reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

U mnie tez same parki, ja tylko raz poszlam z...tesciowa..tzn ona ze mna i tez mi wlazla ze mna :baffled:
W tym przypadku wole jednak sama isc ;-)

U mnie gin mowil, ze od tej chwili kzde USG bedzie juz takie szczegolowe, wiec trudno powiedziec, ze cos jest polowkowym a reszta normalnymi.
Fakt, od dwoch wizyt siedzimy tam po 30minut :eek:

Ja tez lubie duet Prokop-Wellman
Zadnych innych, tzn w sobote takze podoba mi sie Bartek Weglarczyk, ale juz na Rusin patrzec nie moge, wiec wylaczam..
Ujda w tloku Soltysik i Molek- ale tacy zimni mi sie wydaja...
O Pienkowskiej sie nie wypowiem :baffled:

reklama
kasiulkia i kamila trzymam kciuki za wasze wizyty!

niezapominajka ale trafił się typek :baffled:

muńka oj kiepsko z tą wodą :crazy:. Ja ja nieznoszę takich niespodzianek.

paulina ale niesamowite z papugami :happy:. Dla nas brzmi to jak opowieść z bajki. Choć współczuję upałów :-(. Ja nieznoszę upałów.

klusia no przykre, że to szefowa nasłała kontrolę :-(. Masz podstawy do zwolnienia więc nie obawiaj się - będzie dobrze :tak:

a co do wyjaśnienia z pobytem w szpitalu to nie logiczne - Maćku już o tym pisała. A mój tata miał kontrolę po kilku dniach od wyjścia ze szpitala. Musiał jechać 50 km z dwoma kulami (miał operację na kolano).

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
ostatnio coś nie mam weny pisać co się zabiore to nie wiem co wam napisać
od wczoraj mam jakies dziwne duszności tak mi jakos cieżko na brzuchu i musze sobie dechnac głebiej co jakis czas

Witam się po tygodniowej nieobecności. Próbowałam Was dziś nadrobić i poległam przy stronie 1983...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja chyba też dziś się zapiszę do mojej gin, bo od wczoraj brzuszek boli i jeszcze jakiegoś przykurczu w prawej nodze dostałam i znowu nogę ciągnę... Wzięłam wczoraj 4 nospy forte i nie przeszło...

właśnie sobie uświadomiłam,że za tydzień się przeprowadzamy:szok:w związku z tym postanowiłam zrobić porządek w zamrażarce,bo nie będę wszystkiego przewozić!I już się zastanawiam,jak się z tymi wszystkimi bambetlami pozbieramy????

Byłam na tym połówkowym USG, z dzidzią wszystko w porządku, co do płci to niestety dupa blada bo dzidzia leży sobie w brzuchu ze ściśniętymi nogami (noga na nodze) i nic nie widać :-:)-:)-(

reklama
właśnie sobie uświadomiłam,że za tydzień się przeprowadzamy:szok:w związku z tym postanowiłam zrobić porządek w zamrażarce,bo nie będę wszystkiego przewozić!I już się zastanawiam,jak się z tymi wszystkimi bambetlami pozbieramy????

Współczuję, nie lubię przeprowadzek!

Byłam na tym połówkowym USG, z dzidzią wszystko w porządku, co do płci to niestety dupa blada bo dzidzia leży sobie w brzuchu ze ściśniętymi nogami (noga na nodze) i nic nie widać :-:)-:)-(

To skoro noga na nodze to może kobitka..??:-D dobrze, że wsio oki!

Do góry