reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Jest to mozliwe;-):tak:
A mi to nawet nie tyle o tą wage chodzi, co o to, ze przykro mi sie zrobiło, ze P nie wysilił sie nawet odrobine zeby powiedziec mi cos miłego..
Ja wiem, ze po tym co przeszlismy z blizniakami - waga to ostatnia rzecz jaka mam zamiar sie martwic, ale mógł sie fiuuut wysilic chociaz na jakies zwykłe "olenko nie przesadzaj, to nie jest najwazniejsze" czy "nie jest tak zle" cokolwiek mógł powiedziec:-(
A on mi milczeniem przyznal co o mnie mysli:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I tylko dlatego marudze, bo jest mi smutno z tym ;(((((

reklama
tialana
chyba jest to możliwe :-Dniestety, mnie też nagle wszystko uwiera, dobrych gaci to mi ze 3 pary zostały, stanik tylko jeden

avo

ja sobie zrobiłam postanowienie odstawienia słodyczy właśnie, dobrze mi idzie, już 3 godziny wytrzymałam :-)

buziak

mój mąż właściwie nigdy nie krytykuje mojego wyglądu a dziś coś właśnie mruknął rano jak biadoliłam nad utyciem dając mi do zrozumienia, że jest źle hehe, ale mnie to motywuje do działań

ja jak się skarże swojemu to z akazdym razem robi politowana mine i mówi- ,,Kobieto przeciez Ty jesteś w ciąży"- co i tak nie zminia faktu, że nie jem za dwoje, a tyję......to mnei wkurwia na maksa , bo nic nie mam z tego tycia:(

Hej

U mnie dzisiaj pierwszy zwiastun wiosny - powrót dzikich gęsi :) słoneczko świeciło, ale już zaszło za chmury :(

edit
Wiem, ze nie pierwsza dołuje i mecze temat - ale dzis z kolei mi jest źle z powodu wagi ;((( Sama to jako tako to chrzanie, bo wiem co po co jest,ale jak wracalismy do domu zaczęlam skarzyc sie P, ze pomału zamieniam sie w słonia i robie sie juz konkretnie gruba a on nic:zawstydzona/y: Wiecie jak mi sie przykro zrobiło :-(

Buzial absolutnie cię rozumiem, mój D też nie nigdy nie potrafi mnie pocieszyć :( nawet teraz, kiedy najbardziej tego potrzebuję :( najgorsze jest to, że jest z tych, co to się boją ciężarną ruszyć, a odtrącenie w sypialni tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że zamieniam się w hipopotama :(

Dziewczyny słyszałyście dziś w faktach na TVN mówili,że kobiety w niektórych państwach usuwają ciąże tylko dlatego,że im płeć dziecka nie pasuje.
Paranoja jakaś to jakie już musi być duże to dziecko ,taka za karę już nigdy nie powinna mieć dzieci. Niektórzy tyle lat się starają echhhh...

Słyszałam, że w Chinach tak robią, albo jak urodzi się dziewczynka to sprzedają :crazy:

Poza tym właśnie zauważyłam, że mam owłosiony brzuch...okropne. Wiem, ze to zniknie, ale ładne to nie jest.

cierpię na to samo:-(

buziak,
ja to słyszę głównie, że mam wielkie cycki:(. Mnie to wkurza, bo widzę, że to prawda. Miałam rozmiar C/D, a teraz D/E. Wiem, ze nie jedna by chciała mieć, ale dla mnie to za duuuży. Poza tym właśnie zauważyłam, że mam owłosiony brzuch...okropne. Wiem, ze to zniknie, ale ładne to nie jest.
Kilka dni temu, jak wyszłam z basenu i zobaczyłam się w dużym lustrze zauważyłam jak urosłam ostatnio...
Kładę się, bo bioderko boli. Mam nadzieję, ze dziś mała da mi pospać, bo wczoraj w nocy nieźle szalała. I jak reaguje na tatusia byle chrząknięcie! Nie wiem jak to możliwe, ale poznaje głos już teraz:-)
Dobranoc!

Buziak ja w tym tygodniu poszłam kupic 2 staniki. Masakra jakaś. Nosiłam przed ciażą 75 D/E w zaleznosci od firmy. Teraz kupiłam jeden 80 G (do karmienia już) i drugi 85 F. Obydwa sa z lekkim zapasem miseczkowym, który doradziła mi brafitterka (kurde nie mogła by sie gorseciarka nazywac).Pocieszając na koniec ze pewnie jeszcze urosną.
Za to moja dobra koleżanka powiedziała ze miseczke G to ona w 3 miesiącu nosiła :)

Widzę że tu od wieczora ten temat który mnie dziś z równowagi wyprowadził. Czy to jest możliwe że mi cycki wciągu dwóch dni tak urosły że nie mam żadnego stanika który byłby ok? O dupie i udach już nawet nie wspomnę bo wyglądam jak szafa ale te cycki to już są brzydkie po prostu :-(

