reklama
Muńka Ja kiedyś byłam u niego na Ursynowie jak na Marszałkowskiej terminów nie było. Generalnie to dzieci, ale jak coś to raczej nie ma problemu by przyjął na Ursynowie. Tylko, że tam drożej…
A ile bierze za wizytę prywatną?
zaza26
Fanka BB :)
Lukam 7 kobiet - ciąża tvn style...
też oglądałam i się poryczałam oczywiście na koniec
mamina karierowiczka
no to mnie pocieszylas nie ma co z ta linia, pepek ciagle mam w srodku ale juz lezac moge do niego zagladacmamina, nie chcę Cię martwić, ale mojej całkiem białej koleżance wyszła ta linia na późnym etapie ciąży, była bardzo wyraźna, teraz dziecko ma 5 miesięcy, a ona dalej jest widoczna...
a w ogóle to przeszłaś już Heavy Raina? i jeśli tak, to z którym zakończeniem?
co do heavy rain, sobie wyobraz ze jak bylam ta dziennikarka to mnie ten niby chinal zalatwil bo nie umialam sie glupia obronic , cos mi w kregoslupie wycial a potem glowe mial mi obcinac...zem sie zdenerwowala. Teraz jestem na tym jak poszlam do murzyna do garazu zrobic dochodzenie....gram powoli bo moze pol godzinki jak mi czas pozwoli i to nie codziennie o niee
troche sie nameczylam w komisariacie jak pomagalam uciec ojcu (zanim doszlam ze mam klucze podebrac z biurka) musialam sie youtube wspomagac no ale nie dziwne to, jak mam mozg ostatnio na maksa zblazowany
ide sobie zrobic piling i sie nasmarowac co by mnie rozstepy nie przyatakowaly
agaundpestka
sicilpol
Ma-Ma!
waris, super, pewnie ze jeszcze jest czas
co do napadow zlosci, ja dzis o malo co sie nie rzucilam na ekspedientke jezdzilismy w poszukiwaniu wozkow i chcielismy zahaczyc o jeden sklep, bylo 19:54 a ta siksa nad nie wpuscila! Mowie jej , chociaz jedna minutka, a ona, ze nie i tyle... Wozkow w sklepie bylo moze z 6, wiec nawet 30sekund by mi starczylo, by wiedziec, czy mam tam wrocic, czy nie...
A babsko nie i tyle, nawet np. nie poweidziala, sluchajcie, czy mozecie przyjsc jutro, po prostu nie i koniec ehhhh
Dobrze, ze byl maz, to mnie przytrzymal, bo myslalam, ze jej walne
Przepraszam, ale po pierwsze wozek kosztuje, wiec kazdy klient to zarobek, po drugie zawsze mnie w pracy uczulano, ze skoro pracuej sie np od 8-16 to trzeba byc od 8 gotowym do pracy, a nie o tej godzinie sie zjawic, to samo z godzinami wyjscia
aga- ihhihi dobre, moj az brzuchol wciagnal, jak to zobaczyl ;-)
co do napadow zlosci, ja dzis o malo co sie nie rzucilam na ekspedientke jezdzilismy w poszukiwaniu wozkow i chcielismy zahaczyc o jeden sklep, bylo 19:54 a ta siksa nad nie wpuscila! Mowie jej , chociaz jedna minutka, a ona, ze nie i tyle... Wozkow w sklepie bylo moze z 6, wiec nawet 30sekund by mi starczylo, by wiedziec, czy mam tam wrocic, czy nie...
A babsko nie i tyle, nawet np. nie poweidziala, sluchajcie, czy mozecie przyjsc jutro, po prostu nie i koniec ehhhh
Dobrze, ze byl maz, to mnie przytrzymal, bo myslalam, ze jej walne
Przepraszam, ale po pierwsze wozek kosztuje, wiec kazdy klient to zarobek, po drugie zawsze mnie w pracy uczulano, ze skoro pracuej sie np od 8-16 to trzeba byc od 8 gotowym do pracy, a nie o tej godzinie sie zjawic, to samo z godzinami wyjscia
aga- ihhihi dobre, moj az brzuchol wciagnal, jak to zobaczyl ;-)
reklama