reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

katrina, fajowo, troszke wicej luzu :tak:
powodzenia jutro na wizycie :tak:

Wiecie co, a propos RajuRodzica, to wlasnie otrzymalam taki email:

Witaj,
w miniony weekend w naszym sklepie złożone
zostało kolejne zamówienie, które okazało się
należeć do naszej pięćdziesięciotysięcznej Klientki -
niestety nie pozwoliła nam ujawnić swoich danych,
poniżej zamieszczamy fragment przesłanej jej wiadomości

"... Pani Magdo, serdecznie dziękujemy - postanowiliśmy
udzielić Pani 100% rabatu na dokonane zakupy oraz
wysłać Pani zamówienie oczywiście na nasz koszt -
zgodnie z informacją na stronie sklepu.

Zamówione zakupy na kwotę 397,43 zł otrzyma Pani we wtorek,
przesyłką kurierską..."

Od początku działalności naszej firmy wysłaliśmy
38.492 przesyłki kurierskie
18.460 paczek pocztowych (ekonomicznych i priorytetowych)
11.874 listy polecone
mieliśmy również 63 odbiory osobiste na początku działalności.

Dotychczasowe doświadczenie pozwoliło nam zebrać wiele
ciekawych spostrzeżeń i uwag dotyczących naszej działalności.
Chcąc sprostać oczekiwaniom naszych powracających
Klientów, stworzyliśmy "Białą Księgę Dobrych Praktyk",
dzięki której unikniemy nieporozumień i znajdziemy
wyjście nawet z najtrudniejszych sytuacji.
Czy uważasz, że uda nam się zdobyć kolejne 50.000 Klientów?

Pozdrawiam serdecznie,
Kordian Dmochowski
Zespół RajRodzica.pl

Grrr przeciez to iscie polityka anty-marketingowa, bowiem nie wiem dlaczego to rozsylaja, by mnie wkurzyc, ze to nie bylam ja???? :wściekła/y:

a ja myślę, że to zwykła ściema by zachęcić Cię do większej ilości zakupów byś myślała " może teraz to ja będę tą szczęściarą" :)

reklama
Zaza jak sparalizowało? I co juz nie chodzi?

w trakcie cc była reanimowana, zapadła w śpiączkę, obudziła się bez czucia w nogach, czucie wróciło po jakimś czasie, ale nie powiem ile to trwało, bo nie pamiętam
oczywiście jej przypadek jest extra skrajny, ale pogłębia mój strach przed operacją:no:

Hej,

Ja nastawiona na cc, mialam juz jedna cesarke i prawdopodobnie bedzie druga:tak: Bardzij boje sie naturalnego:zawstydzona/y: ja po cc czulam się super, na szczescie. Oby tym razem też tak było:tak: nic nie boli, oby po tez nie bolalo;-)
Ale z drugiej strony silami naturami tez chcialabym sprobowac, nie boje sie bolu tylko po znanym mi przypadku boje sie o dziecko, w szpitalu, w ktorym promuja porody silami natury rodzila kolezanka mamy, ktora miala przeciewskazania do takiego porodu a jednak lekarze sie uparli, ze naturalnie bo niby moze, no i...nie bede pisala:no:
najbardziej balabym sie kleszczowego badz jak przyssawki uzywaja:-(
Ale wiadomo, czy tak czy siak kazda z nas da radę:tak::-)
i dzieciaczki beda cale i zdrowe, bo tylko o to chodzie.
MATKA JEST W STANIE KAZDY BOL PRZETRWAĆ, ten w trakcie naturalnego porodu i ten po cc (jak bedzie), dla dziecka wszystko:tak:
Jak to mowi kolega, jak weszlo to i wyjść musi:-D
Nie obejrzymy sie jak juz bedziemy po porodach;-)

macku ja mojego tez czuje juz wysoko:tak:

niezapominajka mam nadzieje, ze dobrze zarażasz:-D

gosiaczek a ja nie chce przytyć znowu 28 kg, ktore przytylam z Kubą:-( ach, zobaczymy co bedzie, byle maly byl zdrowy a potem bedziemy sie odchudzać:tak:

edit.
zaza a ja jak wyzej napisalam o przypadku kolezanki mamy, ktora rodzila sn wiecej sie boje tego porodu.

Twojej kolezanki to wiadomo, ze skrajny przypadek i nie mozna mysleć, że coś sie Tobie stanie jakbys musiala miec cc:no: czy sn czy cc zawsze Nie Daj Boze jest jakies ryzyko, ale nie u nas, nie u czerwcowek :) i tego sie trzymajmy

Ostatnia edycja:
Nie pamiętam juz która z Was pisała, że po naturalnym źle się czuła, długo dochodziła do siebie. Ja przy pierwszej córce poród miałam lekki, ale okres połogu - wolałabym go nie pamiętać. Natomiast za drugim razem było odwrotnie. Poród wspominam mniej przyjemnie, bo był wywoływany, za to okres połogu REWELACJA!!!! Oby tym razem było tak, ze poród jak za pierwszym razem, a połóg jak przy Alince i będę szczęśliwa.

a ja po tej glukozie cały dzien się źle czuję- głowa mnie boli.....

biedactwo :(, mi było słabo przez ostatni kwadrans czekania na drugie pobranie, a potem mnie suszyło, ale teraz wcale nie jest fajnie, bo... męczy mnie nieusuwalna ZGAGA!

a Ciebie może też głowa ze stresu boli, hym?

katrina ja swój połóg wspominam jak zwykły okres :-pbez żadnych dziwnych akcji :-p z tym że taki widoczny (krwawienie) trwał 4 tygodnie - ale szło się przyzwyczaić :-p

ja własnie czekam aż mój M mi wyniki przywiezie i sie mega deneruję:(
Magnii, wczesniej byłam spokojna :)

edit: i przywiózł mi wynik morfologi i glukozy na czczo- nie wydrukowali mu po obciązeniu:(

Morfologia slaba:(
hemoglobina 11 ,5
hematokryt: 33%
krwinki czerwone 3,42( 3, 50- 5)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry