reklama
Ja też ta masę do wafli wyjadam z gara jak już wafle posmarowane.....
Oki doki ja spadam pod prysznic i będę lecieć w kimę. Jutro jadę na tydzień do mamuni Nie wiem jak Was po tygodniu nadrobię. Może czasem Was podczytam, ale ciężko to widzę...
Oki doki ja spadam pod prysznic i będę lecieć w kimę. Jutro jadę na tydzień do mamuni Nie wiem jak Was po tygodniu nadrobię. Może czasem Was podczytam, ale ciężko to widzę...
Ostatnia edycja:
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
no to pieknie an.ka sie wybyczysz, ja moja mam zobaczyc w marcu dopiero
MsMickey
Fanka BB :)
Dzieki za zaproszenie już bukuję biletto ja,ale wiesz co zapraszam - narobilam sie jak glupia i pelno ich wyszlo,a nikto oprocz mnie nie chce ich jesc :-(
wy o lodach, ja objadam się własnoręcznie zrobionymi waflami z masą z mlekiem w proszku
No wiesz a tak myślałam o tych waflach jakoś od 2 lat i jeszcze ich nie zrobiłam. Nawet już kiedyś mleko było ale zjadłam samo...
Jakiś przepis poproszę!!!
No o tych lodach to juz chyba PRZEGIĘCIE!!!
Cookie Dough Tom and Jerry jadłam w czasie wakacji w Eire pycha były:-):-)
teraz niestety nie mogę lodów bo gardło nadwrażliwe i po lodach często wysiada. A tabletki przecież nie wezmę...
Już myślałam, żeby kupić i rozpuścić sobie prawie takie lodziki grycanki np ale na razie wytrzymuje
mamina to jest rewelacyjne
kupuję w puszcze, a podgrzewam w piekarniku
Ambrosia Devon Custard | Ambrosia
ale się objadłam i na to cynamon jeszcze, mniam...
kupuję w puszcze, a podgrzewam w piekarniku
Ambrosia Devon Custard | Ambrosia
ale się objadłam i na to cynamon jeszcze, mniam...
A jakże... Ostatnio w grudniu na święta się widziałyśmy, na nas to dłuuugo. Aż się boję, jak na wagę wejdę po powrocie, ale ruskich już się nie mogę doczekać, no i ten czwartek nadchodzący... pączunie z wiśniami...no to pieknie an.ka sie wybyczysz, ja moja mam zobaczyc w marcu dopiero
Dobra uciekam, tak jak pisałam wcześniej.
Dobranoc wszystkim i kolorowych snów.
sicilpol
Ma-Ma!
no ja wpadlam w ten ben&jerryowy lodowy nalog tego roku, bowiem wczesniej wcinalam lody sycylijskie, ktore to takze niebo w gebie (w palermo jest taka lodziarnia, ze ludzie z calego swiata jak przyjezdzaja to tam chodza- lodziarnia z dziada-pradziada...
u nas tez jest jedna taka, ze moja rodzina po 3latach nadal wspomina te lody, ale to trzeba tylek podniesc i dojechac
a tamte mialam pod nosem i nawet maz stwierdzil, ze dorownuja lodom sycylijskim
a poki co lodow sycylijskich jesc nie moge, wiec wcinam takie
niestety na wloskie rynek poki co weszly tylko dwa smaki
u nas tez jest jedna taka, ze moja rodzina po 3latach nadal wspomina te lody, ale to trzeba tylek podniesc i dojechac
a tamte mialam pod nosem i nawet maz stwierdzil, ze dorownuja lodom sycylijskim
a poki co lodow sycylijskich jesc nie moge, wiec wcinam takie
niestety na wloskie rynek poki co weszly tylko dwa smaki
A ja moją mamę widzialam w listopadzie i zobacze chyba dopiero w czerwcu A we wtorek przylatują do nas moja babcia z moją najmlodszą siostrą nie mogę sie doczekać bo odpocznę trochę zajmą się Kubusiem:-)
reklama
D
delwer
Gość
a za mna caly dzien chodza faworki.....jutro z samego ranca je zrobie, dzisiaj obeszlam sie czekolada wedla nadziewana toffi