reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ja juz po usg- Natalką zostanie Natalką- hurra
smile.gif

Jest zdrowa, bardzo długa- dłuższa nawet niz Lila, ale chudsza nieco niz Lila na tym etapie. MAm nadzieję,że tak zostanie
smile.gif
Podobno im dziecko mneijsze i lżejsze tym ciąża łatwiejsza do zniesienia dla mamy. Aczkowleik to tylko usg, więc jest granica błędu
smile.gif

Natalka nie chciala pokazać buzi, zaplaciliśmy za 3D i sie wkurzyłam trochę..Pokazała ucho tylko, buzie miala wtulona w łożysko.

Łozysko wysoko, jednopłatowe, tym razem na ścianie tylnej:)

Zaraz będę Was nadrabiać:)

reklama
ja juz po usg- natalką zostanie natalką- hurra
smile.gif

jest zdrowa, bardzo długa- dłuższa nawet niz lila, ale chudsza nieco niz lila na tym etapie. Mam nadzieję,że tak zostanie
smile.gif
podobno im dziecko mneijsze i lżejsze tym ciąża łatwiejsza do zniesienia dla mamy. Aczkowleik to tylko usg, więc jest granica błędu
smile.gif

natalka nie chciala pokazać buzi, zaplaciliśmy za 3d i sie wkurzyłam trochę..pokazała ucho tylko, buzie miala wtulona w łożysko.

łozysko wysoko, jednopłatowe, tym razem na ścianie tylnej:)
gratulacje !!!!!!!!

u mnie znowu mała też była wtulona w łożysko ale ja mam łożysko na przedniej ścianie :-D, też nie chciała za bardzo pokazać buźki

upsss karny jeżyk :angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maćku dokładnie ten co w nicku 1979:-)
Czyli nie jesteś moją zaginioną siostrą bliźniaczką ;-)

No chyba nie, ale ja na twoim miejscu byłabym spokojniejsza.
U mnie to nie dość że główką do dołu to jeszcze nisko i to łożysko :confused2:. Prawie po każdej wizycie mam jakieś tam obawy.
No ale gin Ci powiedział, że to zła pozycja dla dziecka, czy Ty tak stwierdziłaś, żeby mieć się czym martwić? ;-)

Waris, wiem jak to jest ;-) ja teraz wpierdzielam tyle protein, ze z Dukanem moglabym w szranki stanac- a wszystko dlatego, ze lekarz mi napomnial o tym obwodzie brzuszka i ze Mrow jest maly :baffled: Powiedzial, ze nadal jest w absolutnej normie, ale tego juz mamusia nie slucha :no:
Tak mi się przypomniało - Twój bąbel ma za mały brzuszekza tatą, który też jest (był) szczupły. Moja ma brzuszek nieco większy w stsosunku do reszty ciała - też za tatą :-D

Chce mi się dzisiaj na obiad zupy, ale nie mam pomysłu jaką zrobić. Macie jakieś pomysły??????
Ja robię dziś krupnik. A na drugie danie - jabłka w cieście - M sobie zażyczył...

Ale masz siniaka! :szok:

No to i u mnie dzisiaj krupnik będzie. Wiedziałam, że jak tu o jedzeniu napiszę to się nie zawiodę co do propozycji :-D Dzięki maćku!!

edit - dodam tylko, że tak wyglądają obie moje ręce!!!!

AVO gratki!
Waris bright spot nie jest wadą - to punkt echgenny,występuje dosyć często w 2 trymestrze,wymaga jedynie kontrolowania.
A ja mam ochotę na barszcz ukraiński mniamciu....

HEy pisze na chwile dziekuje Alijenka za przekazanie dobrych informacji ....niestety internet rozlacza mi tutaj co i rusz i zaraz mam odprawe nieposiedze z wami odezwe sie jutro pozdrawiam:-)

reklama
AVO- gratulacje :tak:

Mlodak- ja tu juz sie przyzwyczailam do takich sinoli, teraz chodze do zaprzyjaznionego (daja nam szybciej wyniki) laba i Pan mi robi ladnie, ale przedtem to masakra :baffled: krwiaki takie jak Twoje, a jak w zeszlym roku bylam tu w szpitalu (ponoc tu to normalne, ze pielegniarki nie umieja trafic..) to wychodzilam majac rece w kolorze teczy... :no:
Wpierw mi dawaly w zgiecie wenflon, potem pomiary z jednej, drugiej reki. Przed zabiegiem jedna probowalam mi wbic wenflon w dlon i powiem szczerze bolu jaki mi zadala nie zapomne nigdy :baffled:
Po zabiegu druga tez w imie dobrej woli probowala w dlon, bym miala mozliwosc zginania reki i kula 3x az wreszcie sama ja poprosilam, by jednak mi wbila z zgiecie :sorry2:
W konsekwencji jak wyszlam i 3dni pozniej polecialam na swieta do domu, moja mama o malo co nie padla jak mnie zobaczyla :no:
Teraz jak ide do innego laba, to zawsze mi wychodza takie krwiaki- nie wiem dlaczego tak jest

PaulinaMaria- trzymajcie sie tam mocno! dajcie znac jak dolecicie :tak: Wysokich lotow!

Ostatnia edycja:
Do góry