reklama
siula
Fanka BB :)
witam
Ja już trzy pączki zjadłam teraz mam zgage łe to za karę za łapczywość.
GRATULUJE WIZYT
ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA
Ja już trzy pączki zjadłam teraz mam zgage łe to za karę za łapczywość.
GRATULUJE WIZYT
ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA
Witajcie- ja na szybko- nadrobię Was potem.
Dzisiaj mam nadzieję ostatni raz w pracy- od 2 dni jakos mi duszno
i wogóle mamw razenie,ze moje płuca mją mniej miejsca i nie mogę zrobić takiego mega pełnego oddechu- ma tak ktoraś?
Dzisiaj mam nadzieję ostatni raz w pracy- od 2 dni jakos mi duszno
i wogóle mamw razenie,ze moje płuca mją mniej miejsca i nie mogę zrobić takiego mega pełnego oddechu- ma tak ktoraś?
niezapominajka123
Avo rozumiem Ciebie, ja tak mam, czasami aż się hmm podduszam?? bo normalnie nie mogę oddychać brak mi tchu..jakby sie pluca skurczyly
Avo tez tak mam! ale lekarz mnie uprzedzal ze w 6-7 miesiacu dziecko jest bardzo wysoko i na przepone naciska i jest mniej miejsca na pluca. a w 8 miesiacu sie zacznie obnizac podobno.
zjadlam juz 3 paczki, czwarty czeka na biureczku)) popijam herbata mietowa w nadzieji ze szybciej strawie hihih
dzisiaj musze isc do szefowej uprzedzic ze w przyszlym tygodniu poprosze lekarza o zwolnienie.. troche mnie to stresuje...
zjadlam juz 3 paczki, czwarty czeka na biureczku)) popijam herbata mietowa w nadzieji ze szybciej strawie hihih
dzisiaj musze isc do szefowej uprzedzic ze w przyszlym tygodniu poprosze lekarza o zwolnienie.. troche mnie to stresuje...
Sunshine6
To i ja sie witam
Juz po sniadanku, dwoch paczusiach i kawce (Inaka). Mniami.
Pochwale sie i pozale troszke bo wczoraj rzucilam sie i upichcilam faworki i paczusie a te robilam pierwszy raz w zyciu i wyszly bez zakalaca i calkiem pyszne . Jak to moj M mawia, ze w ciazy to ja mam reke i do gotowania i do pieczenia :-) I moze cos w tym jest nie macie tak, ze w ciazy lepiej Wam wychodza wypieki i gotowanie?
Wszystko by bylo super gdyby nie to ze troszke jednak przesadzilam, bo wczoraj myslalam, ze nogi do tylka mi wejda a plecy zlamia sie na pol. Dobrze, ze maz wrocil na czas do domku i zajal sie swoja glupiutka zona ktora to chciala zablysnac ehhhh wiec wylaowalam w lozeczku z kubciek cieplego mleczka :-) A dzis jak nowo narodzona :-) - nio prawie :-)
Juz po sniadanku, dwoch paczusiach i kawce (Inaka). Mniami.
Pochwale sie i pozale troszke bo wczoraj rzucilam sie i upichcilam faworki i paczusie a te robilam pierwszy raz w zyciu i wyszly bez zakalaca i calkiem pyszne . Jak to moj M mawia, ze w ciazy to ja mam reke i do gotowania i do pieczenia :-) I moze cos w tym jest nie macie tak, ze w ciazy lepiej Wam wychodza wypieki i gotowanie?
Wszystko by bylo super gdyby nie to ze troszke jednak przesadzilam, bo wczoraj myslalam, ze nogi do tylka mi wejda a plecy zlamia sie na pol. Dobrze, ze maz wrocil na czas do domku i zajal sie swoja glupiutka zona ktora to chciala zablysnac ehhhh wiec wylaowalam w lozeczku z kubciek cieplego mleczka :-) A dzis jak nowo narodzona :-) - nio prawie :-)
niezapominajka123
Avo no ja wiem napewno około 30sekund i to tak jak złapie to parę razy raz po raz. A w ciągu dnia to wogóle często. Staram się tym nie przejmować. A najgorzej jak sie położę
reklama
sicilpol
Ma-Ma!
AVO- tez tak mam, ze nie moge pelnego wdechu zlapac, ale takze tlumacze sobie to faktem, ze to po prostu z braku tam miejsca
A mnie paczki nie wyszly buu
Tzn zjadliwe sa, ale znow maz sie bedzie smial ehhh
Jak to robicie, ze Wam farsz nie wylazi?
Mnie raz wylazl raz nie
A mnie paczki nie wyszly buu
Tzn zjadliwe sa, ale znow maz sie bedzie smial ehhh
Jak to robicie, ze Wam farsz nie wylazi?
Mnie raz wylazl raz nie