tak jakby chciała pępek ominąć. Mąż stwierdził, że u mnie jak zawsze musi być coś dziwnego!!

Witam i ja :))Dzis mam gina;-):tak:

Powodzonka!

Pozwoliłam sobie podczytać marcówki i wiecie coo... jedna miała urodzić chłopaka a urodziła się dziewczynka!! ale jaja co ?

Nieźle, to dziewczyna miała niespodziankę:-)

Ale fajnie, dziś zaczynam 26 tydzień!

A co do pracy, to uważam, że jeśli sklep otwarty jest do 19.00 to do tej godziny mamy prawo do niego wejść. Jak byłam odwiedzić siostrę w szpitalu, to poszłam do szatni i było napisane, że szatnia do 19.30, a szatniarka do mnie, że najpóźniej po kurtkę mam przyjść o 19.10, bo ona o 19.30 jest już w domu...sorry...szatnia do 19.30 a ona o tej godzinie już w domu?? strasznie mnie denerwują takie sytuacje...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja :)
Wy tak o weselach ja w sierpniu mam być świadkową, ale jakoś kiepsko to widzę w co się ubiorę itp :/ ale dla małego wczoraj mini muszkę trafiłam więc elegancik będzie :D

Dziewczyny, pytanie na 100punktow.

Ja aktualnie biegam w jeansach rurkach albo legginsach- do tego koazki, ktore poki co zakrywaja wszystko...
Co zrobicie wiosna?
Tzn chodzi mi o te dziewczyny, ktore nie maja zgrabnych lydek jak ja, lub spuchniete
Bo ja juz nie wiem, przeciez nie zaloze balerinek do legginsow, jak nawet w kolorze czarnym- wygladam jakbym na dwoch pienkach stala :no:
Buty na malym obcasie?
Jak myslicie, by sie ubierac wiosna/latem?
Ja myslalam o tunikach, no ale co na dol? :eek:

proponuje styl sportowy - dresik i adidaski do tego tshirt lub bokserka.
ja na szczescie nie mam tego problemu wiec trudno mi doradzic cos w tej kwestii ale mysle ze jak bym miala ten problem to tak bym wlasnie zrobila ;p

Witam sie poznym porankiem choc u mnie dopiero 9:30 :-)

Sicilpol - co do ubierania sie jak juz cieplej sie zrobi to u mnie w szafie czekaja dlugie sukienki odcinane pod biustem i do tego mozna zalozyc wspomniane koturny i bedziesz sexy mamuska jak sie patrzy :-) .
krotkie sukienki tez beda ok - wydluzaja nogi :tak: i buciki na malym obcasiku badz koturny tez rewelka :-)

Buziak - Powodzonka u gin

U mnie dzis szaro, buro i pomuro ale jak szlam do pracy to i tak bylo czuc wiosne, ptaszki cwierkaly, i krokusiki pokwitly dla mnie wiosna juz tuz, tuz :tak::-)

A przyznam sie szczerze że ogladałam ostatnio butki i szukałam koncepcji na siebie na najblizszy czas hehe no i nie miałabym problemu jakbym mogła kupic z 15par ...a tak nie wiem:no:
Pierwsza para jaka mi sie spodobała to szpilki! Zajebiiiiiiiste były!!! Chorowałam na takie kilka lat:crazy:
No ale odpada narazie nawet kupno na potem bo nie wiem czy juz mi puchna nogi czy nie a tak kupic zeby patrzec to bezsensu...
Przydałyby sie zwykłe do ogródka takie wciagane, jakies fajne do dresow, na lekkim obcasiku, balerinki. Na lato chce szmaciaki napewno jakies jedne, klapki... kurde sama nie wiem. Wiem ze odzwyczaiłam sie od obcasów:confused2:
Do tego zastanawiam sie co bede nosic za chwile, zimowa kurtka ledwie sie dopina a wiosenna tez obcisła /wszystkie. Kupowac balonow nie mam zamiaru bo nie zakładam nawet takiej ewentualnosci, ze ona mogłaby mi sie jeszcze potem po cos przydac:no:
Takze sicil to nie tylko łydki nie daja nam spac:sorry:

avo - zadne ie uderzaja w moj gust ale jakbym miała doradzac to pierwsze ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsze słodkie, ale ja myślę, ze z racji tego, ze nie musze się stroić to postawie na sportowe sandały :)

Ale jestem zła :/ coś mi w lodówce śmierdziało od wczoraj tak jakby wylane mleko, więc wyszorowałam właśnie każdą półkę itp. i biorę się za robienie drugiego śniadanka koktajl z papai i mango i co okazało się, ze to ta papaja tak capi :/ a dopiero co mi znajomy z Azji taką świeżą przywiózł :(

Do góry