reklama
xdorotaa
Fanka BB :)
Witam z rana
Ja już po sniadanku- malo ambitnie i zdrowo bo chleb z dzemorem
Alijenka - gdzie dopadlas arbuza.... ja szukam szukam bo mega chcice a tu wszedzie tylko melon(
Co do echa serca u mojej pani doktor z tego co sie orientuje wykonuje sie echo tylko jesli u bobo cos nie tak z pikawka.
Sniegu u nas też przez noc napadało;p wyslalam przed praca malżona bo wołowinke i dzisiaj bitki z imbirem
Ja już po sniadanku- malo ambitnie i zdrowo bo chleb z dzemorem
Alijenka - gdzie dopadlas arbuza.... ja szukam szukam bo mega chcice a tu wszedzie tylko melon(
Co do echa serca u mojej pani doktor z tego co sie orientuje wykonuje sie echo tylko jesli u bobo cos nie tak z pikawka.
Sniegu u nas też przez noc napadało;p wyslalam przed praca malżona bo wołowinke i dzisiaj bitki z imbirem
Ruda1979
ja też niekiedy zapominam,że polski to ojczysty język i nawet z Polakami gadam po czeskua najlepszy jest mój syn,który jest tu na stałe od sierpnia(chcieliśmy,żeby skończył rok szkolny w PL)i czasem jak gada z babcią to zaczyna po polsku i w pewnym momencie przechodzi na czeski:-)
asiia_
Dzień dobry!
Wczorajsze urodziny siostrzeńca udane, trochę mnie brzuch od tego szykowania bolał i twardniał, ale już jest OK. Poza tym dla takiej wyżerki było warto;-) a jeszcze kawałeczek tortu dla mnie został
W nocy napadało mnóstwo śniegu i jest teraz bielusieńko. tylko że ja to już nie chce śniegu - chcę wiosnę
mlodak to ci się udało z tym mandatem! i prawidłowo - musi korzystać póki możemy ;-)
piszecie o nocnym podjadaniu - mnie na razie udaje się tego uniknąć, mam nadzieję, że jak najdłużej, bo z podjadaniem w ciągu dnia mam wystarczająco problemu
Dziewczyny u Mnie w Galway 13 stopni na plusie odkad wrocilismy z urlopu wiosna jak nic, wszyscy juz chodza na bluzach,zdarzaja sie nawet tacy co i bez bluz biegaja ,no ale to sa irole..
tylko troszke ciepelka poczuja to od razu siu i sie rozbieraja
hih a My dzis na 14 biegniemy do szpitala na usg ,mam nadzieje ze roznica wagowa Moich Chlopcow sie choc troszke wyrowna
i ze przyniose Wam same pozytywne wiesci !
takze 3 mac kciuki i do uslyszonka
alijenka
Mamcia Nataszki :))
w biedronce kupiłamWitam z rana
asiaa kciuku zaciśnięte, będzie wszystko dobrze !!!!!!!!!!
sicil ja właśnie ostatnio jak miałam usg to robili mi to badanie -echo serca dzidzi
Ostatnia edycja:
Ruda1979
Dziewczyny u Mnie w Galway 13 stopni na plusie odkad wrocilismy z urlopu wiosna jak nic, wszyscy juz chodza na bluzach,zdarzaja sie nawet tacy co i bez bluz biegaja ,no ale to sa irole..
tylko troszke ciepelka poczuja to od razu siu i sie rozbieraja
hih a My dzis na 14 biegniemy do szpitala na usg ,mam nadzieje ze roznica wagowa Moich Chlopcow sie choc troszke wyrowna
i ze przyniose Wam same pozytywne wiesci !
takze 3 mac kciuki i do uslyszonka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
xdorotaa
Alijenka -heh tam mnie jeszcze nie było ;p zajrze, może dorwę P
Asiaa trzymam mocno kciuki!!!
Laski czy Wasze dzieci też jak kopią to tak nisko ?? Zdawało mi sie ze juz powinien być wyzej ten dzieć a ja go najczęsciej czuje w podbrzuszu o wiele nizej niż pępek... i zazwyczaj po lewej...?!?!
łaaa szok jak to zobaczyłam http://tablica.pl/oferta/barbie-lalka-stefi-w-ciazyotwierany-brzuch-w-nim-dziecko-IDvJ9Z.html czego to nie wymysla ;|
Asiaa trzymam mocno kciuki!!!
Laski czy Wasze dzieci też jak kopią to tak nisko ?? Zdawało mi sie ze juz powinien być wyzej ten dzieć a ja go najczęsciej czuje w podbrzuszu o wiele nizej niż pępek... i zazwyczaj po lewej...?!?!
łaaa szok jak to zobaczyłam http://tablica.pl/oferta/barbie-lalka-stefi-w-ciazyotwierany-brzuch-w-nim-dziecko-IDvJ9Z.html czego to nie wymysla ;|
Ostatnia edycja:
sicilpol
Ma-Ma!
moj tez w pecherz mi daje ostatnio
ale sie ciesze, przynajmniej wiem, ze zmienil pozycje z poprzecznej ;-)
u mnie gin wykonuje co wizyte badanie serduszka, ale i tak wysyla kazda ciezarowe do kardiologa specjalisty od plodu pewnie to i lepiej, ale dla mnie nastepny dodatkowy stres
ale sie ciesze, przynajmniej wiem, ze zmienil pozycje z poprzecznej ;-)
u mnie gin wykonuje co wizyte badanie serduszka, ale i tak wysyla kazda ciezarowe do kardiologa specjalisty od plodu pewnie to i lepiej, ale dla mnie nastepny dodatkowy stres
reklama
Ruda1979
Serduch też słucha na każdej wizycie,ale echo chyba robią tylko jak coś jest nie tak.
o już wiem,co miałam napisać!
Czy Wam gin sprawdza nogi i ręce czy nie puchną?Bo mnie na każdej wizycie i robi sobie taki wykres.A w PL to tylko pytali.
I jeszcze się dzisiaj dowiedziałam,że jakbym miała złe wyniki tej cholernej glukozy to od razu mnie umówią na wizytę w poradni i ułożą dla mnie odpowiedni jadłospis.
o już wiem,co miałam napisać!
Czy Wam gin sprawdza nogi i ręce czy nie puchną?Bo mnie na każdej wizycie i robi sobie taki wykres.A w PL to tylko pytali.
I jeszcze się dzisiaj dowiedziałam,że jakbym miała złe wyniki tej cholernej glukozy to od razu mnie umówią na wizytę w poradni i ułożą dla mnie odpowiedni jadłospis.
Ostatnia edycja: