reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
ja znowu nie przeczytam co u Was :zawstydzona/y:
Ten weekend miałam fatalny - dopadło mnie okropne uczulenie na szyi, ramionach i piersiach :-(. Mam takie czerwone swędzące placki a miejscami czerwone krostki. Najgorsze, że mnie to strasznie swędzi i nawet bluzka podrażnia.
Jutro lecę do gina a jeżeli on nic nie wymyśli to umówiłam się do dermatologa. Niestety do alergologa nie ma wolnych terminów. :no:
Odstawiłam mleko (ostanio jadłam dużo nabiału) i cykorię (też miałam fazę na nią). Kosmetyków ostatnio nie zmieniałam.

współczuje tej wysypki... wapno w ciązy chyba nie za bardzo:baffled:

No moj mnie jeszcze bardziej zaskoczył:szok:
po wyszorowaniu piekarnika i kuchenki pyta co jeszcze ma zrobić, zebym miala ja jak najmniej wiec w zartach powiedzialam ze wyprasować a On to zrobił:-D ja bardzo lubię prasować ale ostatnio ogolnie mam lenia i nawet tego mi sie nie chce:zawstydzona/y: po wyprasowaniu zmywał naczynia:tak: a pozniej bawil sie dwie godziny z Kubą, mialam luz dzisiaj:-)

Ty a moze on cos przeskrobał???:-D:-D:-D Trzeba było korzystac i mówic jeszcze o podłogach:-)

cześć kobietki:-)spać nie mogę,ciągle mi się chce jeść:zawstydzona/y:i w ogóle to kiedy będzie ciepło???u mnie termometr pokazuje -19:wściekła/y:

myślę ze bliżej jak dalej. Lada moment marzec:happy:
Kto w marcu urodzony ten wstań ten wstań ten wstań......:rofl2:

a jak?porządne śniadanko to podstawa:-)

ja nawet w nocy potrafię wstać coś przekąsić-bananka,jakieś ciasteczko albo coś...a potem muszę umyć ząbki i już po spaniu:zawstydzona/y:

dzis wstałam siku po 2 i az mi burczało w brzuchu:baffled:
A potem dziwne, ze wszystko sie trzęsie za mna:crazy: Ja w nocy nie podjadam o nieeeeeeeeeee!!!

Dzień Dobry śpiochy!!!!!!!

Ja też się witam!
Dziś postanowiłam jeść mniej i zdrowiej i tak o 5 jak małż wstawał zjadłam banana a o 7 jak dzieć wstał ugotowałam owsiankę na wodzie z sezamem i świeżo zmielonym siemieniem lnianym. Ciekawe tylko na jak długo wystarczy mi zapału!. Na wadze 6 kg na plusie.

Dobrego, zdrowego dnia!

hejka ja tez juz po śniadaniu ale zaraz zjem drugie wiecie ja dzis w nocy sie przebudzilam i taka glodna bylam ze myslalam ze wstane i zrobie sobie jesc ale jednak mezul mnie ululal i wytrzymalam do rana milego dnia ciezarowki :-)

urodzona w marcu-wstałam:-)
i melduję,że mam ochotę na truskawki:zawstydzona/y:

ja siódmy a TY????????? ;-)

No wiec w tym roku zgadzam sie na truskawki!!! zapijemy koktajlem!!!!:happy:
Tez mam taką fazę na truskawki od długiego juz czas i mąż mi tworzy takie do picia za smietanką np albo kupuje gotowe desery - w kauflandzie sa dobre;-)

ja siódmy a TY????????? ;-)

No wiec w tym roku zgadzam sie na truskawki!!! zapijemy koktajlem!!!!:happy:
Tez mam taką fazę na truskawki od długiego juz czas i mąż mi tworzy takie do picia za smietanką np albo kupuje gotowe desery - w kauflandzie sa dobre;-)

aj już wiosenna -22
a ja kupuję mrożone w tesco i sobie je miksuje z moimi ukochanymi bananami i maślanką albo kefirem:-)
a najdziwniejsze jest to,że jak ostatnio M&M byli na zakupach to mi kupli taki gotowy jogurt truskawkowo-bananowy i był OHYDNY!!!!!

właśnie usłyszałam,że Ania Świątczak będzie w DDTVN-ja to muszę zobaczyć!!!

reklama
Witam się i ja :-D

urodzona w marcu-wstałam:-)
i melduję,że mam ochotę na truskawki:zawstydzona/y:

a ja właśnie za chwilkę będę wtryniała truskawki, ze względu na to że truskawki i arbuz sa dopuszczone w nieograniczonych ilościach dla cukrzyków pozwoliłam sobie na zakupienie wczoraj 2 paczek truskawek i całego arbuza a cooooooo !!!!!

ja znowu nie przeczytam co u Was :zawstydzona/y:
Ten weekend miałam fatalny - dopadło mnie okropne uczulenie na szyi, ramionach i piersiach :-(. Mam takie czerwone swędzące placki a miejscami czerwone krostki. Najgorsze, że mnie to strasznie swędzi i nawet bluzka podrażnia.
Jutro lecę do gina a jeżeli on nic nie wymyśli to umówiłam się do dermatologa. Niestety do alergologa nie ma wolnych terminów. :no:
Odstawiłam mleko (ostanio jadłam dużo nabiału) i cykorię (też miałam fazę na nią). Kosmetyków ostatnio nie zmieniałam.
Współczuję tej wsypki, może to faktycznie przebiałkowanie !!!!
cześć kobietki:-)spać nie mogę,ciągle mi się chce jeść:zawstydzona/y:i w ogóle to kiedy będzie ciepło???u mnie termometr pokazuje -19:wściekła/y:

Miłego dzionka:)

ja ostatnio też w nocy się budzę głodna aż mnie żołądek ssie !! ale nie podjadam w nocy :-)
i właśnie dziś rano mówiłam że jeszcze miesiac i będzie kalendarzowa wiosna ciekawe czy też prawdziwa wiona, mam dość już zimy :-:)angry:

a jak?porządne śniadanko to podstawa:-)

ja nawet w nocy potrafię wstać coś przekąsić-bananka,jakieś ciasteczko albo coś...a potem muszę umyć ząbki i już po spaniu:zawstydzona/y:

moje porządne śniadanko pozwolił sobie dokończyć mój pies !!!!!!! :-( drań jeden !!!!

Do góry