Przepraszam za wylewanie żali idę sobie poczytać inne wątki

Miłej niedzieli

Ze mnie mąż sie smieje - ze niedlugo napisik TIR będzie mi trzeba przykleic. Ale prawda jest taka ze pralke brzuchem juz wyłaczyłam
Jest to mozliwe;-):tak:
A mi to nawet nie tyle o tą wage chodzi, co o to, ze przykro mi sie zrobiło, ze P nie wysilił sie nawet odrobine zeby powiedziec mi cos miłego..
Ja wiem, ze po tym co przeszlismy z blizniakami - waga to ostatnia rzecz jaka mam zamiar sie martwic, ale mógł sie fiuuut wysilic chociaz na jakies zwykłe "olenko nie przesadzaj, to nie jest najwazniejsze" czy "nie jest tak zle" cokolwiek mógł powiedziec:-(
A on mi milczeniem przyznal co o mnie mysli:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I tylko dlatego marudze, bo jest mi smutno z tym ;(((((

M cie nie pocieszy.
Za to wczoraj na imprezie firmowej byłam i cała firma juz wie ze w ciazy jestem. Niektórzy mnie nieświadomie pocieszyli. Nie wierząc ze 6 miesiąc prawie kończe.

Buziak, Zaza nie przejmujcie sie chlopami. Faceci juz tak maja. Ja ostatnio tez swojego w zartach zapytalam " No i co teraz to seksi wygladam?" a ten do mnie "Ta, zwlaszcza z tym brzuszkiem" :wściekła/y: Wyrwalo mu sie - pozniej sie niby tlumaczyl, ze nic zlego nie mial na mysli, ale w pamieci zostalo.

A dzieciaczki powinny miec juz kolo kilograma. Pod koniec 27 tyg, to chyba okolo 900 gram z tego co pamietam.

Tialana jesli chodzi o staniki to wszystko jak najbardziej mozliwe. Ja wczoraj kupilam dwa - jeden sportowy, jeden do karmienia, bo juz mi sie z moich cyce wylewaly :zawstydzona/y: Zazwyczaj kupuje usztywniane, ale teraz zrezygnowalam. Jakos nie moge sie przyzwyczaic do tego nowego rozmiaru.

Avo mam nadzieje, ze z waga sie ustabilizuje troche. Na Twoim miejscu szukalabym porady u specjalisty, tym bardziej, ze masz klopoty z serduszkiem.

Wczoraj mialam mila niespodzianke. Okazalo sie, ze dostalam kase za zalegly urlop z pracy, z wrzesnia zeszlego roku. Nawet nie wiedzialam, ze mi sie jeszcze jakas kasa nalezy. Tak czy inaczej w koncu kupilam sobie 2 biustonosze, ciazowa tunike, ktora siega dalej niz polowa tylka (w przeciwienstwie do innych moich rzeczy), bio oil na rozstepa na biuscie i jeszcze zostalo kasy na zakupki dla malucha. Moze dzis sie wybiore. Slonko pieknie swieci, szkoda siedziec w domu.

własnie zrobilam czwratego kupala, ale ndal czuję się za przeroszeniem niedosrana i tak juz od dawna sie czuję, moze to powod tego szybkiego kilograma....oby....

buziak jak ja biadolę to mój mi mówi że podobam mu się z takim brzuchem i że mi to pasuje ale na temat dupy i ud się nie wypowiada bo chyba brak mu słów a cycuchy mu się podobają, bo jakby mogło być inaczej i w tej kwestii nie rozumiemy się wcale Od środy mnie nie widział i jak zobaczy mnie jak wróci z poligonu to się zapyta gdzie jego żona?

karamija gacie u mnie spoko ale stanika to już nie mam ani jednego a wyplata dopiero we wtorek a w portfelu 50zł które musi zostać bo nie znoszę zostawać bez grosza a na koncie drugie 50zł które musi zostać w razie nagłej potrzeby allegrowej, jakoś do wtorku się muszę przemęczyć

A z tym postanowieniem abstynencji słodyczowej to chyba się przyłącze, choć wcale dużo słodkiego nie jem ale to dopiero jutro bo dziś wybieram się teściową odwiedzić a tam ciacho będzie trzeba zjeść. W ogóle to w domu moich teściów mieszkają istne potwory słodyczowe ;-) tydzień temu byliśmy na urodzinach teściowej, każdy dostał dwa ciacha do kawy i ja się już tym zamuliłam po całości a oni jeszcze wsunęli furę ogromnych słodkich ptysi, wcinali wafle w czekoladzie i pralinki z nadzieniem pistacjowym a brat męża dostał zakaz zjadania ostatniego ptysia no bo ja jeszcze nie jadłam ale grzecznie mu odstąpiłam :cool2:

Niespodzianka taki dodatkowy zastrzyk gotówki na pewno by się przydał :tak: a staniki właśnie wolę takie usztywniane za sportowymi nie przepadam

reklama
Ze mnie mąż sie smieje - ze niedlugo napisik TIR będzie mi trzeba przykleic. Ale prawda jest taka ze pralke brzuchem juz wyłaczyła

nie no rozbroiłas mnie:-D:-D:-D
//ja do piekarnika podchodze z boku;-):tak:

własnie zrobilam czwratego kupala, ale ndal czuję się za przeroszeniem niedosrana i tak juz od dawna sie czuję, moze to powod tego szybkiego kilograma....oby....

jeszcza ze dwie i zgubisz nadwage:-D:-D

No niby mi razniej, ja wiem ze chłopy sa tepe ale nie daruje mu tego o nieeeeeeeeeeee:no:

Do góry