reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Też tak się rozglądam, odświeżam i odświeżam a tu prawie nic... Jak normalnie to nie można nadążyć z czytaniem a dziś...
Na stówę pączki pichcą :-p

Ostatnio chciałam dodać śmietanę do zupy ale ponad połowę zjadłam próbując czy aby dobra...;)

reklama
Bo to zawsze na złość;) zazwyczaj po wieczorze to nie daje rady nadrobić;)) a dzis jak jestem i mam chęć na jkieś dyskusje to niii ma;-) u mnie śmietanna musi być doprawiona zeby tak o ją jadła bez niczego;) Ale uwielbiam..no i lezą kg w tyłeczek;D

Ja bym podyskutowała, ale tak długo sie nie udzielalam, ze cieżko się wbic ;)
Malowałam mieszkanie, do tego inne *******ki wykończeniowe.....a teraz właczyl mi sie syndrom wicia gniazda....wciąz sprzątam, doslownie w kazdej szafce i zakamarku.

Witajcie,

nie dałam rady wcześniej wpaść:no:
siostra juz sie kloci z Kubą:-D ale jakoś jeszcze się w miarę razem bawią:tak: babcia pomaga na calego więc nie narzekam;-)

Viola :szok: nieżle, gratuluję synka:tak:
kurcze po co Ci lekarze mowia jak nie są pewni do końca.

AVO ja w ciazy z drugim synkiem a wcale nie tyję mało:sorry::-D
więc chyba nie ma reguły:tak:

sicilpol wspołczuje takiego wypadu, biedulko:-(
i wybierz najlepszy piekarnik;-)

maćku ja tez "dopiero" 6 miesiąc zaczynam:tak:

Witam się późnym wieczorkiem, to Wam się chwali, że dziś tyle nie pisałyście ;P

Witam

Wczoraj nie miałam czasu ani głowy,żeby do Was zajrzeć,najpierw Wam napiszę co i jak a potem postaram się nadrobić.

Bardzo gratuluję wczorajszych udanych wizyt i poznania płci:)

I teraz Was zaskoczę pewnie jestem pierwsza której zmieniła się płeć :) naszej córeczce urosły jajeczka i będzie chłopcem hihi Także proszę w liście mam zmienić płeć.Rozczarowana nie jestem tylko zaskoczona ale najważniejsze ze mały zdrowy i waży już 810g.
Gorsza sprawa,że mam cukrzycę ciążową:( 20.02 idę do diabetologa. Ta cukrzyca martwi mnie najbardziej bo ja lubię jeść:( No ale cóż byle mały był zdrowy.

No a u naszego kota stwierdzono SUK syndrom urologiczny kotów i jest z nim naprawde źle.:(((((((((((((((( Nie siusia i ma zatruty organizm 2 dni po 4 godziny był w klinice ,dziś idziemy na zastrzyk i zobaczymy co to będzie. Nie wiem czy nie będziemy musieli go uśpić. Szkoda go bo taki kochany ma dopiero niecałe 3 lata.

No to trafił Ci się maly dowcipniś ;P

katarina - niezłe ;P

reklama
o nie dziewczyny mozecie mnie zabic ,noooo sama mam ochote to zrobic ;/;/;/
odpisywalam na posty kazej Wam z osobna prawie godzine i zamknelam niechcacy firefoxa ;/
kurdeee jestem taka zlaaaa na siebie :szok::szok::szok:

Do góry