reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ruda- fajnie masz, mi sie Czechy zawsze straaaaasznie podobaly :tak: Mam nawet kolege Czecha, ale mieszka przy granicy czesko-polskiej i tak gada po Polsku, ze czasem zapominam ze nie jest Polakiem :-)

reklama
Witam z rana:)

Ja już po sniadanku- malo ambitnie i zdrowo bo chleb z dzemorem :D

Alijenka - gdzie dopadlas arbuza.... ja szukam szukam bo mega chcice a tu wszedzie tylko melon:((

Co do echa serca u mojej pani doktor z tego co sie orientuje wykonuje sie echo tylko jesli u bobo cos nie tak z pikawka.

Sniegu u nas też przez noc napadało;p wyslalam przed praca malżona bo wołowinke i dzisiaj bitki z imbirem :)

ja też niekiedy zapominam,że polski to ojczysty język i nawet z Polakami gadam po czesku:zawstydzona/y:a najlepszy jest mój syn,który jest tu na stałe od sierpnia(chcieliśmy,żeby skończył rok szkolny w PL)i czasem jak gada z babcią to zaczyna po polsku i w pewnym momencie przechodzi na czeski:-)

Dzień dobry! :)

Wczorajsze urodziny siostrzeńca udane, trochę mnie brzuch od tego szykowania bolał i twardniał, ale już jest OK. Poza tym dla takiej wyżerki było warto;-) a jeszcze kawałeczek tortu dla mnie został :)

W nocy napadało mnóstwo śniegu i jest teraz bielusieńko. tylko że ja to już nie chce śniegu - chcę wiosnę:-p

mlodak to ci się udało z tym mandatem! i prawidłowo - musi korzystać póki możemy ;-)

piszecie o nocnym podjadaniu - mnie na razie udaje się tego uniknąć, mam nadzieję, że jak najdłużej, bo z podjadaniem w ciągu dnia mam wystarczająco problemu ;)

Dziewczyny u Mnie w Galway 13 stopni na plusie odkad wrocilismy z urlopu :) wiosna jak nic, wszyscy juz chodza na bluzach,zdarzaja sie nawet tacy co i bez bluz biegaja ,no ale to sa irole.. :p
tylko troszke ciepelka poczuja to od razu siu i sie rozbieraja :tak:

hih a My dzis na 14 biegniemy do szpitala na usg ,mam nadzieje ze roznica wagowa Moich Chlopcow sie choc troszke wyrowna :tak:
i ze przyniose Wam same pozytywne wiesci !

takze 3 mac kciuki i do uslyszonka ;)

Witam z rana:)

Alijenka - gdzie dopadlas arbuza.... ja szukam szukam bo mega chcice a tu wszedzie tylko melon:((
w biedronce kupiłam :-D

asiaa kciuku zaciśnięte, będzie wszystko dobrze !!!!!!!!!!

sicil ja właśnie ostatnio jak miałam usg to robili mi to badanie -echo serca dzidzi

Ostatnia edycja:
Dziewczyny u Mnie w Galway 13 stopni na plusie odkad wrocilismy z urlopu :) wiosna jak nic, wszyscy juz chodza na bluzach,zdarzaja sie nawet tacy co i bez bluz biegaja ,no ale to sa irole.. :p
tylko troszke ciepelka poczuja to od razu siu i sie rozbieraja :tak:

hih a My dzis na 14 biegniemy do szpitala na usg ,mam nadzieje ze roznica wagowa Moich Chlopcow sie choc troszke wyrowna :tak:
i ze przyniose Wam same pozytywne wiesci !

takze 3 mac kciuki i do uslyszonka ;)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Jasiek kopie różnie,ale najczęściej też czuję go poniżej pępka lub na jego wysokości.Lata jednak po całym brzuchu,ze szczególnym uwzględnieniem mojej wątroby i pęcherza:-)

moj tez w pecherz mi daje ostatnio :baffled:
ale sie ciesze, przynajmniej wiem, ze zmienil pozycje z poprzecznej ;-)

u mnie gin wykonuje co wizyte badanie serduszka, ale i tak wysyla kazda ciezarowe do kardiologa specjalisty od plodu :baffled: pewnie to i lepiej, ale dla mnie nastepny dodatkowy stres :no:

reklama
Serduch też słucha na każdej wizycie,ale echo chyba robią tylko jak coś jest nie tak.
o już wiem,co miałam napisać!
Czy Wam gin sprawdza nogi i ręce czy nie puchną?Bo mnie na każdej wizycie i robi sobie taki wykres.A w PL to tylko pytali.
I jeszcze się dzisiaj dowiedziałam,że jakbym miała złe wyniki tej cholernej glukozy to od razu mnie umówią na wizytę w poradni i ułożą dla mnie odpowiedni jadłospis.

Ostatnia edycja:
Do góry