reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Asi? chyba Agnieszki:) ale moja druga kuzynka to Asia:) heheh uups ona Asia jest w M jak miłość?

Ja mam 173, przed ciaża wazyłam 62 kilo- dzisiaj 71 kilo. Tu nie chodiz o to ,ze tyję, tylko o to,ze tyję a naprawdę nie za duzo jem.......gdybym chociaz się opychała, ja od tygodnia staram sie być na diecie i utyłam przez tydzień 1, 5 kilo:(

A o szputalu pisałam, ale zostalam olana:( znou magnez mi spadł, i serce dokucza ostatnio:(

Ostatnia edycja:
reklama
Asi? chyba Agnieszki:) ale moja druga kuzynka to Asia:) heheh uups ona Asia jest w M jak miłość?

Ja mam 173, przed ciaża wazyłam 62 kilo- dzisiaj 71 kilo. Tu nie chodiz o to ,ze tyję, tylko o to,ze tyję a naprawdę nie za duzo jem.......gdybym chociaz się opychała, ja od tygodnia staram sie być na diecie i utyłam przez tydzień 1, 5 kilo:(

A o szputalu pisałam, ale zostalam olana:( znou magnez mi spadł, i serce dokucza ostatnio:(

zgadza sie:tak: oni "poznali" sie w M JAK MIŁOŚĆ, wiesz moj syn ma 5lat i to bardzo delikatna sprawa jest hehe:-D

Powiem Ci, ze jakby nie było i Ty przytyłas prawie dyche i ja prawie dyche /ja mam 164 wazyłam 51 a mam 60kg.
Jaka by nie była waga wyjsciowa to ten bagaz nosi sie nam tak samo i jest nam tak samo zle z tym co i gdzie doszło. Ja ponadto mam jeszcze takie cycki, ze jak urosna jeszcze odrobine to przestane z domu wychodzic bo juz mi z nimi niedobrze a jeszcze 15tyg przede mna i pokarm:sorry:
Jakby nie było, zrób glukoze i zapytaj gina o co chodzi z tym przybieraniem jezeli uwazasz, ze naprawde mało jesz a za szybko tyjesz. Kiedy masz wizyte?????

cześć dziewczyny
widzę, że temat wagi, wieczorem się zważyłam i się przeraziłam bo było prawie 75 kg. Dziś rano niestety niewiele mniej. Ja też dobijam do 10 kg, waga wyjściowa 65 a teraz prawie 75, wzrost 175. Tylko że ja w przeciwieństwie do avo pochłaniam straszne ilości bardzo kalorycznych rzeczy. Od dziś postanowiłam znowu trochę się opanować.

Miłego dnia!

Trochę mnie przerażacie z tymi zakupami, torbami do szpitala, prasowaniem ciuszków, mi się cały czas wydaje, że jest bardzo dużo czasu jeszcze. Wprawdzie właściwie już wszystko mam oprócz może wózka choć jakbym się uparła to bym go do starego włożyła i tak na dobrą sprawę to mogłabym tylko pieluchy kupić bo wszystko mam po Maksiu ale i tak czuję się zupełnie nieprzygotowana.

Ostatnia edycja:
Buziak, u mnie najgorsze są nogi- trgedia naprawdę:( Buziak,a le Ty pewnie dużo jesz co? Ile jesz dziennie- podaj jakiś jadlospis przykladowy:)

no wlasnie Karmija- przystopujeszz jedzeniem a waga stanie, a u mnie:( a Ty tez podaj przykąłdowy jadlospis?

ja jszcze mam andzieję,ze mnei wczoraj napompowali kroplówkami, nie wyprozniłam się i jjutro będzie co najmneij kilo mniej:(

A duzo się ruszacie?

Ostatnia edycja:
avo - ostatnio np
- sniadanie 3czy4 kromki pieczywa białego, masło, plasterek żółtego sera, szynki do tego herbata

- obiad np kotlet schabowy ziemniaki buraczki

- jeszcze raz kanapki ta sama ilosc

- ze 2 czy 3 talerze zupy dziennie /rowniez zabielane

- do tego cos słodniego /ze 2 wafle czy batony

- jakies jabłko czy banan

- dziennie ok 6szklanek herbaty owocowej

Oczywiscie to przykładowe moje jedzenie i picie, do tej pory raczej nie patrzyłam na kalorie cukier tłuszcz czy ilosci jakie pochłaniam...:confused2:

Buziak srednio jesz 8 kanapek dziennie z białym pieczywem, 3 talere zupy i drugie danie? ja wczesniej jadłam koło 4 kanapek rano zytnim chlebem, obiad ale albo zupa albo lekkie drugie i czasem jeszcze 2 kaapki z zytnim pieczywem, 2 jablka, no i też słodycze albo pół opakowania lodów 450 ml, 6-5 łyzek nutelli.Czasem do tego był banan.
to i tak mneij niz TY.
Od pru dni jem mniej i dalej tyje:(

moze zle ż enie jem kolacji, moze za mało jem- może za duże porcje....Dziewcyzny od cukrzycy moze pomogą...

avo - ja jeszcze czasem robie koktajle truskawki ze słodką smietaną ktora tez ma dosc kalorii, wiec ja wiem ze pracowałam na ta dyche ale do niedawna waga tak nie parła do przodu...jadłam jadłam a na wadze widoniało 3kg z nabytych a teraz.... niezłe tempo widze..
A gdzie chcesz rodzic? Moze np sa tam dietetycy, ktorzy pomogli by Ci poobserwowac Twoje przybieranie???? No i co na to lekarz?
Powiem Ci, ze z dwojga złego wole jak mi rosnie dupa niz miałabym puchnac jak w poprzedniej ciazy - 4kg wody w dwa dni:eek:

wiesz, u lekrz byłam póltor tygodnia temu wtedy mialam 7 kilo i powiedział ,ze jest ok.
Z córką też w tym tyg miałam 9 kilo na plusie, ale zarłam nie jadlam codziennie słik nutelli potrafiłam zjeść. Teraz tez jadlam słodeycze, ale mniej....moze w ogole powinnam zpaomniec o nich......dl amojego serca to tez nie dobrze,że tak tyję.....trzymajcie kciuki zeby jutro było mniej o ten kilogram co najmniej.

reklama
Widzę że tu od wieczora ten temat który mnie dziś z równowagi wyprowadził. Czy to jest możliwe że mi cycki wciągu dwóch dni tak urosły że nie mam żadnego stanika który byłby ok? O dupie i udach już nawet nie wspomnę bo wyglądam jak szafa ale te cycki to już są brzydkie po prostu :-(

Przepraszam za wylewanie żali idę sobie poczytać inne wątki

Miłej niedzieli

Do góry