reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

hejka

No właśnie Asiia się nie odezwała, więc nie wiem co u Niej. Jak tylko da znać, to Wam napiszę. Mam nadzieje, że u Niej wszystko OK.

reklama
Miałam sen. Okropny sen.
Śniło mi się że urodziłam - już teraz. Pojechałam do szpitala i rodziłam kleszczowo - lekarz wyją czymśtam ze mnie dziecko takie malutkie malusieńkie - nie chciał zrobić cc. Po całym porodzie dał mi dziecko i poszedł i nikt mi dziecka nie zbadał tak mnie zostawili z tym wszystkimm. . . . masakra. Dobrze, że to tylko sen.

Witam dziewczynki!! Miejmy nadzieje, ze dzis wyjdzie troche słoneczka i pojawi sie równiez u nas na forum:tak: Koniec z marudzeniem o wadze, koniec z narzekaniem na cycki, plecy itp. Dzis jest fajnie, nieeeee?:-)

Jutro ide do gina, ale nie mam usg sam fotel. Wlasnie przed chwila bralam prysznic i probowalam sie ogolic ;/ Efekt? - jestem cala pozacinana leci mi krew;/ i zaczal mi z wyginania dretwiec posladek... zostawilam jakies kepki lekkiego owlosienia no ale niestety nie mam mocy dokonczyc... toz to jakas masakra;/// mam nadzieje ze jutro jakos to poprawie nie mniej z zacieciami i nierownym ogoleniem wstyd mi bedzie sie pokazac na fotelu-- mam nadzieje ze jakos mnie zrozumie dr:p

mysle, ze oni to widza na codzien:-D:-D ta walka o normalny wyglad, ktora konczy sie krwia hehe No ja tez zastanawiam sie przy jakim lusterku byłoby mi wygodniej :cool2::cool2: i chyba juz pomału pora:tak:
No to powodzonka dzisiaj!!!

hejka

No właśnie Asiia się nie odezwała, więc nie wiem co u Niej. Jak tylko da znać, to Wam napiszę. Mam nadzieje, że u Niej wszystko OK.

A pisałas do niej czy nie? W ktorym ona teraz jest tygodniu??? Dawno temu przekroczyła ten 26????

Ostatnia edycja:
Witajcie :)

Miejmy nadzieje, ze wszystko u niej ok i nic sie tam nie zmienia, a jesli zmienia to ku dobremu :)

Ja tez mialam sen, wczoraj dostalam paczke z wyprawka i mam juz w zasadzie wszystko, tylko cos mi sie wydaje malo spiochow na pierwsze miesiace.
Oczywiscie snilo mi sie to i od rana siedze na ebay :dry:

A tak w ogole po poludniu chce sie zabrac za torbe, ale znajac siebie, to do czerwca przekopie ja i zmienie za 300razy :baffled:

reklama
Hehe :-) myślisz, że to niemarudzenie jest wykonalne ? :sorry2:

TAK JEST!!!!!

sicil - z tego co nam kiedys pisałas to chyba sporo miałas ciuszkow tych malutkich? ile masz sztuk? Wiesz nie ma sensu kupowac nie wiadomo ile bo dzieciaki strasssssssssssssznie szybko wyrastaja ;)))

Cos mi sie zdaje, ze dupa blada wyjdzie z mojego rodzenia sn;-) Cos tak od jakiegos czasu wydaje mi sie ze w miejscu blizny odczuwam lekkie pieczenie, tak na chwilke i przechodzi... Ciekawe co to i dlaczego. Wkoncu u mnie minęło juz 5lat od cesarki.
A zeby nie było Kamila wszystko pisze z usmiechem na twarzy:-D:-D:-D

Co do torby to wczoraj miałam jakas dziwna jazde. Jednoczesnie zarwał mnie brzuch i plecy, az mi sie goraco zrobiło, bo pierwsze o czym pomyslałam to ze chyba rodze taki bol:baffled: I ja pierdzu wole byc wczesniej przygotowana chociaz na ile moge... Moze nie bede tego pchała dosłownie do torby, bo wszystkie wiemy jaki to by miało zapach za kilka dni, ale niech lezy sobie gotowa kupeczka obok torby i spokojnie czeka /i oby jak najdłuzej oczywiscie ;))

Ostatnia edycja:
Do góry