reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Kamila no studniówka,kreację musisz sobie kupić:-)
heheheh :-)
buziak
Fanka BB :)
uuu to faktycznie Ci sie nie dziwie jak jestes zla. Tez raz tak mialam.
Jeszcze raz tu piszę ;P
Byłam u gina i jest chłopiecza 3tyg (7marca) do potwierdzenia,serduszko bije czterokomorowe, wg wymiarow glowki i kosci udowej ciaza starsza o tydzien, a no od poczatku ciazy 4,5kg na plusie, skierowanie na badania ->morfologia,badanie ogl moczu, glukoza 50gram (polozna powiedziala ze moge zjesc rano lekkie sniadanie tzn nic tlustego, slodkiego np.chlebek razowy z jakas chudziutka szyneczka) niestety anemia nadal jest wyniki troszkę lepsze niż ostatnio ale nie wiele mam sie nie denerwowac bo widac poprawe i dalej brac tabletki.
a no P bardzo sie cieszy, że synek ;D
super ze super!!!!
;-)
Dzien dobry jak to dziwnie brzmi o 15.44 po poludniu ale mimo to dzien dobry.....SIEDZE W DOMU BO UKROP OKROPNY 35 C.....niema czego zazdroscic bo odrazu wyjscie na zewnatrz to zawrot glowy dla Mnie ....moze zdaze was nadrobic cos tam poczytalam ......:-):-):-):-) za godzine moje slonce bedzie w domu znika na 8 godzin a Ja juz zdycham za nim..co ciekawe szkrab przestaje szalec jak tatus reka trzyma na brzuchu...
Przepraszam za brak polskich znakow taka klawiatura niestety
Dziekuje za trzymanie kciukow to pewnie dlatego tak szybko lot minal choc z Singapuru niezmruzylam oka bo siedzialam z prawdziwym fat-facetem zajal 1.5 siedzenia doslownie....
fajnie ze juz wreszcie razem co!!!!!!! ciesze sie z Tobą
Aga - bardzooooooooooo Ci dziekuje za to zdjątko!!!!!
Witam sie i żegnam poki co!;-) Nie malujcie za duzo dzis cooo????
Ruda1979
jak dobrze wiedzieć,że pewne rzeczy się nie zmieniają... dzwoniła teściowa w sprawie porodu w pl
oj nie ma to jak miły telefon z rańca
dziękuję ale wolę nie.Musiałyby przyjechać obydwie,a tego mogę psychicznie nie wytrzymać.A poza tym to rozdziadowały by mi i Małego i Dużego,bo "babcie są od rozpieszczania"Ruda to niech mama do Was wpadnie i pomoże przy Maluszku;-)
oj nie ma to jak miły telefon z rańca
zaza26
Witam!!!
Smacznych pączusiów życzę Wam dzisiaj!
ja swoje zjadłam wczoraj, nigdy nie jem pączków w tłusty czwartek, bo sklepowe są wtedy marnej jakości, a swoich zrobić nie umiem:-(
mały Sergiuszek tak mnie skopał wczoraj wieczorem, że nie mogłam zasnąć, bo musiałam się non stop wiercić, bo brzusio mnie bolał... charakterek to ma chyba po mamusi
sicil szkoda, że się nie udało, ale szansa na chałkę jeszcze jest ;-)
PaulinaMaria super, że już jesteście razem w trójkę!!! cieszcie się teraz sobą ile wlezie
tak Ci zazdroszczę tej pogody, dla mnie 35 st to jest w sam raz, na wakacjach w Turcji jak w jeden dzień temp. spadła z 40 st na 30, to mi było zimno i chodziłam z gęsią skórką
Smacznych pączusiów życzę Wam dzisiaj!
ja swoje zjadłam wczoraj, nigdy nie jem pączków w tłusty czwartek, bo sklepowe są wtedy marnej jakości, a swoich zrobić nie umiem:-(
mały Sergiuszek tak mnie skopał wczoraj wieczorem, że nie mogłam zasnąć, bo musiałam się non stop wiercić, bo brzusio mnie bolał... charakterek to ma chyba po mamusi
sicil szkoda, że się nie udało, ale szansa na chałkę jeszcze jest ;-)
PaulinaMaria super, że już jesteście razem w trójkę!!! cieszcie się teraz sobą ile wlezie
tak Ci zazdroszczę tej pogody, dla mnie 35 st to jest w sam raz, na wakacjach w Turcji jak w jeden dzień temp. spadła z 40 st na 30, to mi było zimno i chodziłam z gęsią skórką
lena gratuluję synka ;-)
paulina fajnie, że się odezwałaś . Temperatura u was nieziemska - dl ciebie pewnie bardziej odczuwalna bo z mrozów przyleciałaś.
zaza ja też nie umiem robić pączków. Tak naprawdę to nigdy nie robiłam , bo ja za nimi nie przepadam. Zjem jednego i mi wystarczy. Ale za to szaleję za czekoladą, batonikami ...
ruda ale narobiłaś oponek! Podziwiam
kamila zapytam jeszcze raz - jak wymioty? Odstawiłaś tamte witaminy?
