reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam wieczorową porą;-)

delwer bardzo dobrze, że zmienilas lekarza:tak: Nie po to placisz, zeby wychodzic z niczym, oj nie. Ja pewnie tez bym sie upierala, ze chce do kobietki chodzic ale dasz radę u faceta;-)

Munka nie mam pojecia czemu ksiadz sie nie zgodzil, nie znam szczegolow:no: kolezanka tylko powiedziała, że nie zgodzil sie i tyle:tak:

aga zdrowka:tak: juz sobie nie rob takich spacerkow Kochana

Ja sie dzisiaj tak wkurzylam, ze szkoda gadac:wściekła/y:
napisze wiecej jak sie sprawa rozstrzygnie ale nie nawidze byc robiona w ciu...za przeproszeniem:sorry2: Ja jakos mogę komus pomoc jak mnie poprosi a drugi bedzie krecil jak się da, ale zobaczymy co przyniosa najblizsze dni

reklama
dzień doberek:)
my już od 4 wyspani,ale brak chęci do czegokolwiek.Wczoraj całe popołudnie i wieczór leżałam bo Młody tak sie jakoś dziwnie przekręcił,że myślałam,że mi wszystkie wnętrzności wypchnie;-)a teraz już szaleje:-)

miłego dzionka!

Dzień dobry:-)

zaza26
, magnii, mlodak powodzenia na wizytach, dawajcie znać co słychać u maluszków

agaundpestka
kuruj się kochana i uważaj na siebie imaleństwo

mlodak ja też nie znoszę rajstop pod spodniami i o wiele lepiej w roli ocieplaczy sprawdzają się u mnie leginsy

delwer faktycznie dobrze by było zmienić lekarza na takiego do którego będziesz mieć pewność że się wami dobrze zajmie a ten facet z tego co wcześniej pisałaś wydaje się być godny zaufania

Ja się tylko szybko witam i zaraz uciekam z domu, kolejne wychodne ;-) najpierw fryzjer i podcięcie grzywy i przesuszonych końcówek a później przeprawa w dziekanacie, mam nadzieję że nie będą mi robić żadnych problemów, a potem może jakieś zakupy ;-)

Miłego dzionka mamuśki :-)

reklama
Do góry