reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

u mnie tez mielone na obiad:) do tego puree z koperkiem i fasolka albo mizeria, nie wiem co wybrac:)

mamina ja mam taki bol prawie od poczatku ciazy, ale zawsze mialam problem z biodrami wiec juz go znam. pewnie ci sie kosci luzuja jak nam wszystkim. a mnie do tego nadal boli kosc lonowa jakbym miala tam mega siniaka..

mialam jechac wozki ogladac ale maz wrocil wczoraj z imprezy o 4 rano i byl tak pijany ze zasnal na podlodze w kurtce :laugh2::laugh2::laugh2: wolam go zeby wstawal a on otwiera oczy i "co ja robie na podlodze??" umieralam ze smiechu az mnie skurcz zlapal. no i nadal spi. wiec z wozkow dzisiaj nici chyba ze sobie sama pojade :/

reklama
babki czy ktoras tak ma ze jak sie schyla albo cos podnosci z podlogi to ma bol w prawym posladku taki jakby ktos kopa sprzedal wam przed chwila ? strasznie to mi utrudnia zycie, lekarz powiedziala ze to od krzywego siedzenia. Nie siedze krzywo a bol sie nasila... Zupelnie jakby mnie lamalo w dupie :tak:
Mnie tak bolało jakiś czas temu, ale przy chodzeniu...

Przepis prosze!!!! Bo mnie na cos z mlekiem w proszku nachodzi... nawet mleko już mam.
To może naleśniki/placuszki (z diety Dukana):
2 jajka
2 lyzki odtluszczonego mleka w proszku
ewentualnie trochę cukru do smaku? :tak:

Nie zaglądałam tu kilka dni i nawet nie mam czasu nadrobić zaległych postów. Bardzo imprezowy weekend miałam. Wczoraj zrobilismy impreze na mieszkaniu, w sumie to parapetówe i zeszło się tyle ludzi, że ledwo się pomieściliśmy. Ale tego mi było trzeba. Wybawiłam się, usmiałam i to mając do towarzystwa tylko 2 Lechy Free.

:-) Przyznam, że gdy się dowiedziałam o ciąży to przestraszyłam się , że moje kontakty ze znajomymi ulegną ograniczeniu, bo nie każdy będzie chciał spędzać czas z ciężarówką, a jest zupełnie odwrotnie. Tylko się przekonaliśmy ilu mamy wiernych i fajnych ludzi wokół. Wczorajszy wieczór był najlepszym tego przykładem. Takie weekend to ja rozumiem:-) A dziś w planie kino i zapiekanki na Kazimierzu. Piękne słońce na polu więc aż się prosi o spacer!! Miłej niedzieli wszystkim

Witam sie i ja w ten piekny dzien(przynajmniej u mnie)... Ja tez wystraszylam sie jak dowiedzialam sie o ciazy ze moje zycie towarzyskie legnie w gruzach!! a tu prosze taka mila niespodzianka, co tydzien gdzies sie wybieramy jak nie my to znajomi do nas, nie mam prawa "zdziadziec":-D No i jest motywacja zeby sie ogarnac, wszyscy znajomi sa w szoku ze tak dobrze wygladam, ze tak mi ciaza sluzy:-D, a ja poprostu jestem teraz na zwolnieniu i mam wiecej czasu dla siebie to i z tych nudow czlowiek sie wezmie za siebie:-)... Moja znajoma jak dowiedziala sie o ciazy to juz w ogole nie wychodzila z domku, jak poszlam ja odwiedzic to bylam w szoku jak mozna sie tak zapuscic... chodzila w dresach lub kalesonach meza i tylko wyczekiwala az wroci z pracy.... To nie dla mnie:tak:

ja mysle ze to bardziej wina teleportera bo ty jestes szczuplutka jak szczypiorek

sniadanko typowo ciazowe: dwie kromki chleba z tunczykiem w pomidorach i cebulka do tego dwa sledzie z oleju i kawa, teraz czuje ze to bylo to.

babki czy ktoras tak ma ze jak sie schyla albo cos podnosci z podlogi to ma bol w prawym posladku taki jakby ktos kopa sprzedal wam przed chwila ? strasznie to mi utrudnia zycie, lekarz powiedziala ze to od krzywego siedzenia. Nie siedze krzywo a bol sie nasila... Zupelnie jakby mnie lamalo w dupie :tak:

Ja mam to samo, dretwieje mi cala lewa noga od posladka w dol... mnie sie wydaje ze to od kregoslupa, a czasami jak sie zablokuje to nie moge sie ruszyc z miejsca...

u mnie tez mielone na obiad:) do tego puree z koperkiem i fasolka albo mizeria, nie wiem co wybrac:)

mamina ja mam taki bol prawie od poczatku ciazy, ale zawsze mialam problem z biodrami wiec juz go znam. pewnie ci sie kosci luzuja jak nam wszystkim. a mnie do tego nadal boli kosc lonowa jakbym miala tam mega siniaka..

mialam jechac wozki ogladac ale maz wrocil wczoraj z imprezy o 4 rano i byl tak pijany ze zasnal na podlodze w kurtce :laugh2::laugh2::laugh2: wolam go zeby wstawal a on otwiera oczy i "co ja robie na podlodze??" umieralam ze smiechu az mnie skurcz zlapal. no i nadal spi. wiec z wozkow dzisiaj nici chyba ze sobie sama pojade :/

OOO!!! To dolaczam do klubu:-D:-D:-D:-D my mieslimy jechac dzis po nowy telewizor... ale moj "biedny" maz po wczorajszej imprezce u znajomych zatrul sie jak stwierdzil watrobka.... hihih, poplakalam sie ze smiechu jak dzis krzyczal do muszli i blagal o litosc:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
josie, lui - mój jak rok temu bylismy u moich rodziców i się 'struł' to tez było, ze od sałatki, bo przecież to nie po alkoholu... a wczoraj był bardzo nieszczęśliwy, bo miał imprezkę abstynencką (bierze antybiotyk niestety),

Paulina - powodzenia!!!! uważaj na siebie i daj znać jak już będziesz na miejscu!!

mamina ja to mam problem,żeby się schylić, najlepsza metoda to brzuchol między nogi inaczej nie daję rady;-)

wlasnie ja mam ten brzuch w miare maly to co to bedzie potem?

biedny maz, ja to jeszcze bym mu psikusa zmajstrowala (jakies wystajace stringi z kieszeni) no co niech ma kaca moralniaka,
co do wozkow to ja bym chetnie pojechala z toba, samej mi sie nie chce a nie mam z kim

Paulina
-trzymaj sie i wez duzo wody do samolotu plus zdejmij buty od samego poczatku lotu...

Lui
biedna skrzyczna, zobacz masz pod postem opcje edytuj, tam klikasz i mozesz naniesc poprawki w tym co napisalas, a jak ci sie nie chce to idz do kuchni zrob herbatke jak wrocisz napisz to co mialas dopisac (napewno jakas gadula zdazy cos juz wyslac)wiec nie bedzie post pod postem

u mnie to dziala hihi

reklama
Do góry