reklama
D
delwer
Gość
ja tez pomalu kupuje.....kompletuje,pakuje i ukladam
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
DLUgo mnie nie bylo jakos nie nadarzam - doslownie za rzeczywistoscia,
objawy na teraz:
-swedzacy brzuch
-apetyt na makarony (tak scilipol od tamtego czasu co dalas przepisy jem makaron prawie codziennie) ulubiony mix to makaron zmieszany z filadelfia i warzywami z pary na to keczup
- mam napady zlosci wieczorami
-zauwazylam jasne wloski na brzuchu jakby meszek
jutro mam wizyte w szpitalu, rutynowa ale mi sie nie chce
zaczynam sie czuc ciagle zmeczona, nawet na yoge mi sie nie chce isc taki len mnie dopadl
objawy na teraz:
-swedzacy brzuch
-apetyt na makarony (tak scilipol od tamtego czasu co dalas przepisy jem makaron prawie codziennie) ulubiony mix to makaron zmieszany z filadelfia i warzywami z pary na to keczup
- mam napady zlosci wieczorami
-zauwazylam jasne wloski na brzuchu jakby meszek
jutro mam wizyte w szpitalu, rutynowa ale mi sie nie chce
zaczynam sie czuc ciagle zmeczona, nawet na yoge mi sie nie chce isc taki len mnie dopadl
klusiaM jezeli chodzi o mdlosci to mi tez nie przeszlo, ja mam od samego poczatku ciazy do teraz i tak zazwyczaj konczy sie rzygankiem ale z dwojga zlego wole to niz ta cholerna zgage
Co do tej kreski pod pepkiem ja jeszcze nie mam ani sladu, za to pojedyncze wlosy mi wyrastaja... bleee, pepuch tez mi jeszcze nie wysadzilo ale diametralnie sie splyca...
Co do tej kreski pod pepkiem ja jeszcze nie mam ani sladu, za to pojedyncze wlosy mi wyrastaja... bleee, pepuch tez mi jeszcze nie wysadzilo ale diametralnie sie splyca...
alijenka
Mamcia Nataszki :))
ja to krechę już dawno mam i nad pępkiem i pod :-)
Sunshine6
Ja kreski jeszcze nie mam ale pepek zaczyna mi wystawac a to najgorsze co moze byc = jak dla mnie, nigdy mi sie to nie podobalo i moja siostra sie teraz ze mnie smieje bo ona tez tego nie lubi
Dopiero za tydzien zapytam sie poloznej o liste rzeczy potrzebnych do szpitala i wtedy zaczne kompletowanie a na razie kompletuje rzeczy dla malej :-)
Dopiero za tydzien zapytam sie poloznej o liste rzeczy potrzebnych do szpitala i wtedy zaczne kompletowanie a na razie kompletuje rzeczy dla malej :-)
klusiaM - wielkie dzięki!! zupełnie zapomniałam, że kiedyś ktoś też polecał mi ten gabinet. Mam tylko jeszcze pytanko, czy on też przyjmuje dorosłych na Ursynowie w tej przychodni Elefant? bo tam raczej piszą o dzieciach. Mieszkam na Mokotowie, więc miałabym bliżej niż na Marszałkowską.
zaza26
na mózg mi padło w tej ciąży
właśnie skończyłam robić gulasz z karkówki z makaronem i do tego sałatkę z kiszonych ogórków i teraz szamam
super dietetyczna kolacja, ale chociaż mam obiad na jutro z głowy ;-)
czy są jeszcze jakieś dziewczyny, które nie oglądały "Porodówki", a chciałyby obejrzeć?
na TLC będą puszczać od nowa porodówka - Program TV - WP.PL
właśnie skończyłam robić gulasz z karkówki z makaronem i do tego sałatkę z kiszonych ogórków i teraz szamam
super dietetyczna kolacja, ale chociaż mam obiad na jutro z głowy ;-)
czy są jeszcze jakieś dziewczyny, które nie oglądały "Porodówki", a chciałyby obejrzeć?
na TLC będą puszczać od nowa porodówka - Program TV - WP.PL
reklama
Dobry wieczór, dziewczynki! dzięki za kciuki przedwizytowe, pomogły, szczegóły opisałam w wątku o wizytach. Za to jestem jestem szczerze zdziwiona, bo okazalo się, że przez ostatni miesiąc nie przybył mi nawet kilogram! czyli od początku ciąży jestem 4 kg na plusie. Podejrzewam, że ten wynik "zawdzięczam" głównie grypie żołądkowej i temu, że z powodu drożdżaków ograniczyłam słodycze i w ogóle węglowodany, ale mimo wszystko miło tak się zdziwić