Hej,
Okazuje się, że mdłości to nie tylko w samochodzie. Czuję się jak w 1 trymestrze…Dziś mam praktycznie cały dzień. Kurka, mam nadzieję, że tak już nie zostanie!
Esperanza Uważaj na siebie!
Sunshine6
Właśnie…Nigdy nie wiemy co się wydarzy, gdy nadejdzie ten dzień. Ja umówiłam się na wywołanie, ale Kubuś wcale się nie pchał na świat, żadna oxy na mnie nie działała, przez całą noc. Potem moja dr musiała wyjechać. Nie poszło zgodnie z planem. To był wtorek. A Kubuś urodził się w piątek. Od rana do wieczora nie chciał wyjść. Ja byłam tak wykończona, że błagałam o cesarkę (a wcześniej byłam nastawiona, że sama urodzę). Długa historia. Mam ją spisaną, jakby któraś miała ochotę poczytać
.
KamilaLublin
Zazdroszczę Powera. Ja jestem u mamy. Przyjechałam do Kuby, T ma nas zabrać, ale nie wiem, czy dziś się wyrobi. Jedyne co mi się udało to byłam u fryzjera w końcu, po 3 miesiącach. Mamusia zrobiła czerwony barszczyk, gołąbki, placuszki z jabłkami. Jak tu jej nie kochać?
Katrina115
Ja też się powoli zbieram. Powoli, ale jednak kupuję… To tylko 3 miesiące, a nie wiadomo jak to będzie, może wcześniej…
Delwer
Ja właśnie kupiłam siedzisko do podwójnego. Kuba niby woli chodzić, czyli biorę wózek po to by zrobić zakupy większe(kosz), ale jak dłużej pochodzimy to mówi , że się zmęczył i chce usiąść.
Lui85, niezapominajka123
O zmieni się zmieni… Życie już nie będzie takie samo. Trudno sobie wyobrazić teraz życie bez dzieci. Nie raz jak uda nam się wyjść bez Kuby zastanawiamy się jak byśmy żyli…jak żyliśmy…nuda.
Karamija
Mi na ból głowy jedynie pomagał okład z amolem, nie raz z takim zasypiałam.
Niezapominajka123
Ostatnio wspominałam o swoim owłosionym brzuchu, to minie. Nie pamiętam jeszcze kiedy zobaczymy tę krechę przez cały brzuch, o czym nigdzie się nie mówi
Muńka
Ja znam super dentystę. Leczy mnie od ponad 10 lat i syna. Wiem, że jest dokładny i że nie naciąga. Nie raz byłam u niego, by się odstresowaćJ, a on stwierdzał, że nie mam nic do leczenia.
Jakub Dziewit; Przyjmuje na Marszałkowskiej na NFZ 226520502 lub na Ursynowie
www.elefant.med.pl
BMR
Współczuję przeziębienia. Ja robiłam sobie taki syrop tymiankowo-szałwiowy. W internecie znajdziesz przepis, nie mam kompa swojego u mamy, gdzie mam wszystko zapisane.
Agaundpestka
Ja od paru lat jakoś nie lubię łazić po sklepach, wolę w necie. A teraz to już w ogóle, bo jak wejdę do galerii zaraz chcę siku i tak co min pół godzinyJ
KamilaLublin
Co do wspomnień… Ja też nigdy nie zapomnę tej chwili…Leżał taki człowieczek i patrzył na mnie. Dziwne uczucie i takie cudooooowneJ