reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

kamila
biedaczku, mój dał dziś do 8 pospać, u ciebie też będzie lepiej, chociaż zaraz nam się pewnie drugi nocny marek urodzi hehe, a może tym razem to będą małe śpioszki??

paulinamaria

szczęśliwego lotu!!!!!!!!!!!!

blond

smacznego i szybkiej poprawy humoru!!

reklama
karamija no ja wierzę całym sercem, że drugie male będzie śpiochem:-) chociaż powiem Ci, że co świt równo o 4.00 się budzi i kopie na całego przez ok 30 minut ;-)

A optymistycznie napędza mnie myśl, że Wiktor jest coraz starszy i coraz bliżej do tej pierwszej całej przespanej nocy - no bo przecież zawsze tak nie będze :-p kiedyś ten pierwszy raz nastąpi:tak:

no a ja dopiero teraz zaglądam...
buziak - jeśli jest jakaś infekcja to sama to czujesz i wtedy jak sie zgłosisz do lekarza czy położnej to Cie zbadają ginekologicznie, ale jeśli wszystko przebiega prawidłowo, to nikt Ci nie zagląda

katrina:-D kurcze, ja nie neguje Waszego systemu:no:
Absolutnie, nie ukrywam poprostu ze dziwnie byłoby mi sie teraz przestawic na taki układ:tak:
Miałabym obawy, przed samym finałem z blizniakami wsadzono mnie na fotel i okazało sie, ze skraca mi sie szyjka juz i do tego cos złapałam, jakas infekcje, nic z tych dwóch rzeczy w ogóle nie czułam;-)
Takze wiesz róznie bywa, ale wierze ze kazdej z nas dobrze jest jak jest:-)

Witam się pierwsza ! :)

Od 5.30 na nogach - miłego dzionka :)

pewnie jak przestałas mi sie śnic to wstałas;-):tak:

Witam w niedziele!!!!:-)

karamija no na pewno jak Wiktor zacznie przesypiać to zanim ja zacznę przesypiać to minie sporo czasu :-p

buziak ooooo :-) co tam Ci się dziś w nocy śniło ciekawego ??

Kamilka - ja w ciąży, dwójka dzieci z chorobą lokomocyjną i w zime jeszcze;-):tak: Narazie musi to pozostac tylko pięknym snem hehe:-D ale moze kieeeeeedys:tak:

reklama
Do góry