reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Wstyd przyznać ale ja nawet z naszego wesela z '07 nie mam zdjęć wywołanych a co dopiero powklejanych :sorry:

Pojadłam, pogadałam chwilę a teraz idę zdrzemnąć się jeszcze trochę

reklama
uuu to faktycznie Ci sie nie dziwie jak jestes zla. Tez raz tak mialam. :wściekła/y:

Jeszcze raz tu piszę ;P
Byłam u gina i jest chłopiec
biggrin.gif
biggrin.gif
za 3tyg (7marca) do potwierdzenia,serduszko bije czterokomorowe, wg wymiarow glowki i kosci udowej ciaza starsza o tydzien, a no od poczatku ciazy 4,5kg na plusie, skierowanie na badania ->morfologia,badanie ogl moczu, glukoza 50gram (polozna powiedziala ze moge zjesc rano lekkie sniadanie tzn nic tlustego, slodkiego np.chlebek razowy z jakas chudziutka szyneczka) niestety anemia nadal jest :( wyniki troszkę lepsze niż ostatnio ale nie wiele mam sie nie denerwowac bo widac poprawe i dalej brac tabletki.

a no P bardzo sie cieszy, że synek ;D

super ze super!!!!
;-)
Dzien dobry jak to dziwnie brzmi o 15.44 po poludniu ale mimo to dzien dobry.....SIEDZE W DOMU BO UKROP OKROPNY 35 C.....niema czego zazdroscic bo odrazu wyjscie na zewnatrz to zawrot glowy dla Mnie ....moze zdaze was nadrobic cos tam poczytalam ......:-):-):-):-) za godzine moje slonce bedzie w domu znika na 8 godzin a Ja juz zdycham za nim..co ciekawe szkrab przestaje szalec jak tatus reka trzyma na brzuchu...

Przepraszam za brak polskich znakow taka klawiatura niestety:sorry:
Dziekuje za trzymanie kciukow to pewnie dlatego tak szybko lot minal choc z Singapuru niezmruzylam oka bo siedzialam z prawdziwym fat-facetem:szok: zajal 1.5 siedzenia doslownie....:tak::-D

fajnie ze juz wreszcie razem co!!!!!!! ciesze sie z Tobą:tak:

Aga - bardzooooooooooo Ci dziekuje za to zdjątko!!!!!:wściekła/y:

Witam sie i żegnam poki co!;-) Nie malujcie za duzo dzis cooo????

jak dobrze wiedzieć,że pewne rzeczy się nie zmieniają... dzwoniła teściowa w sprawie porodu w pl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ruda to niech mama do Was wpadnie i pomoże przy Maluszku;-)
dziękuję ale wolę nie.Musiałyby przyjechać obydwie,a tego mogę psychicznie nie wytrzymać.A poza tym to rozdziadowały by mi i Małego i Dużego,bo "babcie są od rozpieszczania":nerd::nerd::nerd:

oj nie ma to jak miły telefon z rańca

Witam!!!

Smacznych pączusiów życzę Wam dzisiaj!
ja swoje zjadłam wczoraj, nigdy nie jem pączków w tłusty czwartek, bo sklepowe są wtedy marnej jakości, a swoich zrobić nie umiem:-(

mały Sergiuszek tak mnie skopał wczoraj wieczorem, że nie mogłam zasnąć, bo musiałam się non stop wiercić, bo brzusio mnie bolał... charakterek to ma chyba po mamusi:-D

sicil szkoda, że się nie udało, ale szansa na chałkę jeszcze jest ;-)

PaulinaMaria super, że już jesteście razem w trójkę!!! cieszcie się teraz sobą ile wlezie:tak:

tak Ci zazdroszczę tej pogody, dla mnie 35 st to jest w sam raz, na wakacjach w Turcji jak w jeden dzień temp. spadła z 40 st na 30, to mi było zimno i chodziłam z gęsią skórką:-D

lena gratuluję synka ;-)

paulina fajnie, że się odezwałaś :happy:. Temperatura u was nieziemska :eek: - dl ciebie pewnie bardziej odczuwalna bo z mrozów przyleciałaś.

zaza ja też nie umiem robić pączków. Tak naprawdę to nigdy nie robiłam :zawstydzona/y:, bo ja za nimi nie przepadam. Zjem jednego i mi wystarczy. Ale za to szaleję za czekoladą, batonikami ...

ruda ale narobiłaś oponek! Podziwiam :tak:

kamila zapytam jeszcze raz - jak wymioty? Odstawiłaś tamte witaminy?

