reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

u mnie tez mielone na obiad:) do tego puree z koperkiem i fasolka albo mizeria, nie wiem co wybrac:)

mamina ja mam taki bol prawie od poczatku ciazy, ale zawsze mialam problem z biodrami wiec juz go znam. pewnie ci sie kosci luzuja jak nam wszystkim. a mnie do tego nadal boli kosc lonowa jakbym miala tam mega siniaka..

mialam jechac wozki ogladac ale maz wrocil wczoraj z imprezy o 4 rano i byl tak pijany ze zasnal na podlodze w kurtce :laugh2::laugh2::laugh2: wolam go zeby wstawal a on otwiera oczy i "co ja robie na podlodze??" umieralam ze smiechu az mnie skurcz zlapal. no i nadal spi. wiec z wozkow dzisiaj nici chyba ze sobie sama pojade :/

reklama
babki czy ktoras tak ma ze jak sie schyla albo cos podnosci z podlogi to ma bol w prawym posladku taki jakby ktos kopa sprzedal wam przed chwila ? strasznie to mi utrudnia zycie, lekarz powiedziala ze to od krzywego siedzenia. Nie siedze krzywo a bol sie nasila... Zupelnie jakby mnie lamalo w dupie :tak:
Mnie tak bolało jakiś czas temu, ale przy chodzeniu...

Przepis prosze!!!! Bo mnie na cos z mlekiem w proszku nachodzi... nawet mleko już mam.
To może naleśniki/placuszki (z diety Dukana):
2 jajka
2 lyzki odtluszczonego mleka w proszku
ewentualnie trochę cukru do smaku? :tak:

Nie zaglądałam tu kilka dni i nawet nie mam czasu nadrobić zaległych postów. Bardzo imprezowy weekend miałam. Wczoraj zrobilismy impreze na mieszkaniu, w sumie to parapetówe i zeszło się tyle ludzi, że ledwo się pomieściliśmy. Ale tego mi było trzeba. Wybawiłam się, usmiałam i to mając do towarzystwa tylko 2 Lechy Free.

:-) Przyznam, że gdy się dowiedziałam o ciąży to przestraszyłam się , że moje kontakty ze znajomymi ulegną ograniczeniu, bo nie każdy będzie chciał spędzać czas z ciężarówką, a jest zupełnie odwrotnie. Tylko się przekonaliśmy ilu mamy wiernych i fajnych ludzi wokół. Wczorajszy wieczór był najlepszym tego przykładem. Takie weekend to ja rozumiem:-) A dziś w planie kino i zapiekanki na Kazimierzu. Piękne słońce na polu więc aż się prosi o spacer!! Miłej niedzieli wszystkim

Witam sie i ja w ten piekny dzien(przynajmniej u mnie)... Ja tez wystraszylam sie jak dowiedzialam sie o ciazy ze moje zycie towarzyskie legnie w gruzach!! a tu prosze taka mila niespodzianka, co tydzien gdzies sie wybieramy jak nie my to znajomi do nas, nie mam prawa "zdziadziec":-D No i jest motywacja zeby sie ogarnac, wszyscy znajomi sa w szoku ze tak dobrze wygladam, ze tak mi ciaza sluzy:-D, a ja poprostu jestem teraz na zwolnieniu i mam wiecej czasu dla siebie to i z tych nudow czlowiek sie wezmie za siebie:-)... Moja znajoma jak dowiedziala sie o ciazy to juz w ogole nie wychodzila z domku, jak poszlam ja odwiedzic to bylam w szoku jak mozna sie tak zapuscic... chodzila w dresach lub kalesonach meza i tylko wyczekiwala az wroci z pracy.... To nie dla mnie:tak:

ja mysle ze to bardziej wina teleportera bo ty jestes szczuplutka jak szczypiorek

sniadanko typowo ciazowe: dwie kromki chleba z tunczykiem w pomidorach i cebulka do tego dwa sledzie z oleju i kawa, teraz czuje ze to bylo to.

babki czy ktoras tak ma ze jak sie schyla albo cos podnosci z podlogi to ma bol w prawym posladku taki jakby ktos kopa sprzedal wam przed chwila ? strasznie to mi utrudnia zycie, lekarz powiedziala ze to od krzywego siedzenia. Nie siedze krzywo a bol sie nasila... Zupelnie jakby mnie lamalo w dupie :tak:

Ja mam to samo, dretwieje mi cala lewa noga od posladka w dol... mnie sie wydaje ze to od kregoslupa, a czasami jak sie zablokuje to nie moge sie ruszyc z miejsca...

u mnie tez mielone na obiad:) do tego puree z koperkiem i fasolka albo mizeria, nie wiem co wybrac:)

mamina ja mam taki bol prawie od poczatku ciazy, ale zawsze mialam problem z biodrami wiec juz go znam. pewnie ci sie kosci luzuja jak nam wszystkim. a mnie do tego nadal boli kosc lonowa jakbym miala tam mega siniaka..

mialam jechac wozki ogladac ale maz wrocil wczoraj z imprezy o 4 rano i byl tak pijany ze zasnal na podlodze w kurtce :laugh2::laugh2::laugh2: wolam go zeby wstawal a on otwiera oczy i "co ja robie na podlodze??" umieralam ze smiechu az mnie skurcz zlapal. no i nadal spi. wiec z wozkow dzisiaj nici chyba ze sobie sama pojade :/

OOO!!! To dolaczam do klubu:-D:-D:-D:-D my mieslimy jechac dzis po nowy telewizor... ale moj "biedny" maz po wczorajszej imprezce u znajomych zatrul sie jak stwierdzil watrobka.... hihih, poplakalam sie ze smiechu jak dzis krzyczal do muszli i blagal o litosc:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
josie, lui - mój jak rok temu bylismy u moich rodziców i się 'struł' to tez było, ze od sałatki, bo przecież to nie po alkoholu... a wczoraj był bardzo nieszczęśliwy, bo miał imprezkę abstynencką (bierze antybiotyk niestety),

Paulina - powodzenia!!!! uważaj na siebie i daj znać jak już będziesz na miejscu!!

mamina ja to mam problem,żeby się schylić, najlepsza metoda to brzuchol między nogi inaczej nie daję rady;-)

wlasnie ja mam ten brzuch w miare maly to co to bedzie potem?

biedny maz, ja to jeszcze bym mu psikusa zmajstrowala (jakies wystajace stringi z kieszeni) no co niech ma kaca moralniaka,
co do wozkow to ja bym chetnie pojechala z toba, samej mi sie nie chce a nie mam z kim

Paulina
-trzymaj sie i wez duzo wody do samolotu plus zdejmij buty od samego poczatku lotu...

Lui
biedna skrzyczna, zobacz masz pod postem opcje edytuj, tam klikasz i mozesz naniesc poprawki w tym co napisalas, a jak ci sie nie chce to idz do kuchni zrob herbatke jak wrocisz napisz to co mialas dopisac (napewno jakas gadula zdazy cos juz wyslac)wiec nie bedzie post pod postem

u mnie to dziala hihi

reklama
Do góry