mojemu Rafalowi pokazalam ta reklame i tam takie ciemne dziecko tez jedzie i mlody krzyczy: Mama paaaatrz Rafał !
a naprawde podobnie wgladal jak mial jakies poltora roku
Buziak historia zajebista. powiem Ci ze moja jakos dziwnie podobna do Twojej tyle ze bez krwiakow
dobrze ze nie napisalas ze dziewczyny na forum Ci zdiagnozowaly tego krwiaka bo to jest tez bardz czeste hihihi
a co do tej niani to ja mam tej firmy tylko starszy model( taki z zoltym kolorem i wygladajaca jak ta z baby ono)
NIANIA ELEKTRONICZNA ORAVA BM-4 NOWOŚĆ NAJTANIEJ (2108601621) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jestem z niej bardzo zadowolona. byla czesto uzywana jak u mamy mieszkalismy, w sumie nawet do niedawna bo mlody u babci spi pietro nizej niz siedzimy my, albo jak on spi sam a my siedzimy na dworze na grillu i naprawde nic sie tam nie psuje, dziala bardzoladne. nawet sasiedke zlapala na drugim kanale hihi. oczywiscie mozna z nia chodzi i wsadzic baterie ale normalnie podlacza sie pod prad wiec baterie nie ida jedna za druga. zasieg tez ma dobry , ja ja polecam a za swoja zaplacilam 79 zl, teraz widze ze troszke drozsza ale tez ponizej 100 zl.no chyba ze mi sie trafil jakis wyjatkowy niepsujacy model
wiadomo kamery nie ma i zadnych innych cudow ale slychac kiedy dziecko chocby po cichutku kwilic zaczyna. my z ta niania na wesele brata pojechalismy, mlody spal w hotelu 2 pietra wyzej a my na sali na parterze tanczylismy, niania stala na stole i jak mlody sie obudzil to sie zaczela na czerwono swiecic( bo wiadomo glosno tam bylo wiec dzwieku slychac nie bylo ale lampki sa) wiec sprawdzona w roznych warunkach
ide na sniadanko
Zaza bardzo ladne lozeczko
my sie napalilismy na Klups Sarafi ale wczoraj znalazlam to i tez mi si epodoba
łóżeczko łóżeczka dziecięce BABY BOO+materac (2100224713) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zaraz nas Macku opierniczy ze nie ten watek