zaza26
Fanka BB :)
a wiecie, że ta kobitka, to chyba kuzynka mojej znajomej:-) bo właśnie mi opowiadała ostatnio o tym jak jej kuzynka urodziła w domu, wsio się zgadza, ale znajomej nie udało mi się na tel złapać, kiedy indziej dopytam czy to ta samaOglądałyście DDTVN? o kobiecie rodzącej, która pojechała do szpitala i ją odesłali do domu, a po 17 minutach w domu urodziła...masakra...!!! Ja się właśnie tego boję, bo często słyszałam, że w Wawie nie ma miejsc w szpitalach. Moja ginka mnie uspokajała mówiąc, że czerwiec z reguły nie jest tak obstawiony w porody, ale kto to wie jak będzie w tym roku. Najwyżej poród odbierze mój mąż - liczę, że odziedziczył talent po swoim tacie, bo teściowa zaczęła rodzić brata mojego męża w domu i teść odebrał poród
też uwielbiam ddtvn ale właśnie z duetem Prokop-Welman są nieziemscy, bardzo mi się tez podobał ten teleturniej co kiedyś prowadzili razem z Halamą, niestety nie pamiętam jak się to nazywało...
niezapominajka powodzenia !!! na pewno ci się uda zaliczyć trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Byłam na tym połówkowym USG, z dzidzią wszystko w porządku, co do płci to niestety dupa blada bo dzidzia leży sobie w brzuchu ze ściśniętymi nogami (noga na nodze) i nic nie widać :---(
Kasiu, ale może potwierdzi się, że dziewczynka a kiedy masz następne USG?
szafa i komoda do sypialni zamówione przyjadą dopiero za 3 tyg jak mój m wróci z Niemiec, już nie mogę się doczekać, uwielbiam przemeblowania
poza tym właśnie poczułam na 100% ciążowe zachcianki hehe - zjadłam truskawki z cukrem i przegryzałam solonymi Laysami