reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry!
Dzień dobry Ja tylko na chwile sezon pakowania trwa:-).....i jestem na etapie ostatniego okrążenia.
Tak więc do usłyszenia być morze już jutrzejszej nocy o 22-10 siadam w Aussie na lotnisku czyli 14.02 7-10....
Trzymajcie kciuki oby szybko i w spokoju i zdrowiu....PA PA:-):-):-):-:)-):-):-):-):-):-):-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Zycze milej niedzieli !!!

U mnie sloneczko,ale jest -14 stopni .

To Ciebie też nie było? :dry:

Ciekawe dlaczego :-p;-)

:-p
:-D

bo moje dzieci nie sa tak za ciastami itd. jak cos to cukierki lub zwykle ciasteczka,a M to jakos nie lubi - on to tam woli czekolade.
Ale co tam juz sporo rogalikow pochlonelam :-p i znow bedzie u gin duzo na wadze :szok:
:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie zaglądałam tu kilka dni i nawet nie mam czasu nadrobić zaległych postów. Bardzo imprezowy weekend miałam. Wczoraj zrobilismy impreze na mieszkaniu, w sumie to parapetówe i zeszło się tyle ludzi, że ledwo się pomieściliśmy. Ale tego mi było trzeba. Wybawiłam się, usmiałam i to mając do towarzystwa tylko 2 Lechy Free.

:-) Przyznam, że gdy się dowiedziałam o ciąży to przestraszyłam się , że moje kontakty ze znajomymi ulegną ograniczeniu, bo nie każdy będzie chciał spędzać czas z ciężarówką, a jest zupełnie odwrotnie. Tylko się przekonaliśmy ilu mamy wiernych i fajnych ludzi wokół. Wczorajszy wieczór był najlepszym tego przykładem. Takie weekend to ja rozumiem:-) A dziś w planie kino i zapiekanki na Kazimierzu. Piękne słońce na polu więc aż się prosi o spacer!! Miłej niedzieli wszystkim

bry!
wstałam,obejrzałam mieszkanie,a teraz idę chyba dalej jeść.
całą noc latałam samolotami-Paulina spokojnego latu:-)
Miłej niedzieli :-)

jakos odkąd jestem w ciąży kiepsko mi to wychodzi... moze duuupa za duza i grawitacja nie ta;-):tak:

ja mysle ze to bardziej wina teleportera bo ty jestes szczuplutka jak szczypiorek

sniadanko typowo ciazowe: dwie kromki chleba z tunczykiem w pomidorach i cebulka do tego dwa sledzie z oleju i kawa, teraz czuje ze to bylo to.

babki czy ktoras tak ma ze jak sie schyla albo cos podnosci z podlogi to ma bol w prawym posladku taki jakby ktos kopa sprzedal wam przed chwila ? strasznie to mi utrudnia zycie, lekarz powiedziala ze to od krzywego siedzenia. Nie siedze krzywo a bol sie nasila... Zupelnie jakby mnie lamalo w dupie :tak:

ja mysle ze to bardziej wina teleportera bo ty jestes szczuplutka jak szczypiorek

sniadanko typowo ciazowe: dwie kromki chleba z tunczykiem w pomidorach i cebulka do tego dwa sledzie z oleju i kawa, teraz czuje ze to bylo to.

babki czy ktoras tak ma ze jak sie schyla albo cos podnosci z podlogi to ma bol w prawym posladku taki jakby ktos kopa sprzedal wam przed chwila ? strasznie to mi utrudnia zycie, lekarz powiedziala ze to od krzywego siedzenia. Nie siedze krzywo a bol sie nasila... Zupelnie jakby mnie lamalo w dupie :tak:

mamina ja to mam problem,żeby się schylić, najlepsza metoda to brzuchol między nogi inaczej nie daję rady;-)

witam
zjadlam tyle faworkow,ze pufam jak lokomotywa....
Jutro mamy wizyte u gina, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...
Wczoraj na tvn 24 byl dokument o wczesniakach urodzonych w 23 tyg ciazy.....takie malenstwa wyciagali z brzucha.....widzial ktos?

reklama
Witam was niedzielnie.

wy o lodach, ja objadam się własnoręcznie zrobionymi waflami z masą z mlekiem w proszku :happy2:

Przepis prosze!!!! Bo mnie na cos z mlekiem w proszku nachodzi... nawet mleko już mam.

Dzień dobry!

:szok::szok::szok:

Kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&

a ja właśnie skończyłam śniadanko - kanapkę z kotletem mielonym:-D

No i co bedzie na obiad???? Mielone

U mnie w wczoraj parapetówka rodzinna. Rogalików jeszcze troszke zostało, 2 kawałki tarty jablkowej i litr lodów smietankowych w zamrazalniku. Algida śmietankowa z biedronki ma jeden zdecydowany plus (a moze minus?????) Ma 1,5 litrowe opakowanie :)

A i teściowa spełnila moje ukryte pragnienie. Poprosilam o paczki w tłusty czwartek a ona upiekla wczoraj bo "to tylko godzinka roboty" I zeżalismy wszystkie :)

Ide mieszac mielone :)

Do góry