reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

SonySony może to nie koniec trzymam &&&&&
Dziewczyny powiedzcie czy dobrze śpicie w nocy, bo ja nie przez pół nocy przewracam się z boku na bok , ale może to przez to że muszę leżeć przez prawie cały czas wiec nie mam kiedy się zmęczyć
w dodatku od rana zaczęło mnie mdlić:-p
Bobofrutek gratuluję pięknego wzrostu betki:-)

reklama
Rosvita ja tez nie moge spac i tez sie krece z boku na bok :-(

Jaka mialyscie bete jak widzialyscie dzidzie na usg? jestem ciekawa czy jak za tydzien pojde to juz bedzie cos widac?

bobofrutek ja miałam usg robione w poniedziałek betka 3507, ale widać było tylko pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, ale usg miałam robione bo zgłosiłam się z plamieniem i lekarka chciała sprawdzic czy cos tam jest ;-) dlatego też musiałam zrobić kolejna betkę wczoraj bo jej wzrost oznacza że jest dobrze ( wczoraj zadzwoniłam do lekarki i stwierdziła że jak przyjdę 13.10 to może już zobaczymy dzidzie :-)
KamilaLublin nie wiem czy betka jest obowiązkowa ( pewnie nie, bo lekarz i bez tego mi potwierdził że jestem we wczesnej ciąży)ale moja koleżanka jak była w ciąży tez ją robiła ale tylko raz bo to bardzo dobry sposób na potwierdzenie ciąży

Ja myślę, że u mnie chyba nie trzeba nic potwierdzać bo jestem pewna na 100% :)
Brak miesiączki od 25 sierpnia.. ;p ból piersi i napuchnięta macica aż wystaje między biodrami taka "piłeczka" hi hi więc u mnie nie ma żadnych wątpliwości na szczęście. Folik biore już od miesiąca :)

U mnie brak od 28 sierpnia więc już następnego dnia zrobiłam test, z tego wszystkiego zapomniałam o foliku w pierwszych dniach ale teraz już codziennie. Dziś okazuje się że mam tylko jeden stanik który nie jest na mnie za mały, z pozostałych moje cycory się wylewają ( o tym że bola wolę nawet nie wspominać) ale ten stanik to rozmiar E :szok: więc obawiam się że będę mieć cyce do pasa :-) A mąż się tylko śmieje

no mi w pierwszej ciąży urosły z C do D niedawno zmalały znowu do C ale pewnie niedlugo znow urosną do D hehe.. tyle ze ja od urodzenia mojego syna (prawie 2 lata) cały czas mam pokarm w piersiach i w zaden sposob nie moge sie go pozbyc .. no teraz to juz nie musze sie pozbywać hehe dodam tylko ze syna karmiłam tylko do 4 miesiąca życia!! ;p

Witam i ja:)

U mnie termin na 17 czerwiec- także 3 tydzień ciąży i 4 dni. Beta sprzed 2 dni to 50:)
Czerwówką zostanę po raz drugi:) Mam już córcię z czerwca 2009 roku:)

Pozdrawiam wszystkie Mamusie.

Ps. Jak wkleić suwaczek?

reklama
Cześć dziewczyny.
A ja nie wytrzymałam i przepisałam sie na wizyte tydzień wcześniej z 22go na 15go. Mam nadzieje, ze bedzie juz cos widać.
Kurcze nie moge sie doczekać.

Do góry