Miłego dnia. I pączkowania :-) (jak ktoś lubi)
Wracam do pracy :confused2:

Witam :-D :-)
Oczywiście smacznych faworków i pączusiuów Wam dziś życzę i proszę zjedzcie za mnie bo ja nie mogę :-( :sorry:, a tak bym chciała :angry: choć jednego :sorry:

Wrocilam z wizyty :-)
Serduszko pieknie bije, brzuch 25 cm - odpowiada 25 tyg ciazy, 4 kg do przodu (bylo 5, ale sie gdzies 1 zapodzial). Wracajac kupilam pierwsza zabaweczke dla synka - lwa z dzwoneczkiem. Mam nadzieje, ze nie zwariuje pozniej przez ten dzwoneczek ;-)
Gratulacje !!! :-D

Też tak się rozglądam, odświeżam i odświeżam a tu prawie nic... Jak normalnie to nie można nadążyć z czytaniem a dziś...
Na stówę pączki pichcą :-p

Ostatnio chciałam dodać śmietanę do zupy ale ponad połowę zjadłam próbując czy aby dobra...;)
Ja wczoraj właśnie przez to że jakoś ciężko mi było wbić się w rozmowę tu bo taka cisza była to zasnęłam chyba już o 21 :-D

Byłam u gina i jest chłopiec
biggrin.gif
biggrin.gif
za 3tyg (7marca) do potwierdzenia,serduszko bije czterokomorowe, wg wymiarow glowki i kosci udowej ciaza starsza o tydzien, a no od poczatku ciazy 4,5kg na plusie, skierowanie na badania ->morfologia,badanie ogl moczu, glukoza 50gram (polozna powiedziala ze moge zjesc rano lekkie sniadanie tzn nic tlustego, slodkiego np.chlebek razowy z jakas chudziutka szyneczka) niestety anemia nadal jest :( wyniki troszkę lepsze niż ostatnio ale nie wiele mam sie nie denerwowac bo widac poprawe i dalej brac tabletki.

a no P bardzo sie cieszy, że synek ;D
Gratulacje :-D

Czesc dziewczynki....moj komputer szwankuje i niemoge do was dolaczyc ale jutro tzn dzis powinam miec sticka z tutejszym bezprzewodowym internetem wiec obiecuje ze wroce do was ....
w skrocie jest dobrze milusio przytulankowo itd tylko ze spie w dzien w nocy harcuje z dzieckiem ani ja ani on spac niechce takie to zycie zachcialo mi sie zmiany czasowej... wiecej wkrotce.odnalzalam swoje witataminy tutaj i koszt 59 dol za 100sztuk!!!!!!.....w Polsce bylo 38zl za 30 szt milego tlustego obrzarstwa.....jak to mowila moja babica obrzarstwo to grzech jak jasna cho...lera:-);-):tak::-D
cieszę się że wszystko jest tak jak ma być, a z ciepełka korzystaj bo wszystkie tu Ci zazdrościmy !!!! i pozdrów tatusia !!!!!

Kasiulka kciukasy zaciśnięte !!!!!!! &&&&&&&&&&&

reklama
Dzień dobry;p No ja ze spaniem nie mam problemów;p mogłabym spać do 12 a mimo wszystko zdrzemnąć się w dzień i o 21 iść do łóżeczka;) Ale dziś rano obudziła mnie moja sąsiadka;) chciała pożyczyć odkurzacz, bo jej się zepsuł;)) a ma malutką córeczkę, którą kładzie na macie na ziemi i musi w kółko odkurzać;)
Jestem niepocieszona bo mam pączki z pudrem. A ja lubię z lukreeeeeeeem;P

Do góry