Miłego dnia. I pączkowania :-) (jak ktoś lubi)
Wracam do pracy
paulina fajnie, że się odezwałaś . Temperatura u was nieziemska - dl ciebie pewnie bardziej odczuwalna bo z mrozów przyleciałaś.
zaza ja też nie umiem robić pączków. Tak naprawdę to nigdy nie robiłam , bo ja za nimi nie przepadam. Zjem jednego i mi wystarczy. Ale za to szaleję za czekoladą, batonikami ...
ruda ale narobiłaś oponek! Podziwiam
kamila zapytam jeszcze raz - jak wymioty? Odstawiłaś tamte witaminy?
Miłego dnia. I pączkowania :-) (jak ktoś lubi)
Wracam do pracy
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Witajcie,
Idę zaraz do gina, trzymajcie kciuki, żebym w końcu poznała na 100% płeć bo ta niewiedza mnie zabija
Idę zaraz do gina, trzymajcie kciuki, żebym w końcu poznała na 100% płeć bo ta niewiedza mnie zabija
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam :-)
Oczywiście smacznych faworków i pączusiuów Wam dziś życzę i proszę zjedzcie za mnie bo ja nie mogę :-( , a tak bym chciała choć jednego
Kasiulka kciukasy zaciśnięte !!!!!!! &&&&&&&&&&&
Oczywiście smacznych faworków i pączusiuów Wam dziś życzę i proszę zjedzcie za mnie bo ja nie mogę :-( , a tak bym chciała choć jednego
Gratulacje !!!Wrocilam z wizyty :-)
Serduszko pieknie bije, brzuch 25 cm - odpowiada 25 tyg ciazy, 4 kg do przodu (bylo 5, ale sie gdzies 1 zapodzial). Wracajac kupilam pierwsza zabaweczke dla synka - lwa z dzwoneczkiem. Mam nadzieje, ze nie zwariuje pozniej przez ten dzwoneczek ;-)
Ja wczoraj właśnie przez to że jakoś ciężko mi było wbić się w rozmowę tu bo taka cisza była to zasnęłam chyba już o 21Też tak się rozglądam, odświeżam i odświeżam a tu prawie nic... Jak normalnie to nie można nadążyć z czytaniem a dziś...
Na stówę pączki pichcą
Ostatnio chciałam dodać śmietanę do zupy ale ponad połowę zjadłam próbując czy aby dobra...
GratulacjeByłam u gina i jest chłopiecza 3tyg (7marca) do potwierdzenia,serduszko bije czterokomorowe, wg wymiarow glowki i kosci udowej ciaza starsza o tydzien, a no od poczatku ciazy 4,5kg na plusie, skierowanie na badania ->morfologia,badanie ogl moczu, glukoza 50gram (polozna powiedziala ze moge zjesc rano lekkie sniadanie tzn nic tlustego, slodkiego np.chlebek razowy z jakas chudziutka szyneczka) niestety anemia nadal jest wyniki troszkę lepsze niż ostatnio ale nie wiele mam sie nie denerwowac bo widac poprawe i dalej brac tabletki.
a no P bardzo sie cieszy, że synek ;D
cieszę się że wszystko jest tak jak ma być, a z ciepełka korzystaj bo wszystkie tu Ci zazdrościmy !!!! i pozdrów tatusia !!!!!Czesc dziewczynki....moj komputer szwankuje i niemoge do was dolaczyc ale jutro tzn dzis powinam miec sticka z tutejszym bezprzewodowym internetem wiec obiecuje ze wroce do was ....
w skrocie jest dobrze milusio przytulankowo itd tylko ze spie w dzien w nocy harcuje z dzieckiem ani ja ani on spac niechce takie to zycie zachcialo mi sie zmiany czasowej... wiecej wkrotce.odnalzalam swoje witataminy tutaj i koszt 59 dol za 100sztuk!!!!!!.....w Polsce bylo 38zl za 30 szt milego tlustego obrzarstwa.....jak to mowila moja babica obrzarstwo to grzech jak jasna cho...lera:-);-)
Kasiulka kciukasy zaciśnięte !!!!!!! &&&&&&&&&&&
reklama
niezapominajka123
Dzień dobry;p No ja ze spaniem nie mam problemów;p mogłabym spać do 12 a mimo wszystko zdrzemnąć się w dzień i o 21 iść do łóżeczka Ale dziś rano obudziła mnie moja sąsiadka chciała pożyczyć odkurzacz, bo jej się zepsuł) a ma malutką córeczkę, którą kładzie na macie na ziemi i musi w kółko odkurzać
Jestem niepocieszona bo mam pączki z pudrem. A ja lubię z lukreeeeeeeem;P
Jestem niepocieszona bo mam pączki z pudrem. A ja lubię z lukreeeeeeeem;P