reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam wieczorową porą;-)

delwer bardzo dobrze, że zmienilas lekarza:tak: Nie po to placisz, zeby wychodzic z niczym, oj nie. Ja pewnie tez bym sie upierala, ze chce do kobietki chodzic ale dasz radę u faceta;-)

Munka nie mam pojecia czemu ksiadz sie nie zgodzil, nie znam szczegolow:no: kolezanka tylko powiedziała, że nie zgodzil sie i tyle:tak:

aga zdrowka:tak: juz sobie nie rob takich spacerkow Kochana

Ja sie dzisiaj tak wkurzylam, ze szkoda gadac:wściekła/y:
napisze wiecej jak sie sprawa rozstrzygnie ale nie nawidze byc robiona w ciu...za przeproszeniem:sorry2: Ja jakos mogę komus pomoc jak mnie poprosi a drugi bedzie krecil jak się da, ale zobaczymy co przyniosa najblizsze dni

reklama
dzień doberek:)
my już od 4 wyspani,ale brak chęci do czegokolwiek.Wczoraj całe popołudnie i wieczór leżałam bo Młody tak sie jakoś dziwnie przekręcił,że myślałam,że mi wszystkie wnętrzności wypchnie;-)a teraz już szaleje:-)

miłego dzionka!

Dzień dobry:-)

zaza26
, magnii, mlodak powodzenia na wizytach, dawajcie znać co słychać u maluszków

agaundpestka
kuruj się kochana i uważaj na siebie imaleństwo

mlodak ja też nie znoszę rajstop pod spodniami i o wiele lepiej w roli ocieplaczy sprawdzają się u mnie leginsy

delwer faktycznie dobrze by było zmienić lekarza na takiego do którego będziesz mieć pewność że się wami dobrze zajmie a ten facet z tego co wcześniej pisałaś wydaje się być godny zaufania

Ja się tylko szybko witam i zaraz uciekam z domu, kolejne wychodne ;-) najpierw fryzjer i podcięcie grzywy i przesuszonych końcówek a później przeprawa w dziekanacie, mam nadzieję że nie będą mi robić żadnych problemów, a potem może jakieś zakupy ;-)

Miłego dzionka mamuśki :-)

reklama
Do góry