reklama
siula
Fanka BB :)
witam
dla Was też wszystkiego najlepszego z okazji Walentego DUŻO MIŁOŚCI
dla Was też wszystkiego najlepszego z okazji Walentego DUŻO MIŁOŚCI
Witam
Dziewczynki życzę Wam udanych walentynek dużo miłości i zdrowiutkich serduszek pod serduszkiem
Ja zaraz się zbieram na walentynkowe spotkanie z moim dzieciątkiem
A tak w ogóle to mój kotek się bardzo rozchorował i tak mi smutno
Dziewczynki życzę Wam udanych walentynek dużo miłości i zdrowiutkich serduszek pod serduszkiem
Ja zaraz się zbieram na walentynkowe spotkanie z moim dzieciątkiem
A tak w ogóle to mój kotek się bardzo rozchorował i tak mi smutno
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
I ja się witam z rana, moje walentynki będą bardzo słodkie, bo zaraz idę na badanie z obciążeniem glukozy
buziak
Serduch też słucha na każdej wizycie,ale echo chyba robią tylko jak coś jest nie tak.
o już wiem,co miałam napisać!
Czy Wam gin sprawdza nogi i ręce czy nie puchną?Bo mnie na każdej wizycie i robi sobie taki wykres.A w PL to tylko pytali.
I jeszcze się dzisiaj dowiedziałam,że jakbym miała złe wyniki tej cholernej glukozy to od razu mnie umówią na wizytę w poradni i ułożą dla mnie odpowiedni jadłospis.
sprawdza co siedze na fotelu, ale w tej materii to on mnie juz chyba traktuje troche inaczej niz inne pacjentki
Witam się i ja
w sobotę byłam na tym 3D ale badanie było trudne technicznie bo maluszek ułożony jest poprzecznie główką do dołu tak więc opisał brak możliwości pełnej oceny OUN ze szczególnym uwzgl.tylnego dołu czaszki.
Sici coś specjalnego robiłaś aby się przekręcił i skąd wiesz że się przekręcił?.Mam to nadmienić lekarzowi prowadzącemu aby sie jeszcze przyjrzał główce o ile się przekręci. Maluszek ma też wo obrębie lewej komory bright spot o śr.2,4mm:-(, niby lekarz mówi że to nie jest wada, że tego sie nie leczy czy któraś z Was o tym słyszała? No i łożysko jest niestety nisko i w dodatku przodujące :-( oraz mam więcej pić bo wód płodowych mogłoby być więcej.
Maluszek waży mniej więcej 436g
Płeć powiedział mi "prawdopodobnie ..." więc oznajmię wszem i wobec jak się uprawdopodobni.
Maluszek jest też młodszy tak więc wg USG termin to 18.06
waris napewno wszystko jest i bedzie ok, tylko sie nie denerwuj!!!!
a to ze bobasek lezy główka w dól to nic;-) przekreci sie jeszcze nie raz
cześć kochane, zaraz trochę ponadrabiam Wasze weekendy pełne wrażeń, a tymczasem widzę tylko, że AVO spotkała się ucho w ucho z Natalką super! gratuluję i mam nadzieję, że kłucie szybko przejdzie. Ja złapałam w ostatnich dniach jakiegoś lekkiego doła, trochę brzuch pobolewa, do tego odnowiła się infekcja ble ble ble, z którą chyba sobie nie poradzę nigdy mimo stosowania się do wszystkich zaleceń od początku ciąży nie może się odplątać to, co się przyplątało i już powoli tracę nadzieję :/. Jutro idę do gina dwa tygodnie przed planowaną wizytą, muszę się z nim naradzić, co dalej. Dobrze, że Tomek podkopuje mnie coraz mocniej, przynajmniej jakaś pociecha w tę podłą zimę.
trzymam kciuki!!
Super
I znowu jestem przeziębiona :/ już nie wiem który to raz w tej ciąży, ale teraz to na własne życzenie :zdziwko: w sobote w drodze do koleżanki postanowiłam, ze wysiądę jedną stację metra wcześniej i zrobie sobie spacerek 20-30min i co wlazłam w osiede domków jednorodzinnych i się zgubiłam, więc droga zajęła mi ponad godzine, a było już nieźle mroźno oczywiście rajstop brak :wstyd:
uwazaj na siebie !!!!
A moje walentynki zaczęły sie dzis baaardzo uroczo
Wczoraj u mamy Bartek spadł z "bazy" która zbudowali - taborety na łózku i płakał ze go boli okolica ucha. W nocy to samo z tym ze nastąpiła zmiana ucha z lewego na prawe Jest na przeciwbólowych!
Rano
Dominik dostał takiego kaszlu, ze teraz drugi tydzien beda siedziec w domu
Od soboty pobolewa mnie brzuch
I z samego rana walentynkowo pokłocilismy sie z P
Witam;-)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
buziak pięknie zaczęłaś dzień ... to życzę dużo wesołości i mało złości !!
goldenlucy
A ja Walentynkowo w łóżeczku. Czekam na śniadanko, a mój M śpi Ja juz głodna jestem !!! A wczoraj sprzedaliśmy dziecię i poszliśmy do kina:-) Kiedy on wstanie!!!
reklama
zaza26
Witam!
Dziękuję wszystkim za walentynkowe życzenia i również życzę Wam udanych, mile spędzonych i romantycznych Walentynek!!!
Właśnie dotarła dostawa świeżych bułek i zajadam pyszne śniadanko
delwer masz rację zmień tą gin na innego lekarza, za to kasę, to powinnaś mieć full wypas, co to za gin prowadzący ciąże, co nawet nie pamięta czy płeć pytał?
mlodak życzę pogodzenia się z mężem i spełnienia walentynkowych planów :-);-)
tialana powodzenia w dziekanacie!
ViolaPop powodzenia na wizycie i zdrówka dla kotka!
magnii mlodak rownież życzę powodzenia na wizytach
kasiulka czyli wszystko się zgadza, w końcu słodkości w Walentynki to norma ;-)
Ja o 14.15 mam połówkowe, ale raczej odezwę się późnym wieczorkiem, bo dzisiaj z m wybieramy się na kolację to pierwsze od 3 lat Walentynki spędzone razem, więc trzeba to jakoś uczcić, tym bardziej, że może okazja będzie podwójna, jak się bobo ujawni czy jest chłopcem czy dziewczynką
Dziękuję wszystkim za walentynkowe życzenia i również życzę Wam udanych, mile spędzonych i romantycznych Walentynek!!!
Właśnie dotarła dostawa świeżych bułek i zajadam pyszne śniadanko
delwer masz rację zmień tą gin na innego lekarza, za to kasę, to powinnaś mieć full wypas, co to za gin prowadzący ciąże, co nawet nie pamięta czy płeć pytał?
mlodak życzę pogodzenia się z mężem i spełnienia walentynkowych planów :-);-)
tialana powodzenia w dziekanacie!
ViolaPop powodzenia na wizycie i zdrówka dla kotka!
magnii mlodak rownież życzę powodzenia na wizytach
kasiulka czyli wszystko się zgadza, w końcu słodkości w Walentynki to norma ;-)
Ja o 14.15 mam połówkowe, ale raczej odezwę się późnym wieczorkiem, bo dzisiaj z m wybieramy się na kolację to pierwsze od 3 lat Walentynki spędzone razem, więc trzeba to jakoś uczcić, tym bardziej, że może okazja będzie podwójna, jak się bobo ujawni czy jest chłopcem czy dziewczynką