reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

kamila
biedaczku, mój dał dziś do 8 pospać, u ciebie też będzie lepiej, chociaż zaraz nam się pewnie drugi nocny marek urodzi hehe, a może tym razem to będą małe śpioszki??

paulinamaria

szczęśliwego lotu!!!!!!!!!!!!

blond

smacznego i szybkiej poprawy humoru!!

reklama
karamija no ja wierzę całym sercem, że drugie male będzie śpiochem:-) chociaż powiem Ci, że co świt równo o 4.00 się budzi i kopie na całego przez ok 30 minut ;-)

A optymistycznie napędza mnie myśl, że Wiktor jest coraz starszy i coraz bliżej do tej pierwszej całej przespanej nocy - no bo przecież zawsze tak nie będze :-p kiedyś ten pierwszy raz nastąpi:tak:

no a ja dopiero teraz zaglądam...
buziak - jeśli jest jakaś infekcja to sama to czujesz i wtedy jak sie zgłosisz do lekarza czy położnej to Cie zbadają ginekologicznie, ale jeśli wszystko przebiega prawidłowo, to nikt Ci nie zagląda

katrina:-D kurcze, ja nie neguje Waszego systemu:no:
Absolutnie, nie ukrywam poprostu ze dziwnie byłoby mi sie teraz przestawic na taki układ:tak:
Miałabym obawy, przed samym finałem z blizniakami wsadzono mnie na fotel i okazało sie, ze skraca mi sie szyjka juz i do tego cos złapałam, jakas infekcje, nic z tych dwóch rzeczy w ogóle nie czułam;-)
Takze wiesz róznie bywa, ale wierze ze kazdej z nas dobrze jest jak jest:-)

Witam się pierwsza ! :)

Od 5.30 na nogach - miłego dzionka :)

pewnie jak przestałas mi sie śnic to wstałas;-):tak:

Witam w niedziele!!!!:-)

karamija no na pewno jak Wiktor zacznie przesypiać to zanim ja zacznę przesypiać to minie sporo czasu :-p

buziak ooooo :-) co tam Ci się dziś w nocy śniło ciekawego ??

Kamilka - ja w ciąży, dwójka dzieci z chorobą lokomocyjną i w zime jeszcze;-):tak: Narazie musi to pozostac tylko pięknym snem hehe:-D ale moze kieeeeeedys:tak:

reklama
Do góry