reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

delwerjak od 29 to tak jak ja mialabys termin:) wydaje mi sie ze to juz bez roznicy te dwa dni, czy powiesz lekarzowi tak czy tak to chyba obojetnie

reklama
Witam
A my dzisiaj bylismy na pierwszej wizycie.Fasoleczka jest :)co prawda ma ok 1 mm ale wszystko ladnie wyglada:)tylko ze jest jeszcze za mala zeby serducha posluchac. za 3 tyg mamy przyjsc na kolejne usg:)no i ciaza wyglada na mniejsza niz z terminu OM wychodzi.z poprzednim tez tak bylo i jak wyrosl :)

Witajcie!

Powtorzylam dzis bete. Wynik mnie zdziwil :) we wtorek mialam 28.29 a dzis jest 78.79 ! Strasznie sie ciesze ze tak ladnie mi rosnie:)

Buziaki

reklama
Dybryyyy!
No to ja sie tyz witam;-) , oficjalnie moge sie przylaczyc do grona czerwcowek dzisiaj bylismy u lekarza i ciaza potwierdzona kropeczek/kropeczka jest 1,9 mm termin na 2 czerwiec:-). nastepna wizyta z adwa tygodnie a jutro idzeimy na pogaduchy z polozna. Jestem mama 14 miesiecznego synka wiec pewnie bede do was zadziej zagladala ale bede:tak:!

pozdrawiam wszystkie czerwcowki !!!!

Jesli zmagacie sie z mdlosciami to z mojego doswiadczenia ( pierwsza ciaza 4 miesiace mdlosci i wymioty:baffled:) imbir najlepiej swiezy dodac do herbatki naprawde pomaga, no i mi pomagalay tez lody i coca cola zadne sucharki i paluszki.

Do góry