katrina115
Potrójna Mama
Coś na poprawę humoru - Gerber mleko następne - Tańczące mamy - Flash mob Warszawa 30.01.2012r. - YouTube
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaza- to ja poprosze o ten sniegggg kurcze wszedzie we Wloszech jest, to niesprawiedliwe, tu tez powinien spasc
moje bobo też wysoko nie kopie , zwykle w okolicach podbrzusza, jeszcze nigdy nie kopnął na wysokości pępkaLaski czy Wasze dzieci też jak kopią to tak nisko ?? Zdawało mi sie ze juz powinien być wyzej ten dzieć a ja go najczęsciej czuje w podbrzuszu o wiele nizej niż pępek... i zazwyczaj po lewej...?!?!
No chyba nie, ale ja na twoim miejscu byłabym spokojniejsza.
U mnie to nie dość że główką do dołu to jeszcze nisko i to łożysko . Prawie po każdej wizycie mam jakieś tam obawy.
Aylin nie tylko po USG ale wg OM też - jesteśmy w tym samym dniu ciąży.
Sici dzięki ja to wszystko wiem ale moja wyobraźnia intensywniej działa
Spałam dzisiaj ponad 12 godzin i ledwo patrzę na oczy. Chyba tk od tego spania powieki mi napuchły :-)
Chce mi się dzisiaj na obiad zupy, ale nie mam pomysłu jaką zrobić. Macie jakieś pomysły??????
Mi też co wizytę ginka sprawdza nogi pod kątem puchnięcia i żylaków. Ciekawa jestem co powie jak zobaczy to na moich rękach po ostatnim pobraniu krwi:
Zobacz załącznik 436629
asiia - trzymam kciuki mocno.
waris - ja dopiero jutro dowiem się czy łożysko się podniosło i też żyję w napięciu od ponad miesiąca. Wierzę, że jednak pójdzie do góry i u Ciebie i u mnie.
Ja ruchy maleństwa czuję dosłownie wszędzie - raz na dole, z prawej, z lewej, na górze, po bokach też i chyba te ruchy są najmniej przyjemne bo mam wrażenie, że za chwilę boki mi rozerwie
Wczoraj na mszy się uśmiałam. Widać, że dziecko lubi muzykę. Staram pod samym chórem i dość głośno było. No tak mi wariował, że nie mogłam wytrzymać. A najlepsze, że jak zaczynałam śpiewać to przestawał Czyżby głos mamusi mu nie odpowiadał? Dodam, że jak śpiewam przy moich kotach to Gruby od razu leci do mnie i gryzie mnir po rękach. Albo koty i dziecko nie mają słuchu, albo ja niesłusznie miałam 5 z muzyki
Super
Super
I znowu jestem przeziębiona :/ już nie wiem który to raz w tej ciąży, ale teraz to na własne życzenie :zdziwko: w sobote w drodze do koleżanki postanowiłam, ze wysiądę jedną stację metra wcześniej i zrobie sobie spacerek 20-30min i co wlazłam w osiede domków jednorodzinnych i się zgubiłam, więc droga zajęła mi ponad godzine, a było już nieźle mroźno oczywiście rajstop brak :wstyd:
Super
I znowu jestem przeziębiona :/ już nie wiem który to raz w tej ciąży, ale teraz to na własne życzenie :zdziwko: w sobote w drodze do koleżanki postanowiłam, ze wysiądę jedną stację metra wcześniej i zrobie sobie spacerek 20-30min i co wlazłam w osiede domków jednorodzinnych i się zgubiłam, więc droga zajęła mi ponad godzine, a było już nieźle mroźno oczywiście rajstop brak :wstyd: