reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Ja się jutro na badanko wybieram. I tu pytanie: jaka kolacja dzisiaj? Gin mi mówił na wizycie, ale oczywiście zapomniałam :zawstydzona/y:

Mi lekarka kazała jeść normalnie bez żadnych ograniczeń, bo chodzi przecież o to, żeby sprawdzić jak nasz organizm się zachowuje po podaniu glukozy podczas normalnego funkcjonowania. Także życzę smacznego :-D

reklama
dostałam jakiegoś POWERA ! :-)
Poprane , poodkurzane , dziecko nakarmione , naczynia pomyte , śmieci wyrzucone , dziecko wykąpane , ja pomalowana , uczesana i nawet ubrana - zabieram się za mycie podłóg :-)
No ładnie - mycie podłóg w pełnym makijażu :-D

Mi lekarka kazała jeść normalnie bez żadnych ograniczeń, bo chodzi przecież o to, żeby sprawdzić jak nasz organizm się zachowuje po podaniu glukozy podczas normalnego funkcjonowania.

No w sumie na zdrowy rozum ma to sens...

Hej :happy:

tak sobie myślę ostatnio o .. porodzie, zastanawiałyście się już jak chcecie rodzić? (naturalnie, przez cc, ze znieczuleniem zewnątrzoponowym)? Ostatnio czytałam w TS artykuł, w którym kilka lasek wypowiadało się nt. porodu przez cc na życzenie i naszły mnie różne myśli, co sądzicie?

To ja chyba przegapilam ten temat.
Ja od jakiegos czasu a wlasciwie jak naogladalam sie "One born every minute" chcialabym rodzic w wannie. Wydaje mi sie to takie bardzo naturalne. Dziecko z wody wychodzi do wody, czystrzej i cieplejszej :-). Ale jak sie to nie uda to zostaje naturalny porod bo jak na razie nic mi nie wiadomo o cc i w sumie nie wiem czy bym chciala ale kto wie co sie wydarzy jak juz nadejdzie ten dzien.

No w sumie na zdrowy rozum ma to sens...

Też się zastanawiałam, bo wieczór przed badaniem miałam zaproszenie do szwagierki na faworki i nie wiedziałam czy mogę sobie poszaleć. Zapytałam lekarkę, powiedziała to co Ci napisałam i w sumie też doszłam do wniosku, że to bardzo logiczne podejście.

My idziemy 14 lipca na wesele do mojej przyjaciółki ale na ile ja tam pobaluję to nie wiem

Dziewczyny ale mnie krzyż rozbolał, nawet wysiedzieć nie mogę :-(

My tez mamy wesel w tym roku nie miara, pierwsze na koniec czerwca, wiec pewnie odpadnie, ale na to w sierpniu i wrzesniu pojde napewno i juz mam niecny plan byc super sexy mama:-D:-D
ŁOOO matko mnie tez dzis w krzyzu napitala tak ze wysiedziec nie moge....:-:)-:)-(

normalne i szybko przechodzi;-):-D

Głowa mi peka i leze, ale humor mam niezły... najlepiej to bym poskakała na imprezie hehe

"Bo ja tańczyć chcę
może nauczysz mnie jak tańczy się
ja bujam się, bujam się
:-DTańczyć chcę
może nauczysz mnie jak tańczy się
ja bujam się, bujam się!!!
w góre w góre!!! " nie daje sie jak moge:cool:

wiosna idzie ja wam to mowie!!!!!

uwielbiam ten kawałek, bo wkurzam nim mojego m, twierdząc, że to o nim :-D mój ulubiony fragment to " jak papier w toalecie będę kręcił się" :-D

My idziemy 14 lipca na wesele do mojej przyjaciółki ale na ile ja tam pobaluję to nie wiem

uwieeelbiam wesela, zwłaszcza w rodzinie gdzie zna sie ludzi:-D:-D
ale tak zaraz po porodzie to troche mordęga bo i człowiek gruby i pokarm i małe :baffled:
ja w czerwcu spotkanie po latachj w LO bede miała i wątpie czy pójde, mimo iz bym bardzo chciała spotkac sie ze znajomymi:baffled::baffled: i smutno mi

a kawałek cały jest zajebisty:eek::-D

Noo wesela fajne sa jak sa na nich fajni ludzie, bo tak czasami mozna sie zameczyc... Ja tam licze ze szybko uda wrocic sie do normy i zycia towarzyskiego
A piosenka faktycznie wywoluje usmiech na twarzy

reklama
iui ja tez mam dwa wesela latem i tez planuje byc super sexy do tego czasu :)))) a co tam, cos nam sie nalezy od zycia. wezme siostre zeby mi malego pilnowala i bede szalec ile sie da.

Do góry