reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Miśki2 dać damy,tylko jak to biorę na takim luzie jakby to było za miesiąc!!!Ale to wina mojego M.,bo stwierdził,że ja mam tylko siedzieć i odpoczywać a on i Młody wszystko zrobią:szok:

reklama
Witam Dziewczyny :-)

Wlasnie wrocilam z wizyty u poloznej. Za duzo sie nie dowiedzialam ale przynajmniej posluchalismy z M bicia serduszka :-) Pytalam sie o test na tolerancje glukozy ale mnie nie dotyczy bo nikt z pierwszej lini w mojej rodzinie nie mial wiec ja tez nie musze a to ze babcia to juz "daleka" rodzina i sie nie liczy. Wiec ominie mnie to. Oczywiscie pytalam sie o moje bole plecow na co ona, ze to normalne w ciazy bo przybiera sie na wadze i obciaza kregoslup bardziej. Sprawdzila za zawartosc protein w moczy i zmierzyla cisnienie wszytsko OK. Wypytala sie jak sie czuje, czy moge normalnie jesc czy jestem aktywna fizyczniei psychicznie. I dowidzenia. Dopiero w 32 tyg bede miec USG bo lozysko niskie ale powiedziala, zeby sie tym nie przejmowala bo duzo kobiet tak ma. I co ciekawe nawet jakby sie nie podnioslo nie kwalifikuje sie na cc :szok: Ahhhhh
Poza tym i tak chyba wole to luzne i naturalne podejscie do ciazy. Skoro wszystko jest OK to po co ingerowac.

Powodzenia na wizytach i na egzaminie- niezapominajka!!! Trzymam kciuki

kasiulka, ale ty chyba gdzies wspominalas,ze bedzie dziewuszka....czy cos pokrecilam. Najwazniejszr ze dzieciatko zdrowe.

cześć Mamuski

Dobrze, że wczoraj nie pisałyście dużo, bo mój małżonek cały wieczór okupował laptopa.

Życzę udanych wizyt dzisiejszych!

Kamila - będzie dobrze, nie martw się!

Kasiulka - no moja Alinka tak właśnie mi zrobiła i nie dało rady podglądnąć czy to ON czy ONA i do końca nie wiedziałam kto u mnie mieszka.

Witam

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze:)
Kamila mam nadzieję,że będzie lepiej z nereczką Milana

Sunshine6
u mnie w rodzinie nikt kompletnie nie choruje na cukrzycę w żadnej linii ani prostej ani krzywej a mi wyszły złe wyniki i mam ciążową cukrzycę:(
Wczoraj dużo pisałyście o pączkach a ja na diecie:(

Ruda- moj tez mi tak zrobil, przed przeprowadzka popakowalam 80% rzeczy po czym wyjechalam do Polski na wakacje.
Skutkiem tego jest to, ze nadal te 20% mamy w starym domu :wściekła/y: 6miesiecy pozniej...

Ruda- moj tez mi tak zrobil, przed przeprowadzka popakowalam 80% rzeczy po czym wyjechalam do Polski na wakacje.
Skutkiem tego jest to, ze nadal te 20% mamy w starym domu :wściekła/y: 6miesiecy pozniej...

i tego się własnie boję -jak oni to popakują to na 100000000% wszystko do prasowania,naczynia nie wiem czy w całości będą(jak się przeprowadzaliśmy tutaj to M. tak spakował kubki i szklanki,że się 5 zostało w całości - z 20):wściekła/y:A jak mi sami zaczną wypakowywać i układać w szafkach to ja się za skarby świata nie ogarnę i nic nie znajdę:angry:
Chyba się będę musiała za to powolutku zabrać od poniedziałku tak,żeby nie widzieli ;-)

Właśnie się dowiedziałam,że koleżance,która miała termin na 23 kwietnia przesunęło się na 18 marca!!!Zastanawiam się jak to możliwe i czy w ogóle??????????

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny

Ja od wczoraj siedze i sie nakrecam ze cos nie czuje mojego dzidziusia.Juz sobie stwarzam jakies historie w glowie.
U Was ciagle kopia, czy maja jakies dluzsze przerwy? Kurcze wizyte mam dopiero w poniedzialek, a nie chce wyjsc na jakas przewrazliwiona.
Powiedzcie , ze moze ruszal sie jak spalam albo nie zauwazylam bo wczoraj jednak mialam bardzo zapracowany dzien:-(

reklama
Ania spokojnie,mogłaś nie poczuć, a poza tym takie dzieciaczki nie muszą stale szaleć!Czasem mogą nie dawać nam znaku przez cały dzień.

Do góry