reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witajcie- ja na szybko- nadrobię Was potem.

Dzisiaj mam nadzieję ostatni raz w pracy- od 2 dni jakos mi duszno:(
i wogóle mamw razenie,ze moje płuca mją mniej miejsca i nie mogę zrobić takiego mega pełnego oddechu- ma tak ktoraś?

Avo tez tak mam! ale lekarz mnie uprzedzal ze w 6-7 miesiacu dziecko jest bardzo wysoko i na przepone naciska i jest mniej miejsca na pluca. a w 8 miesiacu sie zacznie obnizac podobno.

zjadlam juz 3 paczki, czwarty czeka na biureczku:))) popijam herbata mietowa w nadzieji ze szybciej strawie hihih

dzisiaj musze isc do szefowej uprzedzic ze w przyszlym tygodniu poprosze lekarza o zwolnienie.. troche mnie to stresuje...

Witam sie ja rowniez tak szybciutko.
Niestety bez paczkow :( bo trzeba sie ubrac i isc do sklepu a ze jestem sama to musze isc ;/
nic zmykam, pozniej wpadne papatki ;D

To i ja sie witam :)

Juz po sniadanku, dwoch paczusiach i kawce (Inaka). Mniami.
Pochwale sie i pozale troszke bo wczoraj rzucilam sie i upichcilam faworki i paczusie a te robilam pierwszy raz w zyciu i wyszly bez zakalaca :tak: i calkiem pyszne :tak:. Jak to moj M mawia, ze w ciazy to ja mam reke i do gotowania i do pieczenia :-) I moze cos w tym jest nie macie tak, ze w ciazy lepiej Wam wychodza wypieki i gotowanie?
Wszystko by bylo super gdyby nie to ze troszke jednak przesadzilam, bo wczoraj myslalam, ze nogi do tylka mi wejda a plecy zlamia sie na pol. Dobrze, ze maz wrocil na czas do domku i zajal sie swoja glupiutka zona ktora to chciala zablysnac ehhhh wiec wylaowalam w lozeczku z kubciek cieplego mleczka :-) A dzis jak nowo narodzona :-):tak: - nio prawie :-)

Avo no ja wiem napewno około 30sekund i to tak jak złapie to parę razy raz po raz. A w ciągu dnia to wogóle często. Staram się tym nie przejmować. A najgorzej jak sie położę

reklama
AVO- tez tak mam, ze nie moge pelnego wdechu zlapac, ale takze tlumacze sobie to faktem, ze to po prostu z braku tam miejsca :tak:

A mnie paczki nie wyszly buu
Tzn zjadliwe sa, ale znow maz sie bedzie smial ehhh
Jak to robicie, ze Wam farsz nie wylazi?
Mnie raz wylazl raz nie :no:

Do góry