reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam sie poweekendowo.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Hej Bmr, pamietam, ze z nami pisalas wczesniej troszke :tak:

Dzisiaj jestem strasznie rozlazla. Leze i ogladam seriale - nic mi sie nie chce. W weekend moj L. nie pracowal, wiec sie rozpieszczalismy jedzonkiem, zakupami i wizytami u znajomych. Bylismy u parki, ktora ma 6 tygodniowa coreczke. Jaaaaka slodka. Zakochalam sie :-D Tak sie balam maluchow, ale jej mama dala mi ja na rece i nie bylo tragedii :-p Myslalam, ze malutka zacznie plakac, ale popatrzyla na mnie uwaznie i ... usnela. Uhh, bede ich czesciej odwiedzac, to przestane zupelnie panikowac :-)

reklama
Coraz bardziej mnie męczy ta praca w ciązy. Po kilu godzinach w pozycji siedzącej brzuch mi cierpnie i robi się bardzo niewygodnie :( W piatek będę rozmawiać z managerka, bo w marcu chce pracować z 2 dni w tyg z domu. W dupie mam juz to siedzenie kołkiem w biurze. Nie moga znaleźć szybko kogoś na moje zastepstwo, ale to na prawde nie powinien być mój problem....

Od dwóch dni ruchy Zosi sa więcej niż odczuwalne w środku. Brzuch mi zaczyna podskakiwac i to na prawde genialne uczucie:-) W końcu mój narzeczony będzie mógł ją poczuć :)

Witam popoludniowa pora z dylematem co tu na obiad zrobic :eek: wyjelam piersi z zamrazalnika i czekam na wene co z nich zrobic ale nic mi do glowy nie przychodzi jakies pomysly?

Ogolnie to dzis mam lenia i nic ale to nic mi sie nie chce. Od rana az wstyd sie przyznac nic nie zrobilam poza dwu godzinna rozmowa z siostra na Skypie ehhhh :sorry:

BMR- witaj wsrod swoich :-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Mlodak, takie skurcze sa ok :) oczywiscie daj znac lekarzowi, kiedy masz nastepna wizyte?
Bo to mogabyc skurcze przepowiadajace, ale takze cos tam z szyjka.
Chociaz na naszym etapie to raczej skurcze.
Duzo o tym czytalam (mi sie zaczely ponad miesiac temu juz... ale lekarz zbadal szyjke i byla ok) skurcze przepowiadajace pojawiac sie moga, jak np. przesiadujesz dlugo w jednej pozycji (mnie w zeszlym tygodniu bolalo, jak 3dni lezalam) a powinny przechodzic jak zmieniasz pozycje. Zobacz jak jest u ciebie?

witaj BMR, ja sie wychowalam na Ratajach :)
witaj sylvvia

sicil zrobilam dzis twoj makaron z mascarpone i cukinia, dodalam tylko suszonych pomidorow i cebulki, pychota!

esperanza pewnie ze to nie twoj problem, mnie tez praca juz meczy strasznie i planuje pracowac do tego piatku tylko, nie wiem jeszcze co na to oja gin :)

musze poczytac o tych skurczach , ja juz drugi tydzien mam chwilami takie dziwne odczucie w brzuchu, nie wiem czy to skurcz, czy twardnienie, trudno to opisac. nie boli ale jak np akurat ide to ciezko sie chodzi.

jutro mam glukoze!!!!!!!

dziewczyny, umieram :((( dziś rano po raz pierwszy w tej ciąży przywitałam się z muszlą i nadal mnie trzyma. mdłości przechodzą tylko na chwilę i mam ochotę się zastrzelić. wczoraj jadłam świeże rzeczy, ale ciężkie - mielone, smażone buraki, a o 4 rano po powrocie z sikania napiłam się maślanki. i nie wiem, czy to bardziej zatrucie, czy coś innego. brzuch pobolewa i ogólnie czuję się jak kupa, moja emetofobia się kłania...

czy to możliwe, żeby nudności ciążowe zaczęły się na tym etapie???
lekarz mówił mi na początku, że nie znam dnia ani godziny, ale to jakieś podejrzane.
:(((((

WSÓŁ CZU JE !!! :sorry: I zycze oby szybko minęło!!! Minie;-)

Witam popoludniowa pora z dylematem co tu na obiad zrobic :eek: wyjelam piersi z zamrazalnika i czekam na wene co z nich zrobic ale nic mi do glowy nie przychodzi jakies pomysly?

ja ostatnio zeby zrobic cos innego niz kotlety - pokroiłam na małe kawałeczki, natarłam papryką w proszku /słodka i pikantna, bazylia oregano, sol, pieprz i zostawiłam na jakąś godzinke zeby troszke przeszło. Nastepnie jak kotleciki - wrzucasz w jajko pruszysz bułka tarta i np z frytkami. Tak wycudowałam a mój Bartek był zachwycony:tak:

Witam mamusie czerwcowe, dołączam się do zacnego grona:-)
Mój termin to 12.06.2012r.:-D

Witam i ja;-)

Witam i ja :)

sicilpol, Kamila Wy juz pewnie po wizytach ale i tak trzymam kciuki:tak:

Witam Nowe Mamusie:tak:

magnii wspolczuję, mam nadzieję, że przejdzie;-)

A mi wlasnie babcia upiekla szarlotkę:tak: taka cieplutko sobie jem, uwielbiam. Muszę ją jeszcze wykorzystać bo w srodę juz leci do Polski.
Jeszcze pierogow musimy narobic, zebym sobie zamroziła:zawstydzona/y:

A ja wchodzac do sklepu wlazłam najpierw na paczki:happy: potem na lody, ale wzięłam inne niz miałam chec wiec przezyłam zawód:confused2:
I mało!!! mało MAŁOOOOOOOOOO MI!!!

reklama
Do góry