reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja też ta masę do wafli wyjadam z gara jak już wafle posmarowane..... :-D
Oki doki ja spadam pod prysznic i będę lecieć w kimę. Jutro jadę na tydzień do mamuni :-D Nie wiem jak Was po tygodniu nadrobię. Może czasem Was podczytam, ale ciężko to widzę...

Ostatnia edycja:
to ja,ale wiesz co zapraszam - narobilam sie jak glupia i pelno ich wyszlo,a nikto oprocz mnie nie chce ich jesc :-(
Dzieki za zaproszenie już bukuję bilet:)

wy o lodach, ja objadam się własnoręcznie zrobionymi waflami z masą z mlekiem w proszku :happy2:

No wiesz a tak myślałam o tych waflach jakoś od 2 lat i jeszcze ich nie zrobiłam. Nawet już kiedyś mleko było ale zjadłam samo...;)
Jakiś przepis poproszę!!!

No o tych lodach to juz chyba PRZEGIĘCIE!!!
Cookie Dough Tom and Jerry jadłam w czasie wakacji w Eire pycha były:-):-)
teraz niestety nie mogę lodów bo gardło nadwrażliwe i po lodach często wysiada. A tabletki przecież nie wezmę...:wściekła/y::wściekła/y:

Już myślałam, żeby kupić i rozpuścić sobie prawie takie lodziki grycanki np ale na razie wytrzymuje:no:

no to pieknie an.ka sie wybyczysz, ja moja mam zobaczyc w marcu dopiero
A jakże... Ostatnio w grudniu na święta się widziałyśmy, na nas to dłuuugo. Aż się boję, jak na wagę wejdę po powrocie, ale ruskich już się nie mogę doczekać, no i ten czwartek nadchodzący... pączunie z wiśniami...
Dobra uciekam, tak jak pisałam wcześniej.
Dobranoc wszystkim i kolorowych snów.

no ja wpadlam w ten ben&jerryowy lodowy nalog tego roku, bowiem wczesniej wcinalam lody sycylijskie, ktore to takze niebo w gebie (w palermo jest taka lodziarnia, ze ludzie z calego swiata jak przyjezdzaja to tam chodza- lodziarnia z dziada-pradziada...
u nas tez jest jedna taka, ze moja rodzina po 3latach nadal wspomina te lody, ale to trzeba tylek podniesc i dojechac
a tamte mialam pod nosem i nawet maz stwierdzil, ze dorownuja lodom sycylijskim :tak:
a poki co lodow sycylijskich jesc nie moge, wiec wcinam takie :tak:
niestety na wloskie rynek poki co weszly tylko dwa smaki :no:

A ja moją mamę widzialam w listopadzie i zobacze chyba dopiero w czerwcu:tak: A we wtorek przylatują do nas moja babcia z moją najmlodszą siostrą:tak: nie mogę sie doczekać bo odpocznę trochę:-D zajmą się Kubusiem:-)

reklama
a za mna caly dzien chodza faworki.....jutro z samego ranca je zrobie, dzisiaj obeszlam sie czekolada wedla nadziewana toffi

Do góry