reklama
buziak
Fanka BB :)
ja znowu nie przeczytam co u Was
Ten weekend miałam fatalny - dopadło mnie okropne uczulenie na szyi, ramionach i piersiach :-(. Mam takie czerwone swędzące placki a miejscami czerwone krostki. Najgorsze, że mnie to strasznie swędzi i nawet bluzka podrażnia.
Jutro lecę do gina a jeżeli on nic nie wymyśli to umówiłam się do dermatologa. Niestety do alergologa nie ma wolnych terminów.
Odstawiłam mleko (ostanio jadłam dużo nabiału) i cykorię (też miałam fazę na nią). Kosmetyków ostatnio nie zmieniałam.
współczuje tej wysypki... wapno w ciązy chyba nie za bardzo
No moj mnie jeszcze bardziej zaskoczył
po wyszorowaniu piekarnika i kuchenki pyta co jeszcze ma zrobić, zebym miala ja jak najmniej wiec w zartach powiedzialam ze wyprasować a On to zrobił ja bardzo lubię prasować ale ostatnio ogolnie mam lenia i nawet tego mi sie nie chce po wyprasowaniu zmywał naczynia a pozniej bawil sie dwie godziny z Kubą, mialam luz dzisiaj:-)
Ty a moze on cos przeskrobał??? Trzeba było korzystac i mówic jeszcze o podłogach:-)
cześć kobietki:-)spać nie mogę,ciągle mi się chce jeśći w ogóle to kiedy będzie ciepło???u mnie termometr pokazuje -19
myślę ze bliżej jak dalej. Lada moment marzec
Kto w marcu urodzony ten wstań ten wstań ten wstań......
a jak?porządne śniadanko to podstawa:-)
ja nawet w nocy potrafię wstać coś przekąsić-bananka,jakieś ciasteczko albo coś...a potem muszę umyć ząbki i już po spaniu
dzis wstałam siku po 2 i az mi burczało w brzuchu
A potem dziwne, ze wszystko sie trzęsie za mna Ja w nocy nie podjadam o nieeeeeeeeeee!!!
Dzień Dobry śpiochy!!!!!!!
Ja też się witam!
Dziś postanowiłam jeść mniej i zdrowiej i tak o 5 jak małż wstawał zjadłam banana a o 7 jak dzieć wstał ugotowałam owsiankę na wodzie z sezamem i świeżo zmielonym siemieniem lnianym. Ciekawe tylko na jak długo wystarczy mi zapału!. Na wadze 6 kg na plusie.
Dobrego, zdrowego dnia!
Dziś postanowiłam jeść mniej i zdrowiej i tak o 5 jak małż wstawał zjadłam banana a o 7 jak dzieć wstał ugotowałam owsiankę na wodzie z sezamem i świeżo zmielonym siemieniem lnianym. Ciekawe tylko na jak długo wystarczy mi zapału!. Na wadze 6 kg na plusie.
Dobrego, zdrowego dnia!
hejka ja tez juz po śniadaniu ale zaraz zjem drugie wiecie ja dzis w nocy sie przebudzilam i taka glodna bylam ze myslalam ze wstane i zrobie sobie jesc ale jednak mezul mnie ululal i wytrzymalam do rana milego dnia ciezarowki :-)
buziak
urodzona w marcu-wstałam:-)
i melduję,że mam ochotę na truskawki
ja siódmy a TY????????? ;-)
No wiec w tym roku zgadzam sie na truskawki!!! zapijemy koktajlem!!!!
Tez mam taką fazę na truskawki od długiego juz czas i mąż mi tworzy takie do picia za smietanką np albo kupuje gotowe desery - w kauflandzie sa dobre;-)
Ruda1979
ja siódmy a TY????????? ;-)
No wiec w tym roku zgadzam sie na truskawki!!! zapijemy koktajlem!!!!
