reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja też sie dzisiaj zmywam wyjątkowo wcześnie, zmęczona jestem strasznie ale pewnie jak się położe to nie zasnę od razu:no:

dobranoc

no a ja dopiero teraz zaglądam...

Alijenka - taki żel (nie wiem czy dokładnie o tej nazwie) aplikuje sie tu na wywołanie porodu, ja byłam juz 10 dni po terminie i rano ok. 7.30 zaaplikowano mi jedna "strzykawkę" takiego żelu ze sztuczną oxytocyną, potem ok. 15.30 druga dawka i ok. 24 zaprowadzono mnie na porodówkę, a tam jeszcze tylko kroplówka z oxytocyną, a o 6.02 Alinka sie pojawiła na świecie.

agaundpestka - to nie do końca z tym USG jest tu tak, ze tylko w 20, 32 i 38 tyg., jeśli ciąża nie przebiega "standardowo", to jest częściej monitorowana i jest traktowana szczególnie (patrz przykład asii - mamy bliźniaków), natomiast jeśli wszystko jest OK, to zgodnie z ich harmonogramem,

buziak - jeśli jest jakaś infekcja to sama to czujesz i wtedy jak sie zgłosisz do lekarza czy położnej to Cie zbadają ginekologicznie, ale jeśli wszystko przebiega prawidłowo, to nikt Ci nie zagląda

Dzień dobry Ja tylko na chwile sezon pakowania trwa:-).....i jestem na etapie ostatniego okrążenia.
Tak więc do usłyszenia być morze już jutrzejszej nocy o 22-10 siadam w Aussie na lotnisku czyli 14.02 7-10....
Trzymajcie kciuki oby szybko i w spokoju i zdrowiu....PA PA:-):-):-):-:)-):-):-):-):-):-):-)

dzien dobry
ja spac nie moglam i od 6 sie krece co na mnie jest bardzo dziwne. oczy pieka ale spac nie moge. mlody juz od godziny puzzle uklada:eek:masakra.
dola zlapalam strasznego wczoraj. mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni dzis. poki co ide na kawe i chalke z nutella to moze mi humor poprawi.

reklama
Dzień dobry!

Witam się pierwsza ! :)

Od 5.30 na nogach - miłego dzionka :)
:szok::szok::szok:

Dzień dobry Ja tylko na chwile sezon pakowania trwa:-).....i jestem na etapie ostatniego okrążenia.
Tak więc do usłyszenia być morze już jutrzejszej nocy o 22-10 siadam w Aussie na lotnisku czyli 14.02 7-10....
Trzymajcie kciuki oby szybko i w spokoju i zdrowiu....PA PA:-):-):-):-:)-):-):-):-):-):-):-)

Kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&

a ja właśnie skończyłam śniadanko - kanapkę z kotletem mielonym:-D

Do góry