reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

o nie dziewczyny mozecie mnie zabic ,noooo sama mam ochote to zrobic ;/;/;/
odpisywalam na posty kazej Wam z osobna prawie godzine i zamknelam niechcacy firefoxa ;/
kurdeee jestem taka zlaaaa na siebie :szok::szok::szok:

uuu to faktycznie Ci sie nie dziwie jak jestes zla. Tez raz tak mialam. :wściekła/y:

Jeszcze raz tu piszę ;P
Byłam u gina i jest chłopiec
biggrin.gif
biggrin.gif
za 3tyg (7marca) do potwierdzenia,serduszko bije czterokomorowe, wg wymiarow glowki i kosci udowej ciaza starsza o tydzien, a no od poczatku ciazy 4,5kg na plusie, skierowanie na badania ->morfologia,badanie ogl moczu, glukoza 50gram (polozna powiedziala ze moge zjesc rano lekkie sniadanie tzn nic tlustego, slodkiego np.chlebek razowy z jakas chudziutka szyneczka) niestety anemia nadal jest :( wyniki troszkę lepsze niż ostatnio ale nie wiele mam sie nie denerwowac bo widac poprawe i dalej brac tabletki.

a no P bardzo sie cieszy, że synek ;D

Ostatnia edycja:
reklama
faktycznie cichutko tu, ja już was opuszczam, postaram się jutro rano wpaść ale jakby mi się nie udało to życze wszystkim udanych wizyt i trzymam&&&&&&&&

Czesc dziewczynki....moj komputer szwankuje i niemoge do was dolaczyc ale jutro tzn dzis powinam miec sticka z tutejszym bezprzewodowym internetem wiec obiecuje ze wroce do was ....
w skrocie jest dobrze milusio przytulankowo itd tylko ze spie w dzien w nocy harcuje z dzieckiem ani ja ani on spac niechce takie to zycie zachcialo mi sie zmiany czasowej... wiecej wkrotce.odnalzalam swoje witataminy tutaj i koszt 59 dol za 100sztuk!!!!!!.....w Polsce bylo 38zl za 30 szt milego tlustego obrzarstwa.....jak to mowila moja babica obrzarstwo to grzech jak jasna cho...lera:-);-):tak::-D

witajcie bardzo porannie!
Wczoraj padłam nawet nie wiem kiedy... czytałam sobie książkę kucharską jak moje dziecię wróciło ze szkoły i jak odkrył,że jest tłusty czwartek to się uparł na oponki!!!Maćku przepis świetny;ja to zrobiłam z podwójnej porcji,bo oprócz nas jeszcze trzeba doliczyć 22 -osobową klasę moje syna,więc myślałam,że nie skończę:-)A M&M obiecali,że jak im zrobię te pączusie to oni wszystko wysprzątają,pozmywają itd.No więć później siedziałam ponad godzinę w kuchni i pokazywałam paluszkiem,gdzie jeszcze trzeba sprzątnąć:-)i to mnie tak bardzo zmęczyło,że zasnęłam na kanapie podczas "wiadomości":zawstydzona/y:

Paulina cieszę się,że dolecieliście i jest super;-)
Gratuluję udanych wizyt;

Spokojnego dnia;)

Sicil i jak chalka?

A nie ma :(
Po poludniu pracowalam z kolega i bylam umowiona z mezem, ze okolo 17 ma wpasc do domu i mnie porwac. A ten szelma wpadl i wypadl beze mnie :no: bo nagle mu sie przypomnialo, ze swoje wyniki lekarzowi musi pokazac...
Wiec siedzialam do 19 w kolega i potem bylo ja za pozno na sklepy...
No no, ale nie ze mna te numery, jak nie wczoraj to dzis ;-)

Macku- polecialam z samego ranca na watek kucharski wziac przepis na oponki a tu biiiiiida buu nie mam sera bialego i tu takowego nie mozna kupic :no: buuuu teraz w tv paczki wszedzie, ja oponek brak, jezyk do t... ucieka...

Paulina- fajnie, ze juz jestes ze Swoim :tak:

Witam z rana jak nigdy.
myślałam, że choć raz będę pierwsza a tu guzik, wy też spać nie możecie?
Moje maleństwo harcuje od jakiejs dobrej godziny, mój mąż wychodząc z psem zakupił czwartkowych potworków kilka no i oczywiście już jeden wylądował w moim brzusiu. Oczywiście podzieliłam się ciut z moim kochanym prosiakiem - psiakiem a teraz popijam mlesiem

Dziewczynyyyy bym zapomniala, prosze ode mnie podrapac za uszkiem kazdego kiciorka!!!!
Dzis ich dzien!

Waris- podrap ode mnie psiaczka :tak:

Oj cos czuje, ze mnie dzis zameczycie opowiesciami o paczkach :no:;-)
Z rana ide po skladniki i robieee

reklama
Dzien dobry jak to dziwnie brzmi o 15.44 po poludniu ale mimo to dzien dobry.....SIEDZE W DOMU BO UKROP OKROPNY 35 C.....niema czego zazdroscic bo odrazu wyjscie na zewnatrz to zawrot glowy dla Mnie ....moze zdaze was nadrobic cos tam poczytalam ......:-):-):-):-) za godzine moje slonce bedzie w domu znika na 8 godzin a Ja juz zdycham za nim..co ciekawe szkrab przestaje szalec jak tatus reka trzyma na brzuchu...

Przepraszam za brak polskich znakow taka klawiatura niestety:sorry:
Dziekuje za trzymanie kciukow to pewnie dlatego tak szybko lot minal choc z Singapuru niezmruzylam oka bo siedzialam z prawdziwym fat-facetem:szok: zajal 1.5 siedzenia doslownie....:tak::-D

Do góry