Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
A ile dziewczyn jest z Poznania? Bo jestem ogromnie ciekawa
Ja jestem. Ktory dr prowadzi Ci ciąże. gdzie bedziesz rodzila?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile dziewczyn jest z Poznania? Bo jestem ogromnie ciekawa
Ja jestem. Ktory dr prowadzi Ci ciąże. gdzie bedziesz rodzila?
Kamila ja porządek tam też utrzymuje stale ale na dzisiejszy podgląd to się trzeba postarać ;-)heheheh ja się porządkuję 2 razy w tygodniu do tej pory nie było z tym większego problemu - dopiero wczoraj to myslalam ze zejde z tego świata nasapałam się namęczyłam jak nigdy.
1. Wiem ze łatwo sie to mówi, ale jakby miała psinka cierpiec to moze to i dla niej lepiej.. poprostu usnie i odejdzie... Bez bólu, bez cierpienia...
A moze wszystko okaze sie byc dobrze i nie potrzebnie sie martwisz;-)
to się kuzynkowo zrobiło ;-)U mnie też kuzynka na kilka dni, więc chociaż do przyjścia męża z pracy nie będę sama
Sluchajcie, a kto wie co z Karamija????? Po slawnych klopsikach zniknela mi z radaru
:-) Ciąże prowadzi dr Kubiak i mam ambitne plany porodu na Polnej - jeśli miejsca będą. Tam chodzę do Poradni między innymi.
Znam opinie o Polnej - moja siostra tam rodziła jedno Dziecię, a drugie na Lutyckiej. Jak nie będzie miejsc na Polnej to Lutycka wchodzi w grę. Mam jednak nadzieję, że trafię na Polną - głównie chodzi mi o opiekę nad Małym po narodzinach - Polna jest pod tym kątem najlepszym miejscem :-)Moja siorka tam rodziła i potwierdza to co mówi się o Polnej. Jedyny plus to taki, że akurat jej lekarz był na dyżurze jak rodziła i odbierał poród.