Tez mam taką fazę na truskawki od długiego juz czas i mąż mi tworzy takie do picia za smietanką np albo kupuje gotowe desery - w kauflandzie sa dobre;-)
aj już wiosenna -22
a ja kupuję mrożone w tesco i sobie je miksuje z moimi ukochanymi bananami i maślanką albo kefirem:-)
a najdziwniejsze jest to,że jak ostatnio M&M byli na zakupach to mi kupli taki gotowy jogurt truskawkowo-bananowy i był OHYDNY!!!!!
właśnie usłyszałam,że Ania Świątczak będzie w DDTVN-ja to muszę zobaczyć!!!
buziak
Kto ma chec na EKO ????
Pieluszki z kieszonką - Popfish Pieluszka wielorazowa Minkee DOTS - Popfish
Odcinek3_pieluszki formowane - YouTube
dla mnie to jaja są;-)
kieszonki rosnące z dzieckiem i te ich ekologiczne bambusy, ktore sie podobniez normalnie rozciągają w praniu
W lato podobniez dramat bo one sa grube...
Ciekawe?
Ruda - poki co dwa razy bedziemy w marcu pic
Pieluszki z kieszonką - Popfish Pieluszka wielorazowa Minkee DOTS - Popfish
Odcinek3_pieluszki formowane - YouTube
dla mnie to jaja są;-)
kieszonki rosnące z dzieckiem i te ich ekologiczne bambusy, ktore sie podobniez normalnie rozciągają w praniu
W lato podobniez dramat bo one sa grube...
Ciekawe?
Ruda - poki co dwa razy bedziemy w marcu pic
reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam się i ja
a ja właśnie za chwilkę będę wtryniała truskawki, ze względu na to że truskawki i arbuz sa dopuszczone w nieograniczonych ilościach dla cukrzyków pozwoliłam sobie na zakupienie wczoraj 2 paczek truskawek i całego arbuza a cooooooo !!!!!
ja ostatnio też w nocy się budzę głodna aż mnie żołądek ssie !! ale nie podjadam w nocy :-)
i właśnie dziś rano mówiłam że jeszcze miesiac i będzie kalendarzowa wiosna ciekawe czy też prawdziwa wiona, mam dość już zimy :-angry:
moje porządne śniadanko pozwolił sobie dokończyć mój pies !!!!!!! :-( drań jeden !!!!
urodzona w marcu-wstałam:-)
i melduję,że mam ochotę na truskawki
a ja właśnie za chwilkę będę wtryniała truskawki, ze względu na to że truskawki i arbuz sa dopuszczone w nieograniczonych ilościach dla cukrzyków pozwoliłam sobie na zakupienie wczoraj 2 paczek truskawek i całego arbuza a cooooooo !!!!!
Współczuję tej wsypki, może to faktycznie przebiałkowanie !!!!ja znowu nie przeczytam co u Was
Ten weekend miałam fatalny - dopadło mnie okropne uczulenie na szyi, ramionach i piersiach :-(. Mam takie czerwone swędzące placki a miejscami czerwone krostki. Najgorsze, że mnie to strasznie swędzi i nawet bluzka podrażnia.
Jutro lecę do gina a jeżeli on nic nie wymyśli to umówiłam się do dermatologa. Niestety do alergologa nie ma wolnych terminów.
Odstawiłam mleko (ostanio jadłam dużo nabiału) i cykorię (też miałam fazę na nią). Kosmetyków ostatnio nie zmieniałam.
cześć kobietki:-)spać nie mogę,ciągle mi się chce jeśći w ogóle to kiedy będzie ciepło???u mnie termometr pokazuje -19
Miłego dzionka
ja ostatnio też w nocy się budzę głodna aż mnie żołądek ssie !! ale nie podjadam w nocy :-)
i właśnie dziś rano mówiłam że jeszcze miesiac i będzie kalendarzowa wiosna ciekawe czy też prawdziwa wiona, mam dość już zimy :-angry:
a jak?porządne śniadanko to podstawa:-)
ja nawet w nocy potrafię wstać coś przekąsić-bananka,jakieś ciasteczko albo coś...a potem muszę umyć ząbki i już po spaniu
moje porządne śniadanko pozwolił sobie dokończyć mój pies !!!!!!! :-( drań jeden !!!!