KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
uwaga uwaga czy któraś z Was zna jakiś dobry przepis na sosik z mięsa mielonego ( nie pomidorowy ) który dobrze smakuje w połączeniu z kaszą pęczak ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć Dziewczynki
asiia mi odpisała - "Jutro prawdopodobnie bede miala z powrotem laptopa. Jesli chodzi o moich chlopcow to nic wiecej oprocz tego co ostatnio nie wiem. Dzis mam usg, takze dam Ci znac co i jak. Ucaluj od nas dziewczyny z bb. Jak tylko bede miala laptopa to się odezwe no i oczywiście po usg."
Tak wiec Was wirtualnie całuje od Asi.
uwaga uwaga czy któraś z Was zna jakiś dobry przepis na sosik z mięsa mielonego ( nie pomidorowy ) który dobrze smakuje w połączeniu z kaszą pęczak ??
No widocznie jestem naiwna i wierzę, że lekarze chcą dla nas jak najlepiejja oceniam tylko tych lekarzy co znam :-) bo wcale nie kryją tego że im wygodniej jak rodzi sie sn już nie patrząc na dobro zdrowotne tylko na ich "cenny czas"
poza tym "to się nie opłaca szpitalowi" - tekst wyjety z ust lekarza w szpitalu w ktorym rodzil sie wiktor.
Ja też właśnie zrobiłam u nich zakupkisicil właśnie doszła do mnie paczka z tego sklepu raj-rodzica :-), Ty od nich powinnaś jakiś gratisek dostać za nas !!!!!! kurde w środe popołudniu zamówiłam a dziś już mi kurier przywiózł
Też tak uważam... Mogli dorzucić jakąś malutka zabawkę, czy coś... Zawsze to zachęca do powrotuhhihih ja dostalam jeden sliniaczek za zakupki powyzej 150zl, a mialam na 290 ehhh powinnam dostac dwa, nie byl mi zalezalo, ale tak moim zdaniem byloby milej