reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

uwaga uwaga czy któraś z Was zna jakiś dobry przepis na sosik z mięsa mielonego ( nie pomidorowy ) który dobrze smakuje w połączeniu z kaszą pęczak ??:nerd::nerd::nerd:

reklama
cześć Dziewczynki

asiia mi odpisała - "Jutro prawdopodobnie bede miala z powrotem laptopa. Jesli chodzi o moich chlopcow to nic wiecej oprocz tego co ostatnio nie wiem. Dzis mam usg, takze dam Ci znac co i jak. Ucaluj od nas dziewczyny z bb. Jak tylko bede miala laptopa to się odezwe no i oczywiście po usg."
Tak wiec Was wirtualnie całuje od Asi.

no asii własnie leci 27tydzien, dla lekarzy 26.
Trzymamy kciuki!!!!! Ciekawe ile jej bobasy juz ważą?

Aylin- ja wczoraj swojego zamknelam na tarasie i sobie poszlam... On biedny pukal walil w okno a ja nic, tylko sie sie dziwilam co on tez tam tyle przestawia i uklada... Dopiero potem sie skapnelam, ze go zamknelam i nie mogl wyjsc, a bylo to dluuuugo po tym jak przestal w ogole walic... Powiem, ze az mialam stracha tam wlezc :baffled:
To tyle w kwestii zmian mozgowych wg. mojego malzonka ;-)

Kamilka- sosik musztardowy :tak:

Ostatnia edycja:
hej

wiecie co moj sie tak rozpycha od kilku dni ze nie moge wytrzymac. moj brzuch przyjmuje najdziwniejsze ksztalty , a wczoraj to myslalam ze mi pepek wyrwie, tak mnie bolalo jakbym przepukline miala. no ale lepiej ze sie rusza niz jakby mial siedziec bez ruchu, przynajmniej wiem ze jest:)

zjadlam wlasnie chilli con carne na obiad, i ogolnie sie relaksuje - pierwszy dzien zwolnienia :D

sicil właśnie doszła do mnie paczka z tego sklepu raj-rodzica :-), Ty od nich powinnaś jakiś gratisek dostać za nas !!!!!! kurde w środe popołudniu zamówiłam a dziś już mi kurier przywiózł :-D

hhihih ja dostalam jeden sliniaczek za zakupki powyzej 150zl, a mialam na 290 ehhh powinnam dostac dwa, nie byl mi zalezalo, ale tak moim zdaniem byloby milej :dry:
ale ogolnie jestem zadowolona ze wszystkiego :tak:

uwaga uwaga czy któraś z Was zna jakiś dobry przepis na sosik z mięsa mielonego ( nie pomidorowy ) który dobrze smakuje w połączeniu z kaszą pęczak ??:nerd::nerd::nerd:

na sosik z miesa mielonego? sos do jakieś pasty chcesz, czy np do pulpetów?

Do pulpetów moze być chrzanowy, grzybowy. Do pasty- z mięsem mielonym to wg mnei ciezko, mnei sie takei milone kojarzy tylko z pomodore:)

Ostatnia edycja:
Oj mnie właśnie teraz rozpycha, jakby miał mi pęknąć brzuch w miejscu pępka;) moze troche niewygodne, ale swoją drogą kochane uczucie;)
Za oknem pięknie świeci słoneczko, normalnie jak wiosna, aż chce sie żyć;) myślę, że synuś w brzuszku to czujęe i dlatego taki żywy dziś;) a ja dzięki tej optymistycznej pogodzie nabrałam checi do żcyia;) ide sprzątac i trzeć ziemniaki, bo dziś placki ziemniaczane robię;)) chciałabym was jakoś zarazić swoim optymizmem i energicznością,aa więc hmmmm Z A R A Ż A M W A S ;) czujcie się zarażone;)

ja oceniam tylko tych lekarzy co znam :-) bo wcale nie kryją tego że im wygodniej jak rodzi sie sn :-p już nie patrząc na dobro zdrowotne tylko na ich "cenny czas" :-p
poza tym "to się nie opłaca szpitalowi" - tekst wyjety z ust lekarza w szpitalu w ktorym rodzil sie wiktor.
No widocznie jestem naiwna i wierzę, że lekarze chcą dla nas jak najlepiej :sorry2:

sicil właśnie doszła do mnie paczka z tego sklepu raj-rodzica :-), Ty od nich powinnaś jakiś gratisek dostać za nas !!!!!! kurde w środe popołudniu zamówiłam a dziś już mi kurier przywiózł :-D
Ja też właśnie zrobiłam u nich zakupki :tak:

hhihih ja dostalam jeden sliniaczek za zakupki powyzej 150zl, a mialam na 290 ehhh powinnam dostac dwa, nie byl mi zalezalo, ale tak moim zdaniem byloby milej :dry:
Też tak uważam... Mogli dorzucić jakąś malutka zabawkę, czy coś... Zawsze to zachęca do powrotu :tak:

reklama
Do góry