reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry!
Dzień dobry Ja tylko na chwile sezon pakowania trwa:-).....i jestem na etapie ostatniego okrążenia.
Tak więc do usłyszenia być morze już jutrzejszej nocy o 22-10 siadam w Aussie na lotnisku czyli 14.02 7-10....
Trzymajcie kciuki oby szybko i w spokoju i zdrowiu....PA PA:-):-):-):-:)-):-):-):-):-):-):-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Zycze milej niedzieli !!!

U mnie sloneczko,ale jest -14 stopni .

To Ciebie też nie było? :dry:

Ciekawe dlaczego :-p;-)

:-p
:-D

bo moje dzieci nie sa tak za ciastami itd. jak cos to cukierki lub zwykle ciasteczka,a M to jakos nie lubi - on to tam woli czekolade.
Ale co tam juz sporo rogalikow pochlonelam :-p i znow bedzie u gin duzo na wadze :szok:
:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie zaglądałam tu kilka dni i nawet nie mam czasu nadrobić zaległych postów. Bardzo imprezowy weekend miałam. Wczoraj zrobilismy impreze na mieszkaniu, w sumie to parapetówe i zeszło się tyle ludzi, że ledwo się pomieściliśmy. Ale tego mi było trzeba. Wybawiłam się, usmiałam i to mając do towarzystwa tylko 2 Lechy Free.

:-) Przyznam, że gdy się dowiedziałam o ciąży to przestraszyłam się , że moje kontakty ze znajomymi ulegną ograniczeniu, bo nie każdy będzie chciał spędzać czas z ciężarówką, a jest zupełnie odwrotnie. Tylko się przekonaliśmy ilu mamy wiernych i fajnych ludzi wokół. Wczorajszy wieczór był najlepszym tego przykładem. Takie weekend to ja rozumiem:-) A dziś w planie kino i zapiekanki na Kazimierzu. Piękne słońce na polu więc aż się prosi o spacer!! Miłej niedzieli wszystkim

bry!
wstałam,obejrzałam mieszkanie,a teraz idę chyba dalej jeść.
całą noc latałam samolotami-Paulina spokojnego latu:-)
Miłej niedzieli :-)

jakos odkąd jestem w ciąży kiepsko mi to wychodzi... moze duuupa za duza i grawitacja nie ta;-):tak:

ja mysle ze to bardziej wina teleportera bo ty jestes szczuplutka jak szczypiorek

sniadanko typowo ciazowe: dwie kromki chleba z tunczykiem w pomidorach i cebulka do tego dwa sledzie z oleju i kawa, teraz czuje ze to bylo to.

babki czy ktoras tak ma ze jak sie schyla albo cos podnosci z podlogi to ma bol w prawym posladku taki jakby ktos kopa sprzedal wam przed chwila ? strasznie to mi utrudnia zycie, lekarz powiedziala ze to od krzywego siedzenia. Nie siedze krzywo a bol sie nasila... Zupelnie jakby mnie lamalo w dupie :tak:

ja mysle ze to bardziej wina teleportera bo ty jestes szczuplutka jak szczypiorek

sniadanko typowo ciazowe: dwie kromki chleba z tunczykiem w pomidorach i cebulka do tego dwa sledzie z oleju i kawa, teraz czuje ze to bylo to.

babki czy ktoras tak ma ze jak sie schyla albo cos podnosci z podlogi to ma bol w prawym posladku taki jakby ktos kopa sprzedal wam przed chwila ? strasznie to mi utrudnia zycie, lekarz powiedziala ze to od krzywego siedzenia. Nie siedze krzywo a bol sie nasila... Zupelnie jakby mnie lamalo w dupie :tak:

mamina ja to mam problem,żeby się schylić, najlepsza metoda to brzuchol między nogi inaczej nie daję rady;-)

witam
zjadlam tyle faworkow,ze pufam jak lokomotywa....
Jutro mamy wizyte u gina, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...
Wczoraj na tvn 24 byl dokument o wczesniakach urodzonych w 23 tyg ciazy.....takie malenstwa wyciagali z brzucha.....widzial ktos?

reklama
Witam was niedzielnie.

wy o lodach, ja objadam się własnoręcznie zrobionymi waflami z masą z mlekiem w proszku :happy2:

Przepis prosze!!!! Bo mnie na cos z mlekiem w proszku nachodzi... nawet mleko już mam.

Dzień dobry!

:szok::szok::szok:

Kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&

a ja właśnie skończyłam śniadanko - kanapkę z kotletem mielonym:-D

No i co bedzie na obiad???? Mielone

U mnie w wczoraj parapetówka rodzinna. Rogalików jeszcze troszke zostało, 2 kawałki tarty jablkowej i litr lodów smietankowych w zamrazalniku. Algida śmietankowa z biedronki ma jeden zdecydowany plus (a moze minus?????) Ma 1,5 litrowe opakowanie :)

A i teściowa spełnila moje ukryte pragnienie. Poprosilam o paczki w tłusty czwartek a ona upiekla wczoraj bo "to tylko godzinka roboty" I zeżalismy wszystkie :)

Ide mieszac mielone :)

Do góry