reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ruda- fajnie masz, mi sie Czechy zawsze straaaaasznie podobaly :tak: Mam nawet kolege Czecha, ale mieszka przy granicy czesko-polskiej i tak gada po Polsku, ze czasem zapominam ze nie jest Polakiem :-)

reklama
Witam z rana:)

Ja już po sniadanku- malo ambitnie i zdrowo bo chleb z dzemorem :D

Alijenka - gdzie dopadlas arbuza.... ja szukam szukam bo mega chcice a tu wszedzie tylko melon:((

Co do echa serca u mojej pani doktor z tego co sie orientuje wykonuje sie echo tylko jesli u bobo cos nie tak z pikawka.

Sniegu u nas też przez noc napadało;p wyslalam przed praca malżona bo wołowinke i dzisiaj bitki z imbirem :)

ja też niekiedy zapominam,że polski to ojczysty język i nawet z Polakami gadam po czesku:zawstydzona/y:a najlepszy jest mój syn,który jest tu na stałe od sierpnia(chcieliśmy,żeby skończył rok szkolny w PL)i czasem jak gada z babcią to zaczyna po polsku i w pewnym momencie przechodzi na czeski:-)

Dzień dobry! :)

Wczorajsze urodziny siostrzeńca udane, trochę mnie brzuch od tego szykowania bolał i twardniał, ale już jest OK. Poza tym dla takiej wyżerki było warto;-) a jeszcze kawałeczek tortu dla mnie został :)

W nocy napadało mnóstwo śniegu i jest teraz bielusieńko. tylko że ja to już nie chce śniegu - chcę wiosnę:-p

mlodak to ci się udało z tym mandatem! i prawidłowo - musi korzystać póki możemy ;-)

piszecie o nocnym podjadaniu - mnie na razie udaje się tego uniknąć, mam nadzieję, że jak najdłużej, bo z podjadaniem w ciągu dnia mam wystarczająco problemu ;)

Dziewczyny u Mnie w Galway 13 stopni na plusie odkad wrocilismy z urlopu :) wiosna jak nic, wszyscy juz chodza na bluzach,zdarzaja sie nawet tacy co i bez bluz biegaja ,no ale to sa irole.. :p
tylko troszke ciepelka poczuja to od razu siu i sie rozbieraja :tak:

hih a My dzis na 14 biegniemy do szpitala na usg ,mam nadzieje ze roznica wagowa Moich Chlopcow sie choc troszke wyrowna :tak:
i ze przyniose Wam same pozytywne wiesci !

takze 3 mac kciuki i do uslyszonka ;)

Witam z rana:)

Alijenka - gdzie dopadlas arbuza.... ja szukam szukam bo mega chcice a tu wszedzie tylko melon:((
w biedronce kupiłam :-D

asiaa kciuku zaciśnięte, będzie wszystko dobrze !!!!!!!!!!

sicil ja właśnie ostatnio jak miałam usg to robili mi to badanie -echo serca dzidzi

Ostatnia edycja:
Dziewczyny u Mnie w Galway 13 stopni na plusie odkad wrocilismy z urlopu :) wiosna jak nic, wszyscy juz chodza na bluzach,zdarzaja sie nawet tacy co i bez bluz biegaja ,no ale to sa irole.. :p
tylko troszke ciepelka poczuja to od razu siu i sie rozbieraja :tak:

hih a My dzis na 14 biegniemy do szpitala na usg ,mam nadzieje ze roznica wagowa Moich Chlopcow sie choc troszke wyrowna :tak:
i ze przyniose Wam same pozytywne wiesci !

takze 3 mac kciuki i do uslyszonka ;)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Jasiek kopie różnie,ale najczęściej też czuję go poniżej pępka lub na jego wysokości.Lata jednak po całym brzuchu,ze szczególnym uwzględnieniem mojej wątroby i pęcherza:-)

moj tez w pecherz mi daje ostatnio :baffled:
ale sie ciesze, przynajmniej wiem, ze zmienil pozycje z poprzecznej ;-)

u mnie gin wykonuje co wizyte badanie serduszka, ale i tak wysyla kazda ciezarowe do kardiologa specjalisty od plodu :baffled: pewnie to i lepiej, ale dla mnie nastepny dodatkowy stres :no:

reklama
Serduch też słucha na każdej wizycie,ale echo chyba robią tylko jak coś jest nie tak.
o już wiem,co miałam napisać!
Czy Wam gin sprawdza nogi i ręce czy nie puchną?Bo mnie na każdej wizycie i robi sobie taki wykres.A w PL to tylko pytali.
I jeszcze się dzisiaj dowiedziałam,że jakbym miała złe wyniki tej cholernej glukozy to od razu mnie umówią na wizytę w poradni i ułożą dla mnie odpowiedni jadłospis.

Ostatnia edycja:
Do góry