reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

I ja się witam z rana, moje walentynki będą bardzo słodkie, bo zaraz idę na badanie z obciążeniem glukozy :baffled:

beda bardzo bardzo slodkie - trzymam kciuki zebys jakos dala rade :tak:

Życzenia na Walentynki
wesołej minki
niech się spełnią wszystkie wasze sny

zaza kciuki za polowkowe i czekamy na wiesci - udanej kolacji z M

reklama
zaza - powodzenia!!

asiia- napisz cos wiecej o wczorajszej wizycie, jak sie maja chłopcy? no i mama;-)

delwer - tez bym zmieniła gina na usmiechnietego doktora,ktory o wszystko pyta a potem odpowiada mi na moje wątpliwosci;-):tak:

Moj gin nie powiem tez czasem mógłby sie bardziej "popisywac", ale ja rozumiem, ze on ma tysiace ciezarnych pacjentek i czasem ciezko jest kilkanascie razy dziennie opowiadac to samo z wieeeelkim rogalem na twarzy, kazdy moze miec gorszy dzien czy po ludzku zapomniec nawet czy podawał nam juz płec. Oni tez sa tylko ludzmi i nawet na prywatnych wizytach moga byz zmeczeni, pokłoceni z żoną, czy moze bolec ich głowa czy zab.. Ale jesli kazda wizyta wyglada w ten sposób, ze lekarz robi nam łaske to dziekujemy pani czy panu;-)
My z podobnego wzgledu zmuszeni bylismy zmienic pierwsza pania dr chłopców. Bardzo dobry pediatra,ale niestety wiecznie chory. Była to starsza pani,ktora faktycznie powinna juz grzac sie przy piecu na emeryturze i opowiadac wnukom bajki. A jesli zdecydowała sie jeszcze przyjmowac pacjentow to chyba zdawała sobie sprawe z tego co robi nie? A w rzeczywistosci było tak, ze jechalismy do niej przywatnie - zawsze uprzednio telefonujac z zapytaniem czy ma czas// i najpierw wysłuchiwalismy litani jaka to ona jest chora słaba czy zmęczona. Podlatywało to troche pretensja, ze zawracamy jej dupe:eek: No zesz..... Raz drugi trzeci i koniec!!!!
Tu moja tesciowa raz mądrze powiedziała, ze jak ona taka chora to powinna isc do lekarza hehe:tak:

Ostatnia edycja:
Moj Mrow chyba doslownie potraktowal walentynkowe usciski, bowiem od 3rano mnie bombadruje :eek:
Byl juz na dole, teraz jest na wysokosci pepka i daje znac.
Ciekawe, ze przy tatusiu nie jest taki odwazny... ;-):-D

Kurcze w DDTVN juz widze drugiego faceta w ugg'ach :baffled: to teraz taki meski trend?
Moj by chyba zszedl z tego swiata, jakbym mu kazala je zalozyc hihihih
wpierw rubik teraz norbi, ale norbi to wyglada na dodatek w ogole jakby byl w pidzamie :baffled:

zaza- powodzenia!
violapop- trzymam kciuki za kociaka! co sie stalo???
buziol- poranek pt. nie daj sie ;)

Ostatnia edycja:
Witajcie Moje Drogie:)

Zaza26, Magnii, Młodak
powodzenia na wizytach- czekam na wiadomosci po wizytach:)

Buziak, współczuję poranku- no ale to dopiero początek dnia, jeszcze moze się domienić o 180stopni i tego Ci Walentynkowo życzę:)
Delwer- koniecnzie zmieniaj gina, nie ma co tracić czasu na takich - pod koneic ciązy naprawde będzie Ci potrzebny ktoś fajny i cieprliwy.
Kasiulka, trzymam kciuki za badanie:)

Życzę Wam, aby ten dzien był pełen miłości:)

Mój Luby zaprosił mnei dzisiaj na kolecje do knajpy, w której mi sie oświadczył. Jednak chyba zrezygnuję, bo nie chce się obżerać na wieczór i zrobimy coś w weekend:)

Miłego dnia:)

reklama
Witam w ten piękny u mnie śnieżny poranek:)
U mnie walentynki będą zwykłym dniem raczej nie świętujemy jakoś szczególnie ja idę po południu do pracy, P będzie pracował pewnie cały dzień. Ale weekend był fajny więc staramy się, żeby regularniej coś się działo.

trzymam kciuki za wizyty:)

Delwer - ja zmieniłam ginkę i jestem teraz naprawdę zadowolona. A poprzednią znosiłam na zasadzie a nie chce mi się nic robić lekarz to lekarz. Aż skończyła mi się cierpliwość. Więc warto zrobić wysiłek, poszukać kogoś fachowego, kto będzie pasował do Ciebie charakterem. Uważam, że to tak samo ważne jak i fachowość.

Buziak - poranek jak poranek współczuje upadku i ucha i kaszlu i kłótni - trochę tego;) - ale to dopiero początek dnia. Bez napięcia, że to walentynki można odetchnąć i się zdystansować:)

A teraz idę się ogarnąć przed pójściem do pracy wczesnym popołudniem. Po 2 tygodniach wolnego jakoś tak dziwnie mnie to stresuje. :baffled:

Do góry