dorota- posmaruj sobie szybko pasta do zebow na serio, zbawienie, ja sie tego tutaj nauczylam, a w zeszle swieta jak moja mama wysmazyla sobie prawie palec z karpiami- nalozylam jej paste. Ona jako tradycjonalistka, nieufna rzeczom, ktore nie zna, ale poslusznie sie dala i do dzis wyslawia pod niebiosa te ten patent- naprawde dziala cuda! przede wszystkim jak nalozysz zaraz po oparzeniu, nie bedziesz miec babla i usmierzy bol. Nakladaj i dokladaj
AVO- nie przejmuj sie, moj gin zawsze mi zmaltretuje brzuchol na USG przedostatnio by zachecic malego do piruetu, tak mi klepal reke z gory. Potem moj maz rozochocony chcial ten manewr powrotzyc, ale oberwal ode mnie, bo co wolno wojewodzie...
ale mnie tez po badaniu boli- no, ale u mnie musi sie przez tluszczyk przebic
Munka niech siostra poczeka z chrztem i bedzie wszystko ok
Ja tam w zadne zabobony nie wierzę ale podobno nie bierze sie ogolnie kobiet w ciazy na chrzestną, są nawet księza, ktorzzy sie na to nie zgadzają wiadomo, każdego indywidualna sprawa a rodziną sie nie przejmuj, dogadaj się z siostrą i tyle
Avo ja jak sie dzisiaj zwazylam to mam juz 8.5 kg, ale szczerze mam to gdzieś, wiem przyjdzie dzien, ze znowu bede plakac ze gruba jestem itp:-( ale co zrobić? Pozniej bede sie odchudzac widocznie naleze do tych co muszą przytyć nawet jakby sie ograniczaly i nic na to nie poradzę. Z Kuba przytylam tez bardzo duzo ale pozniej zrzucilam
ja też chyba do tych należęnie jem mało, ale napewno nie ejm bardzo dużo,a tyję raczej dużo. Njsmieszniejsze ejst to,ż eod poczatku ciązy jem dokłdnie tak samo i do 4 miesiaca chudłam. Po prostu homrony nami władają i czasme nie mamy na pewne rzeczy wpływu. A na super restrykcyjnej diecie byc nie umiem. Jesli okaże się,ze mam cukrzycę to wtedy nie będe miala wyboru, ale skoro w pierwszej ciazy nie mailam to może i teraz tak będzie