reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

witajcie

Avo - ale od początku 27 tyg., czy po 27 tyg.?? Ja sobie policzyłam, ze skoro mam termin na 29 maja to 29 lutego kończę 6 mies., a zaczynam 7, ale to juz będzie pierwszy dzień 28 tyg.

Co nie zmienia faktu, ze dziewczynki zaraz zaczynamy III trymestr i finał tuż, tuż!!!

reklama
tialana - ja bym powiedziała, ze Tobie zaczyna sie nawet jutro:tak::-)

Mój P trzymał to w namiocie na wsi i co zabawne on je robił ot tak sobie, bo nawet nam sie nie sniło, ze uda nam sie teraz juz kupic dom i ze to dla nas do ogródka;-) A moze gdzies w piwnicy byłoby lepiej co?

Ja chyba dopiero zaczynam drugi trymestr bo mnie na porzadki bierze.. no chyba ze to wicie gniazda mi sie włączyło hehe

Widac ze dzis sobota co?;-)

buziak namiotu niestety nie mam ale w moim ogrodzie na bank będę miała bo uwielbiam bawić się z roślinkami, a w piwnicy podobno nie jest im zbyt dobrze, bo mają za dobre warunki i potem padają jak wyniesie się je na zewnątrz. u mnie narazie to tak metodą prób i błędów wychodzi, jedną serię mi słońce totalnie spaliło, z 100 sadzonek obyło się 5 ale zawsze to chociaż 5 do przodu a teraz trzeba mi wysiać nasiona do mini szklarenek bo już najwyższa pora.

Widzę że ty jesteś lepiej oblatana niż w temacie moich tygodni ;-)

no to tymbardziej przydałby sie ten przelicznik bo szczerze mowiac czesciej siedze nosem na forum niz w ksiazkach, a nie chce mi sie szukac w necie bo jak mowie co srona to inaczej podaja... mi bynajmniej jakos ciezko sie to przelicza w tej ciazy:eek:

tialana - P tez wyjmował i chował co chwile zeby nie popalic, wiem ze tez sie pobawił troche ;)) Ale on tez to lubi ;))

Ostatnia edycja:
o rany czyli ja juz 3 trymestr zaczynam!! :szok: ale to leci :)
ale tak sobie mysle ze to bedzie najlepszy trymestr - zwolnienie + urzadzanie mieszkania + wiosna:) nie ma lepszego polaczenia :)

łooo matko faktycznie juz niedlugo trzeci trymestr:szok::szok::szok: jak ten czas leci... juz teraz to blizej niz dalej, fajna ta :szok:abelka wagi, czyli wychodzi ze moge jeszcze przytyc 11-13 kg:-D:-D:-D mam nadzieje ze nie dojde do tej magocznej 80tki

Wg tego wykresu

od 18tyg do 24tyg - tj w 6tyg przytyłam 5kg

a do konca idealnie by było jeszcze tylko 5kg

&kg to juz bedzie górna granica:szok:

Czyli ten wykres jest jakis bezlitosny:eek:

Chyba czas zastanowic sie nad tym co jem:baffled:

reklama
Witam,

moi panowie na basenie:tak:
posprzątałam szybciutko i za chwilę trzeba brać się za obiad.

sicilpol
wrocil o 1, jeszcze nie spałam. Twierdzi, że wypił tylko 4 piwka i w sumie był ok więc mu wierzę:-D gadał ze mną i mi musiał powiedzieć kawały, które usłyszał:-D

buziak ja też czuję nad pępkiem po prawej stronie:tak:

No rzeczywiscie za chwile 3 trymestr:szok:
czas leci, nie ma co:tak:
torbę trzeba powoli pakować:-)

Do góry