MsMickey
Fanka BB :)
Cześć dziweczyny, pewnie mnie już średnio pamiętacie, bo dawno się nie odzywałam ale od czasu do czasu Was podczytuje, tylko gorzej z pisaniem, bo czasu brak. Gratuluję Wszystkim udanych wizyt, u mnie też wszystko ok, jestem już po glukozie - winiki ok; kolejną wizytę mam dopiero na początku marca a USG pewnie na poczatku kwietnia. Zastanawiam się czy już któraś z Was chodzi do szkoły rodzenia i czy macie zamiar?? sorki jeśli ten temat został już poruszony i się powtarzam, ale nie sposób Was nadrobić:-)
Witaj
Ja mam zamiar iść do szkoły rodzicielstwa w CZMP w Łodzi czekam na kwiecień na zapisy.
Wczoraj dowiedziałam się tez, że w centrum służby rodzinie w ramach szkoły rodzenia jest fajowa gimnastyka dla ciężarówek. Na teorię nie mam zamiaru tam chodzić bo żenada podobnież pierniczą non stop o naturalnej antykoncepcji a ja przecież już w ciąży jestem a to się do niczego innego nie nadaje ale na gimnastykę czemu nie. Muszę zadzwonić i się dowiem.
Maćku ja tak samo jeszcze w 5 siedze. Ale z drugiej strony: czuję się dobrze, nie jestem jeszcze zbyt ogromna... perwnie przyjdzie i 6 i następne ale ja cieszę się chwilą obecną. Szcególnie, że bobo daje znaki już regularnie, na razie jeszcze nie wszystkie czuć przez skórę ale ja czuję do środka i jest to naprawdę zabawne
Tym samym zauważyłam swojego 100 posta:
Ostatnia edycja: