reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

nie bój żaby!!!dobrze będzie!!!a stres nie pomaga,a jeszcze szkodzi!!!!Lebek do góry,uśmiech na buźke ido przodu!!!Co będzie to będzie!!!

No ona jest taka jakaś sztuczna,taka"ą"-"ę",a Prokop-Wellman to duet na luzie !

reklama
Dzień dobry wszystkim;)

Ja też mam dziś stresujący dzień, aż całą noc nie spałam... nie z powodu wizyty u lekarza tylko z powodu egzaminów..na zerowym zdało tylko jakies 30 0sob na 250 z dwoch przedmiotow ktore prowadzi jeden wykladowca... dzis i jutro sa terminy podstawowe. Kto nie zaliczy odpowiada ustnie.. toc ja padne....;(((trzymajcie za mnie kciuki pliiis... tymbardziej ze koles nie lubi ciezarnych- twierdzi ze my bysmy chcialy taryfy ulgowe a ze wlasnie nie ma mowy...eh
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam z kawką :) ale dziś pospałam, a teraz trzeba motorek odpalić i do roboty.

Kamila trzymam kciuki- musi i będzie dobrze!!!
Kasia powodzenia :)

Za 5dni o tej porze będę już po połówkowym :) tylko szkoda, ze sama idę :-(

Witam z kawką :) ale dziś pospałam, a teraz trzeba motorek odpalić i do roboty.

Kamila trzymam kciuki- musi i będzie dobrze!!!
Kasia powodzenia :)

Za 5dni o tej porze będę już po połówkowym :) tylko szkoda, ze sama idę :-(

Aga przykre to trochę, ale dla pocieszenia Ci napiszę, że mój K. ze mną był tylko raz u ginki. W grudniu i powiedział, że więcej nie chce chodzić bo się strasznie denerwuje a na tym monitorze to i tak nic nie widzi. Więc chodzę sama, a w poczekalni zawsze wszystkie mamuśki z panami....

edit: i tak naprawdę nie jesteś sama, bo my wszystkie jesteśmy z Tobą myślami!!!!

Aga ja zawsze chodzę sama,bo mój M. stwierdził,że on się nie może stresować:szok::-)a potem mu muszę tłumaczyć,co jest na zdjęciu,bo on "nie rozumie";-)Zresztą zawsze mam tak wizyty,że on jest w pracy.

Muszę się ogarnąć i iść do sklepu,a tak mi się nie chce......

Dzień dobry wszystkim;)

Ja też mam dziś stresujący dzień, aż całą noc nie spałam... nie z powodu wizyty u lekarza tylko z powodu egzaminów..na zerowym zdało tylko jakies 30 0sob na 250 z dwoch przedmiotow ktore prowadzi jeden wykladowca... dzis i jutro sa terminy podstawowe. Kto nie zaliczy odpowiada ustnie.. toc ja padne....;(((trzymajcie za mnie kciuki pliiis... tymbardziej ze koles nie lubi ciezarnych- twierdzi ze my bysmy chcialy taryfy ulgowe a ze wlasnie nie ma mowy...eh

Współczuję Ci, bo pamiętam jakim dla mnie stresem były egzaminy na studiach...można sobie wmawiać, że będzie dobrze, ale jak do tego jeszcze wykładowca jest beznadziejny to potęguje to stres. Nie będę Ci mówić żebyś się nie stresowała, bo i tak to nie pomoże, ale 3mam kciuki za powodzenie!!;-)

Ja też uwielbiam Prokopa, a jeszcze jak jest w duecie z Wellman to już dla mnie maksimum radości. Ale niestety pani J. Pieńkowska działa mi na nerwy. Nawet współpracującego czasami denerwuje nie dając mu dojść do głosu.

Pieńkowska to najchętniej uzdrowiłaby cały świat i jak już jest jakiś gorący temat, to widać, że uważa się za tą która ma rację. Jej biedny współprowadzący czasem nie ma nawet prawa głosu:-D
A duecik Prokop i Wellman jest the best!!

U mnie nadal wody brak a miałam rano zrobić sobie ciepłą kąpiel, przejechać kosiarką po tym co odrosło, no i na głowie mam czupiradło!! Jeszcze gdybym miała długie włosy to kitka załatwiłaby sprawę, ale ja mam krótkie i każdy sterczy w inną stronę!!!
W takim razie zrobię chyba bezy z wczorajszych białek, które zostały po zrobieniu pączków...

Ostatnia edycja:
witam
trzymam kciuki za wizyty.....wierze ze bedzie dobrze, wiem ze to stres. Ja ma kolejne usg 14 marca....juz ostatnie takie szczegolowe

:* dzięki :)
Na wizyty to okej, ale połówkowe :( nawet pielęgniarka jak mnie zapisywała to się pytała czy przyjdę z osobą dodatkową:( trudno życie.

No moja ginka też się pyta co wizyta jak już jestem po badaniu na samolocie czy wołamy pana, a ja zawsze jej mówię, że nie bo pan się boi :-) Tylko się babka na mnie dziwnie patrzy wtedy.

reklama
niooo i wreszcie dobra i słuszna decyzja :-) :-D
Nie zmieniaj tak często avatarków, bo Cię poznać nie idzie :dry:

Niestety krótka kiecka chyba nie pomoże- wogóle nie wiem czy cokolwiek pomoże. Nawet nie wiem jak się ubrać. Jak ubiorę się ładnie to pomysli, że chce sie podlizac a jak tak sobie to powie ze jakas slimazara ze mnie...eh ide. Jak na sciecie;/ udanych wizyt życzę;**
Powodzenia!!!

Jeszcze gdybym miała długie włosy to kitka załatwiłaby sprawę, ale ja mam krótkie i każdy sterczy w inną stronę!!!
Jakbym widziała siebie :confused2: Ale twardo zapuszczam i mam nadzieję, że do czerwca uda się zrobić kitkę...
:* dzięki :)
Na wizyty to okej, ale połówkowe :( nawet pielęgniarka jak mnie zapisywała to się pytała czy przyjdę z osobą dodatkową:( trudno życie.
To może przyjaciółkę weź, tą co ma Cię odwiedzić?

Mój M też był ze mną tylko 2 razy.

Do góry