reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

moj brzuchol tez baaardzo urosl, wstawilam zdjecie sprzed dwoch tyg ale jak teraz patrze na siebie w lustrze to jestem w szoku ze tak mnie wysadza, musze sobie zrobic swieze zdjecia... mnie tez strasznie bola plecki w lopatkach, najgorsze sa noce moge spac tylko wlasnie na lewym boku (zawsze zasypialam na brzuchu, wiec ciezko bylo sie przestawic) bo jak przetocze sie na prawy bok to meczy mnie straszna zgaga, do kibelka wstaje w nocy juz chyba z 8 razy, tak mi daje po pecherzu no i strasznie ruchliwe to moje dziecie, czesto budzi mnie kopniakami w nocy, a ostatnio tak mi sie ulozyl ze bylam w szoku ze brzuch moze przybrac taki dziwny ksztalt!!!!:szok::szok::szok:

reklama
ja tam w sumie mam niezly humor, dolegliwosci jakies sa ,szczefolnie czuje kosc lonowa no i dokucza mi zgaga, ale damy rade to ju 27 tydzien

ha!
nadrobilammmmm :-D
a juz myslalam, ze nie nadrobie, czytam a tu o strone mi rosnie ihhihi
dzis mialam dzien przy kompie, a potem w nagrode po sklepikach sie przelecialam :tak:

josie, a jaki wozek maszzzz?

ja tez dzis w sklepie tyle nowinek zauwazylam na 2012 ze zgupialam juz :no:

munka- nie przejmuj sie, to z pewnoscia nic takiego! ja dwa razy juz mialam zawal, raz okazalo sie, ze mi recznik klaczy, drugi raz, troche niehigienicznie, ale wytarlam sobie nos i zwinelam papier, widocznie nie za dobrze, ja tu patrze a tu krew :baffled: dopiero potem skumalam ze to z nosa...

Tylko czemu mniej wygodnie?:szok::-D (czy to tylko moje odczucie?:-))

mi tez zdecydowanie lepiej spi sie na prawym, od zawsze i teraz tez na lewym wrecz nie moge:no:

Co do dolegliwosci to meczy mnie spanie coraz bardziej, i nie moge scierpiec jak P mnie przytula i włazi na mnie. Połowa łózka wolna, P na mnie a ja wisze i spadam. O oddychaniu nie wspomne:-(
Takze juz z kazdej strony wiem, ze jestem w ciazy;-):tak:

Buziol- to moj odwrotnie, spi przyklejony do brzegu swojego lozka tak sie mnie boi ihhihihi ostatnio jak w nocy wstawalam z kropelka to podeszlam na jego strone i az zal mi sie chlopa zrobilo :zawstydzona/y: no ale teraz pol lozka to ja i poducha

sicil wozka jeszcze nie mam ale juz mi wysylaja :) wkleilam na wozkowym

a wlasnie mysle o tej poduszce podluznej bo zaczyna mi byc naprawde niewygodnie w lozku... wczoraj do 2.30 nie moglam zasnac

Ja tez mam problem ze spaniem, budzę się albo w nocy, albo nad ranem (wcale nie na siusiu) i nie moge zasnąć z powrotem i tak z 2 godziny się kręcę z boku na bok. Jak za długo poleżę na jednym boku, to mnie biodro zaczyna bolec i muszę zmienić bok do leżenia. Masakra!!! A tu jeszcze 3 mies. trzeba wytrzymać!!!!!!!!!!!!!

reklama
katrina- glupio sie przyznac, ale ja jak teraz spie sama, to spie super :tak: zreszta moj maz pewnie tez tak samo mysli ;-) przedtem spalam jakos niewygodnie jakby uwieziona przestrzenia i od 5 bylam juz na nogach lub dosypialam na sofie :baffled:

Do góry