reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

TAK JEST!!!!!

sicil - z tego co nam kiedys pisałas to chyba sporo miałas ciuszkow tych malutkich? ile masz sztuk? Wiesz nie ma sensu kupowac nie wiadomo ile bo dzieciaki strasssssssssssssznie szybko wyrastaja ;)))

Cos mi sie zdaje, ze dupa blada wyjdzie z mojego rodzenia sn;-) Cos tak od jakiegos czasu wydaje mi sie ze w miejscu blizny odczuwam lekkie pieczenie, tak na chwilke i przechodzi... Ciekawe co to i dlaczego. Wkoncu u mnie minęło juz 5lat od cesarki.
A zeby nie było Kamila wszystko pisze z usmiechem na twarzy:-D:-D:-D

A chciała byś sn rodzić ?? :-p Podziwiam :tak:
A o bliźnie musisz swojemu lekarzowi koniecznie powiedzieć, a co Ci mówili o niej na usg?
Bo ja nic nie czuję nic nie boli wręcz czucia nie mam w tych okolicach wcale a mimo to na usg mi powiedzieli że zbyt cienko żeby rodzić sn :-p.

Kurcze ja chce już rodzić :-)
Nie mogę się doczekać !!

reklama
Kamila -chciałabym sn, chyba do tego dorosłam, nie wiem tylko czy bedzie mi dane. Ale trudno wezme to na klate w takiej formie w jakiej bedzie trzeba;-) Z ginem poki co dopiero teoretyzowalismy wiec za bardzo mi sie nie przygladał, teraz mam wizyte w srode to mu powiem o tym uczuciu, i spytam czy to juz mozna stwierdzic cos w tym temacie bynajmniej wykluczenie, bo wiadomo ze jeszcze sporo rozciagania:tak:
To pieczenie czuje jakby w srodku, nie na zewnatrz... Do niedawna miałam podobnie jak Ty:blink:
Zobaczymy co usłysze w srode:sorry2:

Kamila -chciałabym sn, chyba do tego dorosłam, nie wiem tylko czy bedzie mi dane. Ale trudno wezme to na klate w takiej formie w jakiej bedzie trzeba;-) Z ginem poki co dopiero teoretyzowalismy wiec za bardzo mi sie nie przygladał, teraz mam wizyte w srode to mu powiem o tym uczuciu, i spytam czy to juz mozna stwierdzic cos w tym temacie bynajmniej wykluczenie, bo wiadomo ze jeszcze sporo rozciagania:tak:
To pieczenie czuje jakby w srodku, nie na zewnatrz... Do niedawna miałam podobnie jak Ty:blink:
Zobaczymy co usłysze w srode:sorry2:

no tak w każdej chwili może się coś zmienić w tej kwestii :-p a kolorku blizna nie zmieniła??

Ubranek mam bardzo duzo, to fakt, body, rampersy... Ale spioszka 0-3 mam tylko jednego :baffled:
Potem 3-6 juz duzo, 6-9 nawal... Moja mama kupowala wlasnie troszku wieksze, a ja nie kupowalam niczego, bo chcialam wpierw sobie posegregowac jej zakupki :tak:
No i tak wczoraj doszlam do wniosku, ze wszystko co krotkie to mam, ale kto wie jak tu bedzie wieczorami, pewnie cieplo, ale trzeba sie ubezpieczyc, wiec od rana poluje :sorry2:

Witam:)

Ja też by bardzo chciała rodzić sn,przy pierwszym porodzie się nie udało to może teraz ,ale jak mały będzie tak szybko rósł to pewnie dupa blada,bo moja miednica jest dość wąska.
Co do ciuszków to dostałam właśnie od koleżanki po jej synku i się zdziwilam niektóre na 68 a on 31 października się urodził i już powyrastał.:szok: Także czuję,że te co mam to i tak za dużo.

A o torbie do szpitala też już myślę ale muszę najpierw torbę kupić heh

do body polecam połspiochy:tak:
super sprawa przy przewijaniu, a i mysle ze na czerwiec to wystarczy;-)
Mam takie ze stopkami i bez np do skarpeteczek;-)

Kamila - Ty myslisz ze ja tam jeszcze moge zajrzec ? hehe Postarałam sie kosztem Nikuli i nieco ogladnęlam - nic sie niz zmieniło. Zreszta to wiesz nie skora tylko w srodku:baffled:

do body polecam połspiochy:tak:
super sprawa przy przewijaniu, a i mysle ze na czerwiec to wystarczy;-)
Mam takie ze stopkami i bez np do skarpeteczek;-)

Kamila - Ty myslisz ze ja tam jeszcze moge zajrzec ? hehe Postarałam sie kosztem Nikuli i nieco ogladnęlam - nic sie niz zmieniło. Zreszta to wiesz nie skora tylko w srodku:baffled:
ja też poolecam półśpiochy ;)

Ja mam miejsce po szyciu macicy oglądane przy każdym usg :-)a mimo to ginka mi kazała co jakiś czas patrzeć na bliznę na brzuchu:tak:. Podobno jak zaczyna się czerwienić to już może być oznaką, że coś się złego dzieje:sorry2:. Oczywiście nie mam możliwości obejrzenia jej więc kłądę się na łóżku płasko i oglądam małym lustereczkiem :-D

Nie no nic dziwnego czy niepokojacego nie zauwazyłam, a o tym pieczeniu powiem na wizycie, sama jestem ciekawa co mi powie:baffled:
Mam ambitny plan spytac równiez o ciecia pionowe - dlaczego czasem tak musza ciac..

zaza - nie rozumiem tego Waszego leku ;// ja zawsze bardziej obawiałam sie porodu naturalnego:baffled:

reklama
Witam się i ja
Sici to od której ty siedziby na tym ebay jak o godz 7 mówisz że siedzisz od rana?
W weekend zakupiłam dwa staniki+gatki do kompleu za 120zl w intimmisi jest wyprz . Mój rozm z B Zwiększył się do D ku mojemu zaskoczeniu ;-)
Wczoraj w wannie też wykonywalam akrobacje w celu pozbycia się kota ale dziś muszę tam jeszcze jakoś zajrzec bo po południu wizyta u gina

Do góry