reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Hej

Wpadłam się przywitać!
Niestety znowu mam cały dzień wczorajszy do nadrobienia, a teraz nie mam czasu, ani weny:-( więc później sprawdzę, co tam u Was słychać :)

Miłej soboty Wam życzę!

reklama
WITAM
Wszystko nie tak... przez ten wiatr to humorek zły -w piecu strach palić,mąż do domu nie wrócił bo port w Gdyni zamknięty przez wiatrzycho i nie może pobrać konternera :szok: a port czynny do 14 a otwierają dopiero jutro o 23 a później to już w trase musi jechać zła jestem jak ...
Mała puka stuka kopie fikołkuje extra
TRZYMAJCIE SIĘ MIŁEGO DNIA KOBIETKI
A dziś na obiad mam kaczuche ,tata przyjechał i ją robi mniam

Dziewczyny mam propozycje,, hm moze załozymy temat przelicznika tygodni na miesiace ciazy co? Wstyd sie przyznac, ze jak mnie ktos pyta w kt ja jestem miesiacu to nie wiem co powiedziec? kazde zrodło inaczej przelicza a ja mam tylko przelicznik co 4tyg czyli na 10miesiecy.
I by to przykleił?
Nada sie czy nie jak myslicie?

Alez mnie mały dzis zaskoczył ja pieeeeeeerdziu - połozył mi sie w poprzek i chyba próbował sie wyprostowac bo az słabo mi sie zrobiło:szok: co za szatanskie pomysły ma to dziecko:eek:

Dziewczyny mam propozycje,, hm moze załozymy temat przelicznika tygodni na miesiace ciazy co? Wstyd sie przyznac, ze jak mnie ktos pyta w kt ja jestem miesiacu to nie wiem co powiedziec? kazde zrodło inaczej przelicza a ja mam tylko przelicznik co 4tyg czyli na 10miesiecy.
I by to przykleił?
Nada sie czy nie jak myslicie?

Alez mnie mały dzis zaskoczył ja pieeeeeeerdziu - połozył mi sie w poprzek i chyba próbował sie wyprostowac bo az słabo mi sie zrobiło:szok: co za szatanskie pomysły ma to dziecko:eek:

7 meisiąc zaczyna sie od 27 tygodnia.

jade dzisiaj na kolejna kroplówke z magnezu, oby mi było po niej lepiej....

reklama
buziak jakbyś tak napisała to też bym wiedziała o co chodzi :tak:a trzymam je na dworze u teściowej ale okopane i zasypane trocinami, teoretycznie nic im nie powinno być no ale kto wie, mury piwnicy też teoretycznie miały nie pękać od mrozów a popękały
Nasza córcia też lubi układać się w poprzek i przeciągać i wtedy czuje że faktycznie może mieć już ponad 20cm ;-)

Według tej tabelki co Buziak wrzuciła mogę jeszcze 6kg przytyć ale nie chcę aż tyle, dla mnie to jeszcze maksymalnie 3 i stop ale teraz będzie łatwiej bo pogoda się robi sprzyjająca do spacerów więc dziś jak skończę celebrować dzień mopa wybieram się na spacerek bo pięknie świeci słoneczko :biggrin2:

AVO czyli mi zaczyna się w przyszłym tygodni, jak to mojemu napisałam to się przeraził że za chwilę tzreba rodzić :-D

Ostatnia edycja:
Do góry