reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Alijenka -heh tam mnie jeszcze nie było ;p zajrze, może dorwę :pP

Asiaa trzymam mocno kciuki!!!

Laski czy Wasze dzieci też jak kopią to tak nisko ?? Zdawało mi sie ze juz powinien być wyzej ten dzieć a ja go najczęsciej czuje w podbrzuszu o wiele nizej niż pępek... i zazwyczaj po lewej...?!?!

łaaa szok jak to zobaczyłam BARBIE LALKA STEFI W CIĄŻY.OTWIERANY BRZUCH W NIM DZIECKO Brzeg • Ogłoszenia Tablica.pl czego to nie wymysla ;|

Moj mniejszy Chlopczyk jest polozony miednicowo i lezy wlasnie po lewej stronie,wiekszy główkowo i zajmuje cala strone prawa :tak:
.

Jak kopie mniejszy mam wrazenie ze wsadza mi nozki tam gdzie nie powinien,dziwne uczucie ale jak dla mnie nie do opisania. :p

Ogolnie to ktorys z maluchow chyba zaczal mi naciskach mocno na pecherz, bo dzisiaj w nocy biegalam az 8 razy do lazienki siku, co wczesniej przy tej ciazy sie nie zdarzalo :p

skąd ty wzielas taka tesciowa?????:eek::tak:
Buziak ona generalnie nie do zycia razem jest. Ale czasem ma takie fajne pozytywne wyskoki :)
Zadzwoniłam podziękować i załatwiłam sobie kolejna dostawę na czwartek :)

Na pewno słyszała, nie wiem czy ich kiedyś nie reklamowała w DDTVN

Mnie kiedyś ona przeraziła, jak powiedziała, że w czasie okresu nie używa podpasek/tamponów tylko takie wielorazowe podkłady czy coś co potem pierze w pralce i używa wielokrotnie...

Kochana temat był juz tu omówiony, nawet z prezentacją. I do tej pory nie mge zrozumiec jak mozna taką cudna zużytą podpaskę w torebce nosić.

Serduch też słucha na każdej wizycie,ale echo chyba robią tylko jak coś jest nie tak.
o już wiem,co miałam napisać!
Czy Wam gin sprawdza nogi i ręce czy nie puchną?Bo mnie na każdej wizycie i robi sobie taki wykres.A w PL to tylko pytali.
I jeszcze się dzisiaj dowiedziałam,że jakbym miała złe wyniki tej cholernej glukozy to od razu mnie umówią na wizytę w poradni i ułożą dla mnie odpowiedni jadłospis.

Mnie połozna zawsze pyta o ewentualne puchnięcia, wylewy podskórne itd. I potem na samolocie gin też sprawdza nogi.

Witam się i ja
w sobotę byłam na tym 3D ale badanie było trudne technicznie bo maluszek ułożony jest poprzecznie główką do dołu tak więc opisał brak możliwości pełnej oceny OUN ze szczególnym uwzgl.tylnego dołu czaszki.
Sici coś specjalnego robiłaś aby się przekręcił i skąd wiesz że się przekręcił?.Mam to nadmienić lekarzowi prowadzącemu aby sie jeszcze przyjrzał główce o ile się przekręci. Maluszek ma też wo obrębie lewej komory bright spot o śr.2,4mm:-(, niby lekarz mówi że to nie jest wada, że tego sie nie leczy czy któraś z Was o tym słyszała? No i łożysko jest niestety nisko i w dodatku przodujące :-( oraz mam więcej pić bo wód płodowych mogłoby być więcej.
Maluszek waży mniej więcej 436g
Płeć powiedział mi "prawdopodobnie ..." więc oznajmię wszem i wobec jak się uprawdopodobni.
Maluszek jest też młodszy tak więc wg USG termin to 18.06

Dzień Dobry! :-)
aj już wiosenna -22
Ja też!!! :tak: Który rocznik?
moje porządne śniadanko pozwolił sobie dokończyć mój pies !!!!!!! :-( drań jeden !!!!
A mój pies ukradł mi ostatnio i zeżarł pół czekolady!!! :szok: Nie mam pojęcia co mu się ubzdurało, bo NIGDY wcześniej nic nam nie porwał :no:

sicil a te listopadówki i grudniówki to chyba moderatorzy otworzyli bo troszkę za wcześnie na nie :-D
A może te nowe wątki zakładaja dziewczyny typu: Otstnią miesiączkę miałam 1 lutego, przedwczoraj kochaliśmy się z mężem i czuję, że jestem w ciąży. To na pewno to! ;-)
Bo i takie się zdażają...
Dziewczyny, mam pytanie, czy Wy takze w swoich badaniach mialyscie, czy bedziecie miec wykonywane echo serca malenstwa?
Tu to jest badanie obowiazkowe miedzy 22-24 tygodniem. Ja mam w przyszly poniedzialek i juz sie boje :baffled:
:no:
A Ty zamiast sie dodatkowo martwić ciesz się, że masz taką możliwość! :tak:

Laski czy Wasze dzieci też jak kopią to tak nisko ?? Zdawało mi sie ze juz powinien być wyzej ten dzieć a ja go najczęsciej czuje w podbrzuszu o wiele nizej niż pępek... i zazwyczaj po lewej...?!?!

łaaa szok jak to zobaczyłam BARBIE LALKA STEFI W CIĄŻY.OTWIERANY BRZUCH W NIM DZIECKO Brzeg • Ogłoszenia Tablica.pl czego to nie wymysla ;|
Ja mała też czuję bardzo nisko (nad samą cipką :cool2:) i się dziwię, bo myślałam, że macica z czasem idzie do góry, a tu proszę. I raczej po prawej.

Miałam kiedyś taką lalkę! :tak:

Ja to się musze o samolot prosić :baffled: za to usg na każdej wizycie.

USG mam też na każdej - chyba ze tak jak teraz - w piątek miałam połówkowe, więc w poniedziałek USG juz mi nie robił bo nie ma sensu. I za tydzień ide so szpitala na powtórkę połówkowego, więc we wtorek po czwartku pewnie też nie bede miała.

reklama
Maćku to chyb dobrze że czujesz kopnięcia tam w dole bo ja swojego dzidziusia to czuję w okolicach pępka i jest odwrócony główką do dołu.

Do góry