reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A mnie dzis z pracy od rana bombarduja :confused2:
Teraz juz skonczylam, ale im nie wysylam, by sobie troche odsapnac, wysle 5min przed obiadowa przerwa to nie zdarza ;-)

Macku- a dodalam, ze do tej rybi mozesz dodac koperku? Zmienia calkowicie smak potrawy, ale jak kto lubi, ja czasem robie bez, bo tez dobry :tak:

My tez dzis post, na obiad tunczyk, ale bez zebow i oczu hihhih, moj maz rozmawial z tesciowa w sprawie wrazen wizualnych, jakich doznaje na widok trupka na talerzu, wiec tesciowa daje mi bardziej przerobione ryby ;-)

Aga- oj to oddaj mi troszke wagi malca, dam swojemu i bedziemy w ten sposob miec oba idelane :tak:

reklama
O KURCZAKI!!!!!!!!!!! Sroda popielcowa dzieki niezapominajaka a ja dzis na sniadanie szynke wszamanilam a na obiad spagettii oczywiscie z miechem :szok: to chyba w tym roku nie bedzie postu UPSssss - lepiej zeby moj mezulek sie nie dowiedzial bo znowu powie, ze miechem go karmie a dzis post, lepiej niech zyje w nieswiadomosci = nie grzechu :cool2:

kilka postów wyzej pisałam co jadłam na sniadanie:tak:

Melduje się i ja :) synek potwierdzony :) okaz zdrowia z serduszkiem jak dzwon :) tylko stety- niestety za duży :/ 640gr, za tydzień zrobię badanie cukru z obciążeniem i wtedy zobaczymy co dalej, ale lekarka powiedziała, ze jak coś to umówi mnie od razu z diabetologiem. Za miesiąc mam powtórzenie połówkowego.

aga trzymam kciuki oby cukrzycy nie było!!! Ale z tego co wiem to np synek Kamili wazył 930g juz /ona jest niby troche do przodu, ale jaki byczek co? Moze to nie to!!!!!

Buziak wiemy ze objadłas sie szynka ale tak jak Niezapominajka napisała nas post nie obowiązuje.
W sumie dobrze że teraz post jest to przynajmniej rybki będziemy jadły raz w tygodniu.

Wy tak naprawdę przestrzegacie postu ???
Bo ja hmmmmmmmmmmm nie opamietam kiedy u mnie w domu się go przestrzegało, chyba jak byłam małym dzieckiem :-)

w takie wazniejsze dni przestrzegamy, i teraz do swiat co piatek bym chciała ale czesto zapominam..
Moj mąz mnie zaskoczył bo rozwazał nawet nie picie przez 40dni tylko pytanie co nim kierowało.. czy posobotnie samopoczucie czy wiara hehe

nie mam wagi w domu, jutro ide do gina i dopiero bede wiedziałVa co i jak, ostatnio jak się ważyłam u mojego K rodziców to miałam -3

jak to minus 3?

aż się boję pomyśleć o tym bólu dyskopatii !!!!!!!!!!! mam nadzieję że mnie nie złapie w trakcie :eek:

nooo to Aga gratulacje :-D, a mi się wydawało że Ty już miałaś robione to obciążenie glukozą

jak to minus 3?

Aguundpestka- Gratuluję dużego syneczka:)

Ostatnia edycja:
Melduje się i ja :) synek potwierdzony :) okaz zdrowia z serduszkiem jak dzwon :) tylko stety- niestety za duży :/ 640gr, za tydzień zrobię badanie cukru z obciążeniem i wtedy zobaczymy co dalej, ale lekarka powiedziała, ze jak coś to umówi mnie od razu z diabetologiem. Za miesiąc mam powtórzenie połówkowego.
W takim razie gratuluję synka!!! super, że zdrowy, a z tą dużą wagą to może jeszcze nie przesądzone, że cukrzyca... będę trzymać kciuki za obciążenie glukozą :)

bardzo wam dziewczyny współczuję tego postu, ja mam dzisiaj zamiar wyskoczyć z kuzynką na pizzę :happy:

ja jakoś w ważniejsze dni też nie przestrzegam no ale na ten temat lepiej nie dyskutować tak samo jak o polityce bo są to bardzo drażliwe tematy
:-D

choć ja i tak nie jestem mięsożerna :-) ale dziś na śniadanko kiełbaski z indyka były :sorry:

AVO od tego co przytyłam mam już minus 3 czyli tak jakbym przytyła teraz +7

upsssssss karny jeżyk :crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie ma sprawy;)) Nas oczywiście post nie obowiązuje, no ale cóż nie będę dwóch obiadów gotowała;p

Nio to racja tez mi sie nie chce dwoch obiadow robic wiec moj musi jesc to co i ja - przynajmniej wyjdzie mu to na zdrowie :tak: nio moze nie liczac tego spagetti ale to on gotowal :-)

kilka postów wyzej pisałam co jadłam na sniadanie:tak:

Ahaa :-) nio ale skoro dziewczyny mowia, ze nas to nie dotyczy to jestesmy rozgrzeszone :tak:
:-) Ostatnio jak rozmawialam z babcia to powiedzial, ze zwalnia mnie z obowiazku chodzenia do Kosciola w niedziele, bo mam dosc daleko a mam ospoczywac a nie chodzic. A ona sie za mnie pomodli. Wiec czemu nie ;-)

Alijenka - aż się boję pomyśleć o tym bólu dyskopatii !!!!!!!!!!! mam nadzieję że mnie nie złapie w trakcie :eek:

Tez mam nadzieje, ze wszystko bedzie oki, w koncu nie my pierwsze i nie ostatnie co nie ?

Waris - rybke to ja juz zajadam raz w tygodniu w piatki takie postanowienie ciazowe :tak: ale pomysly juz mi sie koncza jak ja przyzadzac.

Sicilpol- w zeszly piatek byla rybka wg Twojego przepisu hmmmm palce lizac i dodalam koperku bo lubie mniam :tak::-)

Do góry