reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

iui ja tez mam dwa wesela latem i tez planuje byc super sexy do tego czasu :)))) a co tam, cos nam sie nalezy od zycia. wezme siostre zeby mi malego pilnowala i bede szalec ile sie da.

No wlasnie :-):-):-):-):-):-) ja zyje ta chwila, kupic sobie nowe ciuszki isc do fryzjera i "zrobic" sie w ogole tak zeby bliskim oczy zbielaly:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam się wieczorkiem :-D
Na początku gratuluję udanych wizyt i wyników glukozowych !!!!!!
Ja właśnie dziś byłam na kontroli diabetologicznej i jestem happy bo mogę pokazać się tam dopiero za 5-6 tygodni, lekarz się zdziwił skąd u mnie taka nietolerancja glukozy jak mam tak dobre wyniki z kłucia po posiłkach. Ale sprawdził dzidzi tetno i ruchy jakimś takim dziwnym przyżądem i stwierdził że jest wszystko dobrze !!!!
Oczywiście na powrocie z klinik zaplanowałam sobie jakieś małe zakupki dla małej i co i du..pa bo nie wziełam ani kasy ani karty !!!!! Wróciłam do domu zniesmaczona !!! :-(

No i zaliczyłam dzisiaj glebę. Pierwszą tej zimy, aż dziwne, że dopiero teraz. A wszystko z powodu shopoholizmu, który mnie dzis dopadł. Choć z drugiej strony te siatki z ciuchami zamortyzowały glebę. Sinior na dupsku jest:-p

Ps. A ja wesel nie lubię. Dla mnie to trochę taka na siłę zbieranina ciotek, wujków itp. I wydawanie gigantycznej kasy, by ktoś kogo widzę raz na parę lat mógł zjeść kotleta. Sto razy lepiej się bawię w klubie ze znajomymi. Jak dotąd byłam na 8 weselach i tylko jedno było na prawdę fajne bo byli głownie młodzi ludzie i dobry DJ. I nie było tych durnych zabaw weselnych.

Ostatnia edycja:
Witam się wieczorkiem :-D
Na początku gratuluję udanych wizyt i wyników glukozowych !!!!!!
Ja właśnie dziś byłam na kontroli diabetologicznej i jestem happy bo mogę pokazać się tam dopiero za 5-6 tygodni, lekarz się zdziwił skąd u mnie taka nietolerancja glukozy jak mam tak dobre wyniki z kłucia po posiłkach. Ale sprawdził dzidzi tetno i ruchy jakimś takim dziwnym przyżądem i stwierdził że jest wszystko dobrze !!!!
Oczywiście na powrocie z klinik zaplanowałam sobie jakieś małe zakupki dla małej i co i du..pa bo nie wziełam ani kasy ani karty !!!!! Wróciłam do domu zniesmaczona !!! :-(

Aaaaaaaaaaaa ja też tak dziś!!!! Już pisałam...zapomniałam portfela ;P

Ja kasy nie wzięłam bo nie noszę jej często a moja karta została u mojego K w portwelu !!!!!!!!!!!!! Nie mówię już o tym że jadąc już do Wrocławia jechałam na rezerwie !!!!
Moja mała dziś fajnie jak jechałam autem to wszystko oki jak tylko stanęłam na światłach to kopańsko na maksa !!!!

alijenka super ze wszystko dobrze:)

a z weselami to wiadomo, sa lepsze i gorsze, ale dla mnie to zawsze okazja zeby spotkac ekipe z poznania wiec zawsze sie ciesze na maksa jak moge jechac. ale tez nie lubie zabaw weselnych i nigdy nie biore udzialu. nasze wesele bylo nowoczesne - w centrum miasta, sami mlodzi prawie, minimum rodziny, tylko nasza ulubiona muzyka i zadnych zenujacych zabaw, przemow, i tym podobnych ceregieli, takie wesela lubie najbardziej :)

Hej,
Okazuje się, że mdłości to nie tylko w samochodzie. Czuję się jak w 1 trymestrze…Dziś mam praktycznie cały dzień. Kurka, mam nadzieję, że tak już nie zostanie!

Esperanza Uważaj na siebie!
Sunshine6
Właśnie…Nigdy nie wiemy co się wydarzy, gdy nadejdzie ten dzień. Ja umówiłam się na wywołanie, ale Kubuś wcale się nie pchał na świat, żadna oxy na mnie nie działała, przez całą noc. Potem moja dr musiała wyjechać. Nie poszło zgodnie z planem. To był wtorek. A Kubuś urodził się w piątek. Od rana do wieczora nie chciał wyjść. Ja byłam tak wykończona, że błagałam o cesarkę (a wcześniej byłam nastawiona, że sama urodzę). Długa historia. Mam ją spisaną, jakby któraś miała ochotę poczytać;).
KamilaLublin
Zazdroszczę Powera. Ja jestem u mamy. Przyjechałam do Kuby, T ma nas zabrać, ale nie wiem, czy dziś się wyrobi. Jedyne co mi się udało to byłam u fryzjera w końcu, po 3 miesiącach. Mamusia zrobiła czerwony barszczyk, gołąbki, placuszki z jabłkami. Jak tu jej nie kochać?:)
Katrina115
Ja też się powoli zbieram. Powoli, ale jednak kupuję… To tylko 3 miesiące, a nie wiadomo jak to będzie, może wcześniej…
Delwer
Ja właśnie kupiłam siedzisko do podwójnego. Kuba niby woli chodzić, czyli biorę wózek po to by zrobić zakupy większe(kosz), ale jak dłużej pochodzimy to mówi , że się zmęczył i chce usiąść.
Lui85, niezapominajka123
O zmieni się zmieni… Życie już nie będzie takie samo. Trudno sobie wyobrazić teraz życie bez dzieci. Nie raz jak uda nam się wyjść bez Kuby zastanawiamy się jak byśmy żyli…jak żyliśmy…nuda.
Karamija
Mi na ból głowy jedynie pomagał okład z amolem, nie raz z takim zasypiałam.
Niezapominajka123
Ostatnio wspominałam o swoim owłosionym brzuchu, to minie. Nie pamiętam jeszcze kiedy zobaczymy tę krechę przez cały brzuch, o czym nigdzie się nie mówi
Muńka
Ja znam super dentystę. Leczy mnie od ponad 10 lat i syna. Wiem, że jest dokładny i że nie naciąga. Nie raz byłam u niego, by się odstresowaćJ, a on stwierdzał, że nie mam nic do leczenia.
Jakub Dziewit; Przyjmuje na Marszałkowskiej na NFZ 226520502 lub na Ursynowie www.elefant.med.pl
BMR
Współczuję przeziębienia. Ja robiłam sobie taki syrop tymiankowo-szałwiowy. W internecie znajdziesz przepis, nie mam kompa swojego u mamy, gdzie mam wszystko zapisane.
Agaundpestka
Ja od paru lat jakoś nie lubię łazić po sklepach, wolę w necie. A teraz to już w ogóle, bo jak wejdę do galerii zaraz chcę siku i tak co min pół godzinyJ
KamilaLublin
Co do wspomnień… Ja też nigdy nie zapomnę tej chwili…Leżał taki człowieczek i patrzył na mnie. Dziwne uczucie i takie cudooooowneJ

reklama
Klusia - ja sobie spisałam na kartce to, czego mi jeszcze brakuje i będę sobie tak co tydzień coś dokupować, żeby zebrać komplecik. Tak jak piszesz - nigdy nie wiadomo, kiedy będą potrzebne.

Do góry