reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam,
Dziś mam jakiś mega zjazd energetyczny. Po śniadaniu taka senna się zrobiłam, że przysnęłam na prawie 2 godziny z przerwami, gdy synuś skakał mi po głowie i chciał np. pić. Czy to ciśnienie czy co? Nawet na spacer nie miałam siły się wygrzebać. I tak dzionek zleciał bez sensu,a tyle rzeczy miałam w planach :wściekła/y:. Nie cierpię takiego stanu. Ja ciągle muszę coś robić, a dziś nie do poznania. Teraz Kubuś na drzemce, a ja też zerkam znowu na łóżko....

reklama
Buziak ja pod mlodego lozkiem mam teraz taki pojemnik na posciel z ikei bo nie bylo szuflady i tez to jest jakies wyjscie:)i w sumie duzo tansze tyle ze moze tak ladnie nie wyglada( przynajmniej ten moj bo to taki bialy plastik) a z tym wozkiem pod lozeczkiem to sie nie zmiesci na pewnotym bardziej ten duzy, pod lozkeczko miescily mi sie pampersy zawsze:)a samo kolo od wozka jest wyzsze, o gondoli nie wspomne. ale cos czuje ze jak juz bedzie dzidzia to sie problem sam rozwiaze no bo gdzies sie bedziemy musieli upchnac :)albo kupie bardzo ladny wozek i bedzie stal na srodku pokoju jako mebel heheheh

Waris no to milych urodzin:)

czesc i czołem

goldenlucy - gratulacje córci!!!! super, ze już po strachu,

Viola - przykro mi z powodu Twojego kociaczka, my tez kiedyś pożegnaliśmy grubo przed czasem naszą sunię i było nam strasznie smutno...

Miłych imprez i miłego dnia.

A dzisiejsza sobote mam tylko dla siebie. Maz od samego rano wybyl na go karting z chlopakami, jak wrocil to zrobil mi zakupy a ja szybki obiadek i znou wybyl do kolegi szlifowac szafke nio i zobacze go dopiero jutro rano, bo dzis walka Kliczki :cool2:
A ja korzystajac z okazji zagladam tutaj a tu cisza:confused: tak wiec ide obejrzec jakis film i skonsumowac moje ulubione strawbery cheese cake, ktore wlasnie ze mna wrocily ze sklepu :-D czuje, ze to bedzie udany wieczor :tak::-)
Zajrze tu pozniej :-)

Przykro mi z powodu cukrzycy
A dlaczego szpital?

Gin kładzie na oddział żeby dodatkowe badania zrobić i cukier trzeba pilnie unormować.....dieta, często insulina.
I jestem przykladem, ze cukier podczas standardowego badnia miałam w normie, a po glukozie wyszły cuda :(

Viola- kurcze tak strasznie mi przykro z powodu kotka :( Nie myslalam, ze tak jest mocno chory i szybko odejdzie :( Wiem co czujesz, ja strasznie sie przywiazuje do zwierzat, zreszta jak cala moja rodzina, my stracilismy naszego kotka juz dawno ponad 10lat temu ale do dzis jest obecny w moim zyciu, wspomnieniach.. Jakby nie bylo to byl czlonek rodziny a zwierzeta naprawde jednocza rodzine. Dzisiaj jak np ogladam te proglramy o przychodzniach weterynaryjnych w Niemczech czy USA nerwy mnie biora, bowiem pewnie chorobe naszego kiciora dalby sie wyleczyc, ale na tamte czasy robiono co bylo w ich mocy :no: I tez odchodzil od nas pare dni, do dzis pamietam jak tracil sile, kochane nasze zawiniatko :no: Boli do dzisiaj... Biedne kociaki, ale teraz za to nie cierpia i biegaja sobie po tamtej stronie szczesliwe :tak: Mlodak dobrze gada :tak:

Verita- kot mojej cioci od 2lat ma cukrzyce (insulina codzien) i bywalo z nim roznie, ale na dzien dzisiejszy procz insuliny, jest z nim wszystko ok :tak:

Goldenlucy- gratulacje!!!

Addiena- co z tym szpitalem?????? :szok: na dlugo??? No w sumie lepiej byc pod kontrola

Wiecie, wlasnie dzis w wiadomosciach wloskich mowili, ze utrzymanie dziecka od momentu jego narodzin, we Wloszech jest drozsze o srednio 40% niz w innych krajach :eek: Rzad ma sie zaczac temu przygladac, mam nadzieje, ze zdarza przed czerwcem :no: Kurcze dzis bedac na spacerku wdeplismy do sklepu, gdzie byly fajen rzeczy na wystawie, spodobal mi sie kocyk, taki bawelniany, kurcze 190euro i laskawie obnizone o 20% :eek: Chore

Moj maz wlasnie otrzymal pierwszego kopniaka, z wrazenia polecial do kibleka :cool: To sie nazywa miec emocje sprzężone z jelitami :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry