reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Sici melduję, że psiaczek został podrapany ;-)
PaulinaMaria nie ma co, i tak Ci zazdrościmy ;-), ciesz się słoneczkiem i wygrzewaj gnaty w końcu tyle razy już zmarzłaś i przemokły Ci buty nie raz że zasługujesz na to :laugh2:
Oops...... i didn't again :rolleyes2: drugi potworek w międzyczasie pożarty ...

reklama
Aga Ty też już spisz?;-)
Nie spałam :) ale i na kompie nie siedziałam bo miałam humor :angry::angry: no i mam setki zdjęć które musze powklejać do albumów- więc ciekawe zajęcie na dugie wieczory :)

Czesc dziewczynki....:-D
Fajnie, ze wszystko się dobrze układa :)

Reszcie do Kawki, herbat i wod wysyłam :)
2zom58l.jpg

Aga ja też mam taki plan od jakiegoś miesiąca, tylko jeszcze muszę te zdjęcia wywołać. Mam sporo zaległości bo od jakiegoś 2007 nic nie wywoływałam. Ostatnio przejrzałam 2007 i 2008 i na tym stanęłam.

Paulina ja i tak zazdroszczę,u nas ciągle mróz i sypie:wściekła/y:

Kamila no studniówka,kreację musisz sobie kupić:-)

Aga ja nie wklejam zdjęć do albumów bo potem i tak nie mam tego gdzie trzymać,jak przywieźliśmy z PL wszystkie nasze albumy i te zdjęcia jeszcze nie wklejone to jest tego cały wielki karton:szok:wolę na kompie i na płycie.

Mam chyba lenia dzisiaj i głowa mnie boli:-(

reklama
Aga ja też mam taki plan od jakiegoś miesiąca, tylko jeszcze muszę te zdjęcia wywołać. Mam sporo zaległości bo od jakiegoś 2007 nic nie wywoływałam. Ostatnio przejrzałam 2007 i 2008 i na tym stanęłam.
Właśnie ja kończ wklejać 2008r i mam jeszcze 500 z 2009r do wklejenia, a potem przebieranie na dysku i wywoływanie dalej, jak nei zrobię tego przed porodem to potem będzie już ciężko.
A i już następne albumy kupuję wkładane, bo wklejanie to podwójna robota. No i zdjęć mam też dużooooo np problem co wywołać z tygodniowych wakacji jak fotek jest ponad 600.

Ruda, a ja jednak wole ssobie album wziąść do ręki :) oczywiście nie wywołuję wszystkich, bo się nie da :)

Ostatnia edycja:
Do góry