reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam wieczorową porą:-)

Ja też dzisiaj dziwnie padnięta jestem. I nie mogę się zupełnie rozgrzać po krótkim spacerze po Warszawie. Pojechaliśmy z K. bo 10.02. miał urodziny i zażyczył sobie wiatrówkę (po jaką cholerę to nie wiem), a że się n tym nie znam to pojechaliśmy razem i sobie po prostu wybrał.
I o mały włos byśmy 500zł mandatu nie zapłacili!!!! Świętokrzystka zamknięta, więc nawigacja pokierowała nas na Krakowskie Przedmieście i okazało się, że od 2 lat jest tam zakaz ruchu :szok:. (Skąd niby miałam to wiedzieć, na bocznej ulicy, z której wyjeżdżaliśmy nie było żadnej informacji na ten temat) Trzeba mieć przepustkę. No myślałam, że się wścieknę, ale po chwili sobie uzmysłowiłam, że przecież w ciąży jestem i to już widocznej i baaaardzo to wykorzystałam. No i udało się. 500zł w kieszeni zostało, że nie wspomnę o 5 punktach karnych.

reklama
A i teściowa spełnila moje ukryte pragnienie. Poprosilam o paczki w tłusty czwartek a ona upiekla wczoraj bo "to tylko godzinka roboty" I zeżalismy wszystkie :)

skąd ty wzielas taka tesciowa?????:eek::tak:

u nas tez bez muszli sie nie obylo ale to podobno wina kebaba no bo przeciez nie alkoholu :-D:-D:-D

u mnie to samo, zawsze winna zakąska:tak:

A ja dzis cały dzien na nogach miałam, ale nic nie robiłam i po powrocie do domku wziełam sobie cieplutka kąpiel w piance, wyszłam z wanny i zaczął sie dramat:eek: mój krzyyyyyyyyyyyyż:eek::eek: ból nie z tej ziemi, ledwie leze:no:

paulinamaria - bez wzgledu na pore odezwij sie jak dolecisz!!! ja wiem, ze bedziesz miałą ciekawsze zajecia niz forum, ale daj znac zebysmy sie nie martwiły!!!!

święto kwitnących migdałów ?:eek: kojarzy mi się z wiosną o której tak strasznie marzę :-)

Kamilka nie tylko ty marzysz o wiośnie,u nas dziś -21:angry:jak ja nienawidzę zimy!!!

ale ze co sie zaczelo, brzmi jak jakas katastrofa. Co powinnam wiedziec a nie wiem ?

czy to tlumaczy to ze zjadlam princesse kokosowa, wypilam biala czekolade, zjadlam twixa i teraz jem mleko w proszku na sucho i chce wiecej? czy to to?

tak mamina to jest to-ciągle więcej i więcej!a ja mam jeszcze tak,ze im dziwniejsze zestawienie tym lepiej:zawstydzona/y:ostatnie hitem była rybka w occie,pączuś i mandarynki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

padam dziś na twarz ale chyba znaleźliśmy mieszkanko-ładne,tanie,w cudnej okolicy,z własnym ogródkiem i co najważniejsze o 3,5 tyś tańsze.I to chyba to,już sobie je nawet umeblowałam po swojemu:-)
A teraz wciągam babkę i owocki i idę zaraz spać.Kolorowych snów!

ja znowu nie przeczytam co u Was :zawstydzona/y:
Ten weekend miałam fatalny - dopadło mnie okropne uczulenie na szyi, ramionach i piersiach :-(. Mam takie czerwone swędzące placki a miejscami czerwone krostki. Najgorsze, że mnie to strasznie swędzi i nawet bluzka podrażnia.
Jutro lecę do gina a jeżeli on nic nie wymyśli to umówiłam się do dermatologa. Niestety do alergologa nie ma wolnych terminów. :no:
Odstawiłam mleko (ostanio jadłam dużo nabiału) i cykorię (też miałam fazę na nią). Kosmetyków ostatnio nie zmieniałam.

No moj mnie jeszcze bardziej zaskoczył:szok:
po wyszorowaniu piekarnika i kuchenki pyta co jeszcze ma zrobić, zebym miala ja jak najmniej wiec w zartach powiedzialam ze wyprasować a On to zrobił:-D ja bardzo lubię prasować ale ostatnio ogolnie mam lenia i nawet tego mi sie nie chce:zawstydzona/y: po wyprasowaniu zmywał naczynia:tak: a pozniej bawil sie dwie godziny z Kubą, mialam luz dzisiaj:-)
Jutro jeszcze muszę lazienkę posprzatać i caly dom wyodkurzać plus podlogi na mokro bo we wtorek mamy gości:tak: synek sie doczekac nie moze swojej 9letniej cioci:-D

Jesli chodzi o zimę to u nas nie bylo jeszcze kurde takiej prawdziwej, kilka dni sniegu i tylko a ja lubię śnieg i Kuba też bo mial radochę przez te dni jak nie wiem, no ale jak to dziecko, ja zdecyddowanie za zimą niż za latem jestem, dziwne ale prawdziwe:tak:

Kamila ja to bym bez przerwy jadla:zawstydzona/y: szkoda gadać

cześć kobietki:-)spać nie mogę,ciągle mi się chce jeść:zawstydzona/y:i w ogóle to kiedy będzie ciepło???u mnie termometr pokazuje -19:wściekła/y:

Miłego dzionka:)

Dzieńdoberek !!

Małe wariuje od 4 a troche większe od 5.30 - co za łobuzy!

Siusiu stygnie w pojemniczku i czeka aż je zawiozę do przychodni :-p na posiew moczu - nie wiem dokładnie o co w tym badaniu chodzi ale muszę je zrobić ze wzgl. na to, że ostatnie badanie moczu było niezbyt dobre :-p

Miłego dzionka;-)

Ruda a Ty od świtu o jedzeniu myślisz ? hi hi hi

Pola to dobrze, że nie jestem sama ;-)
Jeszcze kilka miesiecy i będziemy walczyć ze zbędnymi kilogramami to jeść nie będziemy :laugh2:

Miśki współczuję uczulenia - wiem co przeżywasz bo ja co roku mam to w lecie - okresie słonecznym bo mam okropne uczulenie na słońce któro mniej wiecej wygląda jak to Twoje teraz...

Mamina to nie tylko brzmi jak katastrofa, to jest katastrofa! To co Ty przechodzisz jest tym o czym mówię lecz nie występuje raz na jakiś czas, lecz non stop :laugh2:

Mlodak
To się pofarciło! Nie ma to jak ciąża - przydatna pod każdym względem .

Ostatnia edycja:
a jak?porządne śniadanko to podstawa:-)

ja nawet w nocy potrafię wstać coś przekąsić-bananka,jakieś ciasteczko albo coś...a potem muszę umyć ząbki i już po spaniu:zawstydzona/y:

reklama
kurcze zgłodniałam. zawsze jem sniadania ok 8-9 ale dzisiaj chyba zrobię wyjątek... chociaż.. jak zaczynam jeść to nie mogę skończyć więc nie wiem czy to dobry pomysł :laugh2:

Do góry