reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Kto ma chec na EKO ????

Pieluszki z kieszonką - Popfish Pieluszka wielorazowa Minkee DOTS - Popfish

Odcinek3_pieluszki formowane - YouTube

dla mnie to jaja są;-)
kieszonki rosnące z dzieckiem i te ich ekologiczne bambusy, ktore sie podobniez normalnie rozciągają w praniu:szok:
W lato podobniez dramat bo one sa grube...
Ciekawe?

Ruda - poki co dwa razy bedziemy w marcu pic:happy2:

o jeee,ciekawe czy Reni J. o nich słyszała?Ale może dla niej byłyby za mało ekologiczne?:-)

a jak,pijemy!Koktajlik albo wodę z cytrynką!

Alijenka ja będę wiedziała w czwartek jak tam moja tolerancja glukozy,ale mam nadzieję,że ok.Ale arbuzik i truskawki to jest to:-)
jak miałam psa,jeszcze w PL toteż zawsze zeżarł to co zostało:-)

reklama
Witajcieeee :)

święto kwitnących migdałów ?:eek: kojarzy mi się z wiosną o której tak strasznie marzę :-)

Kamilka, bo to wlasnie teoretycznie powinno byc swieto takie wiitajace wiosne, w praktyce tu mocno trzymaja sie dnia, kiedy te drzewa zaczna kwitnac, a ze czasem kwitna jak im sie chce, to potem swieto odbywa sie w zimnie i ulewie.
Co prawda wczoraj nie padalo, ale wiosny to ja tam nie widzialam.
A dzis bol gardla mam :wściekła/y:

Ruda- bede bezczelnie wscibska :tak: Co Cie sprowadzilo do Czech? Fajne miejsce, mam duzy sentyment bo tam spotkalam sie z moim mezem po raz pierwszy :tak:

Widzialyscie, ze juz sa grudniowki????
Kurcze, 5miesiecy nam zlecialo odkad zaczelysmy klikac tu :tak:

Alijenka- nie chce sie wtracac, ja sie do konca nie znam bo sama cukrzycy nie mam, ale mam w rodzinie cukrzykow, zarowno ojciec jak i tesciowa i oboje maja zakaz arbuza :no: nie wiem jak z truskawkami, bo ich nie jedza

Ale teraz tak sobie mysle, ze u nich pewnie zakaz wynika z wysokich juz walorow cukru i faktu, ze nie moja sobie pozwolic nawet na fruktoze, wiec pewnie inaczej to niz u Was :tak:

Ostatnia edycja:
tiaaaa z tym że mój piesek sobie wlazł na fotel, a później przednimi łapkami oparł się na stole i ściągnął kanapkę z talerzyka :-D

sicil a te listopadówki i grudniówki to chyba moderatorzy otworzyli bo troszkę za wcześnie na nie :-D

o jeee,ciekawe czy Reni J. o nich słyszała?Ale może dla niej byłyby za mało ekologiczne?:-)

Na pewno słyszała, nie wiem czy ich kiedyś nie reklamowała w DDTVN

Mnie kiedyś ona przeraziła, jak powiedziała, że w czasie okresu nie używa podpasek/tamponów tylko takie wielorazowe podkłady czy coś co potem pierze w pralce i używa wielokrotnie...

Ruda- bede bezczelnie wscibska :tak: Co Cie sprowadzilo do Czech? Fajne miejsce, mam duzy sentyment bo tam spotkalam sie z moim mezem po raz pierwszy :tak:

praca mojego M.
Jakoś sobie nie wyobrażam takiego życia ja tam,on tu...niby odległość nie taka wielka ale jednak jest.Niby dużo ludzi tak żyje, nawet moja kuzynka już od chyba 6 lat ale my tak nie umiemy i nie chcemy!A poza tym to ja uwielbiam ten kraj,ludzi,to ich podejście do wszystkiego-taki luz.

tiaaaa z tym że mój piesek sobie wlazł na fotel, a później przednimi łapkami oparł się na stole i ściągnął kanapkę z talerzyka :-D

sicil a te listopadówki i grudniówki to chyba moderatorzy otworzyli bo troszkę za wcześnie na nie :-D

o to,to właśnie-Balbina robiła to samo!

Dzień dobry! :)

Wczorajsze urodziny siostrzeńca udane, trochę mnie brzuch od tego szykowania bolał i twardniał, ale już jest OK. Poza tym dla takiej wyżerki było warto;-) a jeszcze kawałeczek tortu dla mnie został :)

W nocy napadało mnóstwo śniegu i jest teraz bielusieńko. tylko że ja to już nie chce śniegu - chcę wiosnę:-p

mlodak to ci się udało z tym mandatem! i prawidłowo - musi korzystać póki możemy ;-)

piszecie o nocnym podjadaniu - mnie na razie udaje się tego uniknąć, mam nadzieję, że jak najdłużej, bo z podjadaniem w ciągu dnia mam wystarczająco problemu ;)

zaza- to ja poprosze o ten sniegggg :tak: kurcze wszedzie we Wloszech jest, to niesprawiedliwe, tu tez powinien spasc :no:

Dziewczyny, mam pytanie, czy Wy takze w swoich badaniach mialyscie, czy bedziecie miec wykonywane echo serca malenstwa?
Tu to jest badanie obowiazkowe miedzy 22-24 tygodniem. Ja mam w przyszly poniedzialek i juz sie boje :baffled:

reklama
zaza- to ja poprosze o ten sniegggg :tak: kurcze wszedzie we Wloszech jest, to niesprawiedliwe, tu tez powinien spasc :no:

Dziewczyny, mam pytanie, czy Wy takze w swoich badaniach mialyscie, czy bedziecie miec wykonywane echo serca malenstwa?
Tu to jest badanie obowiazkowe miedzy 22-24 tygodniem. Ja mam w przyszly poniedzialek i juz sie boje :baffled:

sicil jak chcesz to zamiotę z balkonu i Ci podeślę,bo ja już mam dosyć!!!

u nas nie ma tego badania, przynajmniej na rozpisce go nie widzę

Do góry