reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ojjjjj robicie ochote na ciacho :rofl2: cale szczescie mam w lodowce pie z rabarbarem wiec chyba wrzuce do piekarnika i zjem na kolacje mniami.....

DLUgo mnie nie bylo jakos nie nadarzam - doslownie za rzeczywistoscia,
objawy na teraz:
-swedzacy brzuch
-apetyt na makarony (tak scilipol od tamtego czasu co dalas przepisy jem makaron prawie codziennie) ulubiony mix to makaron zmieszany z filadelfia i warzywami z pary na to keczup :-D
- mam napady zlosci wieczorami
-zauwazylam jasne wloski na brzuchu jakby meszek

jutro mam wizyte w szpitalu, rutynowa ale mi sie nie chce
zaczynam sie czuc ciagle zmeczona, nawet na yoge mi sie nie chce isc taki len mnie dopadl

klusiaM jezeli chodzi o mdlosci to mi tez nie przeszlo, ja mam od samego poczatku ciazy do teraz i tak zazwyczaj konczy sie rzygankiem ale z dwojga zlego wole to niz ta cholerna zgage:eek::baffled::eek:
Co do tej kreski pod pepkiem ja jeszcze nie mam ani sladu, za to pojedyncze wlosy mi wyrastaja... bleee, pepuch tez mi jeszcze nie wysadzilo ale diametralnie sie splyca...

Ja kreski jeszcze nie mam ale pepek zaczyna mi wystawac a to najgorsze co moze byc = jak dla mnie, nigdy mi sie to nie podobalo i moja siostra sie teraz ze mnie smieje bo ona tez tego nie lubi :eek:

Dopiero za tydzien zapytam sie poloznej o liste rzeczy potrzebnych do szpitala i wtedy zaczne kompletowanie a na razie kompletuje rzeczy dla malej :-)

klusiaM - wielkie dzięki!! zupełnie zapomniałam, że kiedyś ktoś też polecał mi ten gabinet. Mam tylko jeszcze pytanko, czy on też przyjmuje dorosłych na Ursynowie w tej przychodni Elefant? bo tam raczej piszą o dzieciach. Mieszkam na Mokotowie, więc miałabym bliżej niż na Marszałkowską.

na mózg mi padło w tej ciąży:-D
właśnie skończyłam robić gulasz z karkówki z makaronem i do tego sałatkę z kiszonych ogórków i teraz szamam :-D
super dietetyczna kolacja, ale chociaż mam obiad na jutro z głowy ;-)

czy są jeszcze jakieś dziewczyny, które nie oglądały "Porodówki", a chciałyby obejrzeć?
na TLC będą puszczać od nowa porodówka - Program TV - WP.PL

reklama
Dobry wieczór, dziewczynki! dzięki za kciuki przedwizytowe, pomogły, szczegóły opisałam w wątku o wizytach. Za to jestem jestem szczerze zdziwiona, bo okazalo się, że przez ostatni miesiąc nie przybył mi nawet kilogram! czyli od początku ciąży jestem 4 kg na plusie. Podejrzewam, że ten wynik "zawdzięczam" głównie grypie żołądkowej i temu, że z powodu drożdżaków ograniczyłam słodycze i w ogóle węglowodany, ale mimo wszystko miło tak się zdziwić :)

Do góry